Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@popuska tak tento fakt vyzerá pozitívny.. Nemala si to aj minulý mesiac? Uvidíš ci bude silniet
@vladka2503 nemala som taketo az..boli to skor iba kanaliky ale nie do ruzova..ale mala som ms😳
@popuska fiha, to je zaujímavé.. 😊 Skus zajtra ráno a inú značku testu a uvidíš. Ak tam niečo je, bude to jasnejšie.. Držím palce
@popuska ovu test mas negativny..a adiel ti minule urobil este krajsiu ruzovu ciarku..rovnako aj mne den pred ms 😀 podla mna bude najlepsie,ak si kupis digitalny a budes vediet,na com si..je mozne,ze si tehu aj napriek ms..
@rosalie1411 dnes pojdem kupit iny..a rano skusim..no uvidime..
@ancovicka21a viem ze ovu je negativny..ja som si robila ovu test za ucelom zacatia sledovania ovu a zo srandy som spravila tehu a takto vysiel..zahada..robila som teraz dalsi a je tam tiez ruzovy duch ale slabsi nakolko som pila..uz dbes kaslem na to..skusim zajtra
@popuska moja,no teraz mi trklo..minuly mesiac tu tiez boli relativne pozitivne testy a potom sa prislo a to,ze to prichadzala ovu a tehu testy duchovali na ruzovo..pamatas si na to?mozno sa to deje aj u teba
@ancovicka21a moze byt..neviem.uvidim..netesim sa nejako lebo neverim tomu..
@kikusha2212 tak to máš fest skoro ovulku😁Ja čakám zajtra a pozajtra 😁
@popuska
@ancovicka21a to sme bláznivé,testuje už aj po menzese😂🤭 veď mne jak bolo zle pred 2dnami,tiež som testla,akože tie adiel čo tu sledujem tak každá máte brutál čiarky 🤔
@ancovicka21a
@popuska začneme vo veľkom kupovať digitesty😂
@sunny15 to si nie..to je predsa len trosku drahy spas 😉 ja akurat rozmyslam na kiwu wuki testami,ze si objednam na skusku..aby som po ovu mohla zase testovat na kadekom 😀
Ahojte potrebujem radu, mate skúsenosť z ovulacnym testom od adiel? https://www.adiel.sk/e-shop/see-now-ovulacny-te... plánujem zakúpiť, oplatí sa? Celkom cenovo dostupné, 👶💓😊
@ancovicka21a Noo to hej😂dráhy špás je to aj teraz,ale ja som testovacia maniacka,ale na teba nemám 😂
@sunny15 mna uz asi nikto neprekona 😂
@simik7192 ja som viac bola spokojna s kazetovymi adiel ovulacnymi testami. 😊
@sunny15 ja tiez mam taku teoriu ze ked teda ze mohla popuska este otehotniet pred MS. Sama som zvedava na zajtrajsi test 😊
@ancovicka21a baby prepacte ze vam do tejto diskusie skacem, ja len idem okolo a citam. Skusali sre ten digi test rozobrat? Ak nie odporucam. Tam najdete ale 4 ciarky vnutri 😁
@popuska omg to co ta takto blázni ten test, dufam, ze nie sú ako tie moje one step a nerobia fakt taketo klamlive ciarky. Drzim palce a som zvedavá na dnesny test 👍😊
@kikusha2212 dnes je silnejsi ..a bazalku mam vysoku 36.93...neviem baby..snad to neni mimomaternicove
@kikusha2212 dnes je silnejsi ..a bazalku mam vysoku 36.93...neviem baby..snad to neni mimomaternicove

Tu som odfotila hore ovu test a dole hcg test