icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

popuska
8. máj 2020

Bohuzial vam to neviem odfotit tak ako je v reale..moj fotak nic moc ale toto je bez nejakeho upravovania..

popuska
8. máj 2020

Este tu je jeden kde je lespie vidiet ze to nie je kanalik

sunny15
8. máj 2020

@popuska Uff,tak to ti fakt odporúčam iný test na overenie,no a ak ti to potvrdí aj iný test tak smer lekár

popuska
8. máj 2020

@sunny15 v nedelu urobim digi

sunny15
8. máj 2020

@popuska tento vyzerá pozitívne,no len mi to nejde do hlavy

popuska
8. máj 2020

@sunny15 tak.jedine ze som otehotnela ten sex pred ms co som mala ale ani mne to nejde do hlavy

ancovicka21a
8. máj 2020

@sparkling ja som si este digi test nerobila,nebol dovod..ale vazne su tam 4 ciarky?😲 to bude duchov 😂

lujza_
8. máj 2020

@popuska ahoj, musím sa zapojiť kedysi som aj ja pridávala viac testov a mala som podobných duchov ale nebolo to tehotenstvo tiež boli do ružova a hrubé, urob iný test určite a budeš vedieť. Ale digi by som nerobila po prvé ma menšiu citlivosť, po druhé je zbytočné drahy a po tretie nemyslím si že toto je pozitívny test ešte podľa mojich skúseností 🤷‍♀️

popuska
8. máj 2020

Tak asi je to mozne..len baba mala mimomaternicove nakoniec

ancovicka21a
8. máj 2020

@popuska uz som to spominala vcera,podla mna ti tehu testy ukazuju ovu..ale samozrejme,drzim palce,aby to bolo tehu..a nie mimomaternicove..

sunny15
8. máj 2020

@ancovicka21a 😂😂No na tých Digi budú mať duchovia paaarty👯to by sme si zgustli však?

sparkling
8. máj 2020

@ancovicka21a ano, ale co je gol, tak to, ze su tam ciarly, neznamena tehotenstvo. Pozrem ci mam foto

kikusha2212
8. máj 2020

@popuska no tak tu je vazne ciarka. Vies ich odfotit vedla seba? Mala by si vazne zajtra rano skusit iny test 😊

ancovicka21a
8. máj 2020

@sunny15 ty vole,ani nevrav 😀 skoda,ze su take drahe ☹
@sparkling minule jedna kocka davala rozobraty digi test,a tvrdila,ze je tehu,lebo su tam dve ciarky 😀 a pritom jej ukazoval jasne minusko..

sunny15
8. máj 2020

@popuska no veď ak by si mala taký test ako tu tak nepochybne by si bola tehotná,ale skôr sa prikláňam k @ancovicka21a že to bude blížiaca sa ovulka🤔Mala som ti kamosku na Mk pred rokmi ktorá mala menzes a nakoniec potom jej začal duchovat test a bol slabo pozitívny ako tvoj a mala mimomaternicové tehotenstvo 😟ja by som si kúpila aj iný druh pruzkoveho testu,v lekárni a porovnala či tam budú čiarky a aké.

mims1520
8. máj 2020

@ancovicka21a digi testy majú vždy 4 čiarky. Tam záleží od ich intenzity keď ide o tehotenstvo. A taktiež sa neodporúčajú rozoberať pretože na vzduchu sa okamžite “pokazia”. Citala som extrémne veľa zahraničných diskusii o týchto testoch . Takze duchov tam hľadať netreba, vždy tam sú 4.

krajcovicka
8. máj 2020

@martuska313 držkaj sa, dnes ideš k dr.? Aj keď je štátny sviatok? Nech je všetko v poriadku!✊🏻✊🏻✊🏻

ancovicka21a
8. máj 2020

@mims1520 mna by ani nenapadlo rozoberat digi test..lovim sice duchov,ale az takto mi nesibe 😂 vsak digi bud jasne ukaze plus a cisla alebo minus..neviem aky zmysel ma rozoberat pri minuske..ale videla som,ze rozoberaju..

mims1520
8. máj 2020

@ancovicka21a jasneeee že rozoberajú. Jedna slecna na českej stránke obdobnej MK napísala že jej síce vyšlo mínus ale rozobrala to a našla si 2 čiarky takze to určite znamená že je tehotná len je hcg ešte tak nízke že jej to nestačilo vyjsť ako pozitívny výsledok. A že radi všetkým ho rozobrat , že možno z ich negatívnych testov ešte budú pozitívne. A začalo šialenstvo 😂

ancovicka21a
8. máj 2020

@mims1520 boze 😂 to uz sa nechyta ani na mna 😀 ale lekarne aspon zarobia na vyslovenej ludskej sprostote 😂

martuska313
8. máj 2020

@krajcovicka ano uz tu nanho cakam ale tak dnes nema sluzbu v nenocnici tak neviem ci tu len pride. Kvoli mne alebo ako. Cudne ja som myslela ze ma dnes sluzbu 😳 aj sestrička sa cudovala. Uz som mu aj pisala ze som tu.Tak cakam 😊

mims1520
8. máj 2020

@ancovicka21a skôr nádejí. Pri kupovaní klasických testov je to vyslovene nádej ktorá ženy ženie neustále do lekárne po ďalšie a ďalšie testy

martuska313
8. máj 2020

@lujza_ Digi test aj ked pise ze ma inu citlivost ale on to akosi inak vyhodnocuje. Ja som robila digi na 11dpo a ukazal mi vysledok. A na klasickom teste mala slabucku ciarocku 🙂

ancovicka21a
8. máj 2020

@martuska313 drzim palce 🙏

@mims1520 ved hej,nadeji..ale raz je tam minus,tak je minus..ved digi testy su trochu iny level testov..nie ako tie adiel napr. co aj z vody spravia duchov 😀

martuska313
8. máj 2020

@mims1520
@ancovicka21a ano rozoberaju zeny digi zo zvedavosti😳 tie ciarky su tam stale len takisto menia intenzitu. 😊a ja som tiez bola zvedava a tiez som rozobtala ze ako vyzeraju ciarky. Vsak sme zeny zvedave stvorenia🙂

popuska
8. máj 2020

Baby ja vas tu nejdem presviedcat ze som tehotna..ja sama som prekvapena..robila som teraz dalsi a zase!!! A v minulosti som to mala tak ze duch a dalsi biely a zase duch..teraz kazdy jeden ma ruzoveho ducha a ba je silnejsi..nebudem tu uz nic pridavat jedine ze kolajnice ovu test mam negativny..moze byt ako hovorite niektore z vas .a mozno nie..celkom nervy mam z toho lebo sa bojim ze mimomaternicove takze tak..mam bolesti v podbrusku vysoku bazalku takze fakt mi neni vsetko jedno..mam testy ake mam a nebudem kupovat nove a nove..idem v stredu gynde tak sa uvidi..a hotovo..kazdopadne dakujem vsetkym za vyjadrenia a mudrosti..necham to uz na boha ci je to jezis junior alebo nie..prepacte ak zniem nejako zle ale fakt mam nervy

mims1520
8. máj 2020

@ancovicka21a no zamna ak je test biely, je biely a v tejto diskusii vieš nájsť milión negatívnych testov s ničím a baby dookola testujú znova. To je presne to iste ako keď je na digi jasne mínus ale ženy sa ho snažia telepaticky zmeniť na plus

ancovicka21a
8. máj 2020

@martuska313 dobre moja,ale ty si mala pozitivny vysledok..aj ja by som ho rozobrala asi 🙂 zo zvedavosti 😉
@mims1520 ved ja viem..mne to fakt nemusis hovorit 😀 ale pri digi by som naozaj nespekulovala..
@popuska ved klud moja..a keby si zbehla do nemocnice na oddelenie?povedz,ze mas velke bolesti v podbrusku..a budes hned vediet,na com si..

martuska313
8. máj 2020

@ancovicka21a mne vzdy segra vravela ked robis digi ked Ti meska MS ides na istotu bud alebo 🤣. Ked mi snazilky hladame nadej vsade. Ja to kazdej doprajem😊. Inac pre istotu si dnes zo mna asi vystrelil dr. Prisla som do nemocnice na vysetrenie ako mi kazal a on tu neni ze nema dnes sluzbu. Tak ho tu cakam ako dilino a som zvedava ci pride🤣🤣🤣🤣

popuska
8. máj 2020

@ancovicka21a nechcem chodit do nemocnice teraz ked je covid len aby som vedela..ak sa ro bude zhorsovat tak pojdem..