Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sparkling ja som si este digi test nerobila,nebol dovod..ale vazne su tam 4 ciarky?😲 to bude duchov 😂
@popuska ahoj, musím sa zapojiť kedysi som aj ja pridávala viac testov a mala som podobných duchov ale nebolo to tehotenstvo tiež boli do ružova a hrubé, urob iný test určite a budeš vedieť. Ale digi by som nerobila po prvé ma menšiu citlivosť, po druhé je zbytočné drahy a po tretie nemyslím si že toto je pozitívny test ešte podľa mojich skúseností 🤷♀️
@popuska uz som to spominala vcera,podla mna ti tehu testy ukazuju ovu..ale samozrejme,drzim palce,aby to bolo tehu..a nie mimomaternicove..
@ancovicka21a 😂😂No na tých Digi budú mať duchovia paaarty👯to by sme si zgustli však?
@ancovicka21a ano, ale co je gol, tak to, ze su tam ciarly, neznamena tehotenstvo. Pozrem ci mam foto
@popuska no tak tu je vazne ciarka. Vies ich odfotit vedla seba? Mala by si vazne zajtra rano skusit iny test 😊
@popuska no veď ak by si mala taký test ako tu tak nepochybne by si bola tehotná,ale skôr sa prikláňam k @ancovicka21a že to bude blížiaca sa ovulka🤔Mala som ti kamosku na Mk pred rokmi ktorá mala menzes a nakoniec potom jej začal duchovat test a bol slabo pozitívny ako tvoj a mala mimomaternicové tehotenstvo 😟ja by som si kúpila aj iný druh pruzkoveho testu,v lekárni a porovnala či tam budú čiarky a aké.
@ancovicka21a digi testy majú vždy 4 čiarky. Tam záleží od ich intenzity keď ide o tehotenstvo. A taktiež sa neodporúčajú rozoberať pretože na vzduchu sa okamžite “pokazia”. Citala som extrémne veľa zahraničných diskusii o týchto testoch . Takze duchov tam hľadať netreba, vždy tam sú 4.
@martuska313 držkaj sa, dnes ideš k dr.? Aj keď je štátny sviatok? Nech je všetko v poriadku!✊🏻✊🏻✊🏻
@mims1520 mna by ani nenapadlo rozoberat digi test..lovim sice duchov,ale az takto mi nesibe 😂 vsak digi bud jasne ukaze plus a cisla alebo minus..neviem aky zmysel ma rozoberat pri minuske..ale videla som,ze rozoberaju..
@ancovicka21a jasneeee že rozoberajú. Jedna slecna na českej stránke obdobnej MK napísala že jej síce vyšlo mínus ale rozobrala to a našla si 2 čiarky takze to určite znamená že je tehotná len je hcg ešte tak nízke že jej to nestačilo vyjsť ako pozitívny výsledok. A že radi všetkým ho rozobrat , že možno z ich negatívnych testov ešte budú pozitívne. A začalo šialenstvo 😂
@mims1520 boze 😂 to uz sa nechyta ani na mna 😀 ale lekarne aspon zarobia na vyslovenej ludskej sprostote 😂
@krajcovicka ano uz tu nanho cakam ale tak dnes nema sluzbu v nenocnici tak neviem ci tu len pride. Kvoli mne alebo ako. Cudne ja som myslela ze ma dnes sluzbu 😳 aj sestrička sa cudovala. Uz som mu aj pisala ze som tu.Tak cakam 😊
@ancovicka21a skôr nádejí. Pri kupovaní klasických testov je to vyslovene nádej ktorá ženy ženie neustále do lekárne po ďalšie a ďalšie testy
@lujza_ Digi test aj ked pise ze ma inu citlivost ale on to akosi inak vyhodnocuje. Ja som robila digi na 11dpo a ukazal mi vysledok. A na klasickom teste mala slabucku ciarocku 🙂
@martuska313 drzim palce 🙏
@mims1520 ved hej,nadeji..ale raz je tam minus,tak je minus..ved digi testy su trochu iny level testov..nie ako tie adiel napr. co aj z vody spravia duchov 😀
@mims1520
@ancovicka21a ano rozoberaju zeny digi zo zvedavosti😳 tie ciarky su tam stale len takisto menia intenzitu. 😊a ja som tiez bola zvedava a tiez som rozobtala ze ako vyzeraju ciarky. Vsak sme zeny zvedave stvorenia🙂
Baby ja vas tu nejdem presviedcat ze som tehotna..ja sama som prekvapena..robila som teraz dalsi a zase!!! A v minulosti som to mala tak ze duch a dalsi biely a zase duch..teraz kazdy jeden ma ruzoveho ducha a ba je silnejsi..nebudem tu uz nic pridavat jedine ze kolajnice ovu test mam negativny..moze byt ako hovorite niektore z vas .a mozno nie..celkom nervy mam z toho lebo sa bojim ze mimomaternicove takze tak..mam bolesti v podbrusku vysoku bazalku takze fakt mi neni vsetko jedno..mam testy ake mam a nebudem kupovat nove a nove..idem v stredu gynde tak sa uvidi..a hotovo..kazdopadne dakujem vsetkym za vyjadrenia a mudrosti..necham to uz na boha ci je to jezis junior alebo nie..prepacte ak zniem nejako zle ale fakt mam nervy
@ancovicka21a no zamna ak je test biely, je biely a v tejto diskusii vieš nájsť milión negatívnych testov s ničím a baby dookola testujú znova. To je presne to iste ako keď je na digi jasne mínus ale ženy sa ho snažia telepaticky zmeniť na plus
@martuska313 dobre moja,ale ty si mala pozitivny vysledok..aj ja by som ho rozobrala asi 🙂 zo zvedavosti 😉
@mims1520 ved ja viem..mne to fakt nemusis hovorit 😀 ale pri digi by som naozaj nespekulovala..
@popuska ved klud moja..a keby si zbehla do nemocnice na oddelenie?povedz,ze mas velke bolesti v podbrusku..a budes hned vediet,na com si..
@ancovicka21a mne vzdy segra vravela ked robis digi ked Ti meska MS ides na istotu bud alebo 🤣. Ked mi snazilky hladame nadej vsade. Ja to kazdej doprajem😊. Inac pre istotu si dnes zo mna asi vystrelil dr. Prisla som do nemocnice na vysetrenie ako mi kazal a on tu neni ze nema dnes sluzbu. Tak ho tu cakam ako dilino a som zvedava ci pride🤣🤣🤣🤣
@ancovicka21a nechcem chodit do nemocnice teraz ked je covid len aby som vedela..ak sa ro bude zhorsovat tak pojdem..

Bohuzial vam to neviem odfotit tak ako je v reale..moj fotak nic moc ale toto je bez nejakeho upravovania..