Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@popuska ono stačí že je to jedna šarža a všetky ukazujú duchov. Ja som tak mala z Pilulka.sk testy KIWU WUKI.... Prvé neduchovali vôbec, kúpila som novy balík a krásny ružový hrubý duch... Robila som stále ďalšie z toho balenia a na všetkých, na niektorých výraznejší.... Ale držím palce aby u teba to bolo inak 🤷♀️
@ancovicka21a vies kedy je dobre digi rozobrat ked ti najprv ukaze minus a po par dnoch potom plus a tyzdne, aby si mohla porovnat 🤣🤣🤣🤣🤣 jasne ked je minus nema to zmysel.
No doktor je srandista a salamista 🤣 bude cestuje alebo na mna zabudol 🤣🤣🤣🤣🤣
@lujza_ no prave tie som si chcela kupit..takze aj tie duchuju? ☹
@martuska313 ano,jedine vtedy to ma zmysel pri digi..a nezavidim ti,cakat ho tam ☹ inak,mne uz zase ms skoncila..ako posledne mesiace,ani nie 48 hodin 😲 a strasne ma boli prava strana podbruska a vajecnik..
@ancovicka21a a ešte ako!! 🤷♀️ Ale niektoré viac a niektoré menej záleží to asi od šarže ozaj alebo netuším od čoho 🙄
@ancovicka21a Ty by si hlavne mala ist na vysetrenie 🙂 nech sa to da doporiadku podla mna to neni normalne 😳
@ancovicka21a poslala som do správy fotky starých testov a takto duchujú tie najnovšie 🤷♀️ ale zas oplatia sa cenovo
@lujza_ ono aj moze byt, ze su tak moc citlive, ze zachytia aj tu beznu hladinu hcg co ma kazda zena. Len to musia zeny vediet zacat brat s rezervou
@popuska No stres, veď to že si robíš testy je tvoje rozhodnutie,aj my si ho robíme a dúfame🤔 chápem že si na nervy ale fakt nebuď.Ak by to bolo tehu ,testy to ukážu tým budú čoskoro koľajnice,a aj keby nie lekár ti povie ako si natom,do nemocnice tiez neodporúčam ísť,len v prípade bolestí.
@kikusha2212 no veď práve, ale je to mätúce, hlavne keď jeden test výde bez ducha a druhy s duchom, ja sa nečudujem že žienky čo sa dlho snažia sa chytia každej slamky. Viem aké to je, pred dvoma rokmi som tiež naháňala duchov kým sa druhé nepodarilo 🤷♀️
No baby, ja som vazne vcera mala ovu. Po ranajsom testiku uz ostatne bledsie. Hlien sa uz tiez opat zmenil na kremovy, krcok stvrdol. Vcera okolo 7 som ju aj citila. Nejak malo tam bolo toho lh hormonu. To asi neni dobre, ze?
@lujza_ ano ja to tiez chápem. Tiez ked vidim na jednom ducha, musim to otestovat ci naozaj. No ked uz par dni netmavne, tak to je jasna odpoved. Hlavne musime byt trpezlive, co ale v takejto situacii nie je najlahsie.
@martuska313 ved pojdem,mam zavolat,ked skonci ms a objedna ma..najprv mi to robil ten myom,co som chapala..ale uz je fuc,tak neviem,co sa deje..zrejme mi zblbli hormony..alebo uz sa chystam do prechodu,cert ho vie..alebo som tehu 😂 adiel test by mi to aj isto potvrdil,ale uz som na ne nemala nervy,tak som ich vysmarila do kosa 😂 ved vysetri ma,zoberie krvicku a budeme mudrejsi..
@lujza_ ale ake pekne duchone 😂 a potom ze nam tu harasi..ani sa necudujem
@ancovicka21a Tak presne. No z dnesneho mojho vyseteenia nic asi dr. sa neozyva neodpisuje. Asi fakt na mna zabudol. 😳😡
Asi Mala pravdepodobnost na ovu kedze mam PCOS ze baby ? Najprv som krvacala a teraz sa mi to zastavilo lebo beriem uz 3 den duphaston
Posledna ms 14 aprila a od 4 maja som krvacala 3-4 dni
Co poviete asi zbytocne sa snazit ci ? 🤷♀️
Ja viem, že by som mala až o dva dni, ale poznáte to 🤷♀️ ráno som si musela spraviť znovu test a pozrieť, či sa mi to včera len nesnívalo, no a takto to vyšlo... Myslíte, že by z toho mohlo niečo byť? Ja viem, že pred tým to boli testy Dr. Max, a toto je baby top test z DM, tak ťažko porovnať, či silnie alebo nie...
@domcatko1811 vyzerá to nádejne 😊🍀
@domcatko1811 krasny
@domcatko1811 gratulujem, tu nieje o čom, pekne pozitívny ❤️
@popuska podľa mňa pozitívny.. To som fakt zvedavá co ti povie doktorka, ak sa k nej chystáš :D
@martuska313 nepríjemné
@domcatko1811 vyzera to super 🥰
Dakujem baby..na teraz uz netestujem..ked tak spravim digi v nedelu levo dnes je to 9 dni po posledbom sexe
@domcatko1811 pozitivny podla mna
Baby duphaston sa berie 3x denne ale v ten isty cas?
Ja ho beriem vzdy po cca 4-5 hodinach a manzel hovori ze Aspon po 8 hodinach kedze sa ma brat 3x za den tak teda ako ? Mne dr nevravel ze presny cas a aky hodinovy odstup ma byt
@jazlyn malo by sa približne v ten istý čas nech sa hladina progesteronu drží v rovnakej hladine. Ja som brala 6:00,12:00,18:00.
@martuska313 tak ako moja?ci este cakas 😀
kurnik,mna tak boli podbrusko,ze idem skapat a mam spinenie ked sa utriem..zeby som si zajtra kupila test?😀

@martuska313 ja som sice sibnuta,ved to dobre vies,ale naozaj robit si nadeje,ak by mi digi ukazalo minus,tak som je uz aj na mna vela 😀 a sestricka doktorovi nevie zavolat?ten zrejme tiez ma bohovsky zmysel pre humor..tehotnu rizikovu zenu takto prehanat..ach jaj..
@popuska ved uvidis moja..hlavne klud..a uz netestuj,lebo sa znicis..myslim to uprimne,nerob to..uz ako bude,tak bude,ak nieco nie je v poriadku,tak ty to neovplyvnis,len si uskodis zbytocne..