icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sunny15
9. máj 2020

@domcatko1811 no ja som bola vždy po meškaní 2tyzdne v 6+2tt a raz v 6+3tt a bolo aj srdiečko 💞no raz keď som prišla v 4tt presne v prvý deň meškania tak ma zdr.sestra zjazdila že načo som prišla či chcem zas potratit?no a to som šla hlavne kvôli tomu aby mi dr dal dačo na udržanie plodu,na usg síce nečakal ale objavil gestacny vak,všetko vyzeralo ok.no keď som prišla domov tak som dostala kŕče a spustil sa silný menzes😩 takže moje odporúčanie až v 6tt

sunny15
10. máj 2020

@martuska313
@ancovicka21a ahojte,no ako Babenky?No ja tento mesiac asi nič,ovulka bola včera na 11dpo aj som zakrvacala😌No len na 8dpo večer bol sex🤷

ancovicka21a
10. máj 2020

@sunny15 mne sa ms zase spustila,takze nic..a konecne mi aj prsia odpuchli 🙂 boze,to je ulava 👍 a cakam,kym ms skoci,aby som mohla na gyndu..ale ty nevesaj hlavu,vsak spermie preziju par dni a cakaju na vajicko..nikdy nevies 😉

sunny15
10. máj 2020

@ancovicka21a Ja viem,že prežívajú,ale aj tak ten pocit že nebolo presne vtedy🤣No tu úľavu poznám,v posledné mesiace mám tiež strašne boľavé prsia,dokonca už pár dní po ovulke a do menzesu😩Jasné treba ísť ku dr. Nech ťa pozrie😊

sunny15
10. máj 2020

@popuska ahoj,no ako moja?

ancovicka21a
10. máj 2020

@sunny15 my to tento cyklus zrejme tiez nestihneme,lebo drahy bude v robote,uz som to ratala 😀 a som zvedava,co mi povie gyndos..ved vas tu budem informovat 😉

popuska
10. máj 2020

@sunny15 ahoj no nakoniec nic..urobila som digi a minus tak mi aj odlahlo lebo som sa fakt bala ze to nebude v poriadku..my sme sa milolvali vcera a predvcerom a tiez je to skoro a neviem ci budeme mat este sex ale pokusim sa na den ovulky ale tiez mam taky pocit ze sa nezadari..lwbo vlastne ovulku by som mala mat asi v stredu..takze pochybujem ze spermie vydrzia 4 dni vo mne..ale.skusim este v stredu..i tak idem doktorke v stredu na ten hormonalny profil a opytam sa jej ci nemam ovulku nahodou

sunny15
10. máj 2020

@popuska nevadí, zadarí sa čoskoro 😘 No možno sa nám zadarí práve teraz😌 keď si myslíme že nám to nevyjde

miska_hryzka
10. máj 2020

@popuska netreba sa hneď tak vzdávať, že keď sex nebude priamo v deň ovulácie alebo v blízkych dňoch, tak sa nepodarí... Treba si to hlavne užiť. Pozri ako sa nám podarilo po dvoch rokoch mimo ovulky.

popuska
10. máj 2020

@sunny15 tak ja uz to ani nesilim nejako..fakt teraz taky posledny pokus ze si aj teplotu neram a ovulku sledujem a planujem sex ale ked nevyjde tento cyklus tak dlabem na to..uz ani testy robit nebudem..az ked ms vynecha

popuska
10. máj 2020

@miska_hryzka moc sa nevyznam v tom..kedy si mala sex?tak kde su tie hviezdicky ci?

miska_hryzka
10. máj 2020

@popuska áno, hviezdičky sú sex a tmavozelená je ovu. Potom postupne zelená bledne, konci plodné obdobie.

popuska
10. máj 2020

@miska_hryzka fuha..cize uplne mimo ovulky..a an si si teda sledovala ovu testami?cize myslis zd je nadej ked som mala 4 a 5 dni pred ovu sex?😍

kikusha2212
10. máj 2020

@popuska urcite je, nezufaj. Ja som tak neplanovane prisla k druhorodenej 😁 5 dni pred ovu, este ma ex uistoval, ze z toho uuurcite nic nebude.. a bolo 😊

popuska
10. máj 2020

@kikusha2212 tak ste ma potesili..no uvidime lebo este ani hlien nemam tak neviem ako by spermosky prezili ake tak snad 😁😁😁

sunny15
10. máj 2020

@kikusha2212
@popuska to ste potešili aj mňa💞

krajcovicka
10. máj 2020

@popuska
@sunny15 pre dlhšie prežitie spermií je dobre piť, či hesť grep a ananás!

popuska
10. máj 2020

@krajcovicka fakt?ale to par dni uz pred tym asi..to uz nestiham..ale zajtra pojdem kupit ananas a grep a skusime sexikovat este v stredu
.poistit to

miska_hryzka
10. máj 2020

@popuska vtedy som dva roky merala bazalnu teplotu. Každý mesiac sklamanie, už sme boli ako stroje, že ovulka, tak šup na to. V ten cyklus sme sa nestresovali a proste si to len užívali a podarilo sa. A teraz druhýkrát znova tak podobne, že fakt platí netreba tlačiť na pílu, byť ako stroj, ale v prvom rade si to užiť, aby obaja dosiahli orgazmus a vtedy to podľa mňa vyjde..

popuska
10. máj 2020

@miska_hryzka no pravda je ze ked som dva krat otrhotnela tak to bolo neplanovane a neriesila som to..takze asi na tom nieco bude..no necham to na matku prirodu😊dakujem za nadej ze si mi dala

123vika
10. máj 2020

Ahojte babenky 💖 no co ako sa mate?? Je niečo nove??
Martuška ty co ako pokračuje tehulkovanie?? 🤗❤️

ancovicka21a
Autor odpoveď zmazal
sunny15
11. máj 2020

@ancovicka21a ahoj čo nové?

sunny15
Autor odpoveď zmazal
ancovicka21a
11. máj 2020

@sunny15 ahoj moja..nic zatial..ms uz skoncila,zajtra volam na gyndu..a ty? 🙂

sunny15
11. máj 2020

@ancovicka21a nooo ja som dnes 2dpo a ráno krvavý výtok po utreti,také naťahovanie vyšlo ako cez ovulku🤭tak pomaly sa chystám zaobstarať si testy,ale tak aby manžel nezistil lebo on neuznáva testovanie kým nemešká ms😂skrátka chlap😀

ancovicka21a
11. máj 2020

@sunny15 a ake testy ides poznahat?😀 take duchovacie alebo konecne uz pozitivne?😉

sunny15
11. máj 2020

@ancovicka21a 🤣🤣nooo duchovacie isto a pozitívne dúfam😂

ancovicka21a
11. máj 2020

@sunny15 tak drzim palce,aby sa ti konecne podarilo zohnat pozitivne 🙏

sunny15
11. máj 2020