Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
tak baby,uz som aj po gyn.vysetreni..volala som rano a ze kludne mozem dojst 👍 krv mi nebral,ze pokial mam relativne pravidelnu menstruaciu a ovulaciu,tak nie je dovod..zase mam dva folikuly,takze opat dvojicky 😂 predpisal mi progesteronove tabletky na tri mesiace..tak uvidime..a na to spinenie povedal,ze to este po operacii normalny stav..rana je uz uplne zahojena,konecne 😉
@ancovicka21a tak teda to je super sprava. Jazva zhojena 🙂 Tie Tvoje dvojicky 😍🤣 uz aby sa podarili.
@elizabeth_eli123 ved ja som vzdy tvrdila,ze ich budem mat 😀 tak snad sa konecne podaria 🙂 🙏
@ancovicka21a prajem Ti to 🙂 ale to sa nestava casto ze 2xza sebou sa stane ze su 2 folikuly
@ancovicka21a dali ti duphaston?
@elizabeth_eli123 po operacii sa zrejme vajecniky zblaznili 😀 ale nech sa trosku skludnia uz,lebo ak sa nezadari,tak vsetky vajicka sa mi minu a potom co ☹
@popuska nie,progestanelle,ci ako..za aj kvoli veku,aj kvoli tomu,aby sa mi myom tak rychlo nevratil a vraj je to aj na podporu otehotnenia..tak som zvedava
@ancovicka21a ten beriem aj ja. 400vku cize 200 ráno 200 večer. Je to síce trosku oštara keď z teba 24 hodín niečo lepkave nonstop tecie, ale pomaha to na udržanie a podporu
@mims1520 mne kazal brat od 17dc 10 dni 1 tabletku a tak 3 cykly..tak som zvedava,co to spravi
@ancovicka21a vkladať alebo normálne jest?
@mims1520 normalne jest
@ancovicka21a ja vkladám. Vraj to má lepši efekt, ale boh vie. Viem že niektoré baby extrémne bolel žalúdok z toho, ale hádam to nebude tvoj priprad
@mims1520 uvidim,este mam cas na zacatie..a ak mi nebude dobre,tak pojde na noc dnu 🙂
@ancovicka21a neboj sa neminu sa lebo to tak vyzera ze tie Tvoje dvojicky su silne 😊🥰😁
@ancovicka21a no ja idem zajtra, podla apiek by som mala mat ovulku zajtra a ovu testy mam uplne slabe.. od pozitivneho velmi daleko.. takze asi mam posunutu ovulaciu a tym padom to je na hovno lebo ten moj odchadza prec.. takze tento mesiac mozno aj neco usetrim za tehu testy :( :( :(
Ahojte, tak ja sa zasa pripájam po týždni po ďalšej kontrole :D minulý týždeň som brala lieky na podporu ovulácie, dnes som bola ale samozrejme vajíčka (2folikuli) sú ešte malé 13mm, v piatok mi pichne injekciu na prasknutie, v sobotu sa mame snažiť, po 14 dňoch urobiť test.. Tak som teda zvedavá.. Akurát mam viac než dosť stres z tých 2 folikul.. Neviete či sa vždy chytia obe? Alebo je to viac menej rarita, dvojiciek by som sa dosť obávala.. Každopádne, dnes prišiel balík z Adiel tak za 2 tyzdne, pridávam fotky s Vami :D držme si palce!
Inak tiež od pondelka 2 týždni mam nejaké vkladacky na udrzanie
@elizabeth_eli123 ale vsak uz nech sa aj normalne uchytia a rastu..no musim zase hodit vaznu debatu s bocianmi 😂
@popuska nevesaj hlavu..ovulka mozno pride zajtra,to ze je test negativny dnes neznamena,ze zajtra nemoze byt pozitivny..ved ani mi to nestihneme presne na ovulku,len predtym..nadej vsak vzdy je..
@vladka2503 ja mam 2 folikuly uz druhy mesiac 😀 neboj sa..moze prasknut iba jeden,moze sa uchytit iba jeden..alebo aj oba..rarita to nie je..tak drzim palce 🙏 a objednavala si adiel tehu testy?ak ano,tak na ne pozor,lebo robia krasnych hrubych ruzovych duchov..
@ancovicka21a Ved práve si čítam co píšeš, mame podobnú,, liečbu,, 🙈😄😄 no dúfam, že sa to podarí, hlavne nech sú zdravé ci jedno ci dve ale sama sa cítim max na jedno, moja mala je za 3 deti.. Keby poviem mužovi že je tu možnosť ze by boli dve tak ho do sexu ani neprinutim 😃😃🙈🙈 hej?! A ja ze sú dobré, keď ste tu pisavali že odtiaľ objednávate.. No mňa porazí, ale povedal mi doktor že najskôr otestovať o dva týždne po sobote tak dúfam ze ak by bol aj pozitívny tam by už nemusel byť duch.. Avšak kto to vydrží že jo🙈😃😃😃
@ancovicka21a hej mas pravdu.. tak minule cykly bol sex cez ovulku. teraz bude pred.. tak mozno to bude akurat stastie ale uz som taka realisticka a netesim sa a uz urcite nebudem testovat ako sialena ako minuly cyklus..
@vladka2503 tak Ti drzim prsty. 🙏✊aby sa zadarilo Pre mna su adiel ok ale tak ja som testovala neskor a moje neduchovali. 😊😘 takze ak nebudes skoro testovat aby si sa zbytocne netrapila ci to je duch pozitivny alebo falosny 🙂 lepsie vydrzat. Drzim prsty
@elizabeth_eli123 áno presne, aj on povedal nech netestujem skôr 🤨 už to len vydržať, asi predám tie testy ktoré mi prišlo🙉😃😃😃 držme si palce navzájom! 🙂
@vladka2503 nepredavaj len vydrz 😁😘
@elizabeth_eli123 a mne co urobil adiel test vecer pred ms..uz sa tu vsetci tesili,ze aka krasna ciarka..a nic z toho..
@vladka2503 ako,mozno su dobre,ja sa nehadam..len mne totalne blbli a ukazali ducha aj z vody a dokonca som otestovala fenku a ta ma mala tiez ducha 😂 a dvakrat som mala ruzove hrube duchociarky..ale vraj to zavisi od cisla sarze..ved uvidis..
@popuska podobne aj ja..chystam sa netestovat..ale poznam sa 😂
@ancovicka21a no tak budeme brať do úvahy už len koľajnice :D
@vladka2503 presne tak 🙂
@ancovicka21a
@vladka2503 tak s adiel len asi ked meska 🤣 ale tak mne potvrdili aj ine ked uz bola ciarka na pepine tak som vedela ze to nie len tak 😁 ale drzim Vam prsty aby ste sa dockali vyruzeneho babatka.
@ancovicka21a no ja fakt som zvedava ze kedy dojde ta ovulka. :D skor si myslim ze sa tento mesiac nezadari ale tak necham sa milo prekvapit 🙂
Ahojte baby viem ze toto je skupina o testoch ale mam takú otázočku. Dá sa otehotniet aj z prerušované ho sexu? Lebo niekde som čítala že kvapky lasky neobsahujú spermie a niekde zase že hej. Nepočuli ste Otom niečo?
@beruska1108 neveri tomu.. ja som tak fungovala cely zivot a ked som otehotnela tak to bolo naplno..

@simik7192 ja som počula ze lubrikacny gél nieje dobrý keď sa snaží pár o dieťatko, vraj tie spermie neprejdu tak ako majú ci co to, skus pozriet na google a prečítať si trochu o nich
Skúste dlhšiu predohru 🙂 mala som ten istý problém