Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bellatrix27 aj tu ju vidno!
Baby, ďakujem 😊 priblížila som a trošku ju vidno. Spravím ešte pozajtra ráno a ohlásim sa ☺️
@ancovicka21a no baby tak som bola u gyndy..vzala mi krv na prolaktin a zajtra budu vysledky.ALE! Hovorim jej ze neviem si odhadnut ovulku lebo ze mam uplne biele ovu testy a ona ze si to nemam ani kupovat ze vyhodene peniaze a su na 98% nespolahlive.tak kukla a hovori mi,ze dnes majte sex lebo do 24hodin bude ovulacia,mam pravy folikul dominantny.takze dnes idem znasilnkt toho mojho čuvača😁😁😁😁
@domcatko1811 ďakujem za radu vyskúšam určite snáď sa čím skôr zadarí, a gratulujem 😍
@bellatrix27 je pozitivny😀
@jaruska_12 @jaruska_12 ale teda som tam zabudla dopísať, že od začiatku do pozivitneho ovulacneho testu som ju pila 🙂 resp. do ovulácie a potom už nie, v prvý cyklus MS prišla pekne na čas - 13. deň po ovulke... A teraz teda už neprišla, a hádam ani už nepríde😁 Ďakujem pekne ☺️ budem držať palce, nech sa čím skôr dočkáš svojho vytúženého 👶☺️☺️
@domcatko1811 ja ju tiez pijem uz 2.cyklus a nasadila som este vitex..tak.uvidim ci pomoze tento cyklus..
@popuska ja som ti vravela,ze ju budes mat podla plánu 😉 tak si to užite..hehe,my si uz užívame,este aj zajtra a snad do piatku dáka superspermia počká 😊
Ahojte baby,ja dnes som 4dpo😀zas špinim ako ináč 🤣
Ahojte že stalo sa vám niekedy že ste mali digitálny test pozitívny a obyčajné pásiky negatívne? Že tehu vám ukázal iba digi test? 👶🤔
@simik7192 ja som teraz mala digi pozitivny a na klasickych pruzkovych slabu ciarku takz eu mna to bolo inak 🙂
@sunny15 alebo to moze byt uhniezdenie 🙂
@elizabeth_eli123 bodaj by tak bolo moja😀no uvidíme za 6dni keď urobím testik a budem loviť 👻
@sunny15 uz sa na to velmi tesim 😁🙏
@ancovicka21a no tak snad ..my sme sexovali v sobotu a dnes..a teda dnes v noci/zajtra rano ma byt ovulka tak snaaaad sa nejaka chyti..
Aj tebe to teda prajem..zas budeme testovat spolu..ale ja tento krat az 10-11dpo
@popuska tak tfuj,tfuj,tfuj..nech si uz konecne najdeme // 🙏 lebo mne gyndos povedal,ze "nabuduce vas tu chcem tehotnu" ..tak ho nemozem sklamat :D
a drahy povedal,ze ked to vyjde,tak si kupi rumove pralinky a ozere sa 😂 lebo on vobec nepije,ale ze toto bude musiet aspon takto zapit 😀
No baby mne ma v piatok pichnúť ten pregnyl a v sobotu že bude ovu ale dnes je streda a ja nemám ešte ani náznak ovu.. Ani hlien ani bolesti ani prd! Spustila sa Vám hneď deň po pregnyle ovu?
@ancovicka21a
@popuska
@sunny15 tak dufam ze tento cyklus je váš baby 😍🙏
@ancovicka21a haha aj ja tebe posielam.vela stastia..no snad sa obe staneme tehulami uz 🙏🙏ked uz gynda mi kazala sexovat dnes tak to je neco..😁no a testovat teda az 24teho radsej 😁😁
Inak baby ako sa to rata?ked dnes rano mi vravela ze do 24 hod bude ovulacia tak zajtra je 1dpo alebo az pozajtra?
@popuska to by aj mňa zaujímalo ako sa to ráta..
@popuska
@ancovicka21a Baby aké testy budete používať tento cyklus?ja mám dr Max a maybebaby

@bellatrix27 aj tu je ciarka.😉Daj este foto lepsiu kus rozmazana je.A daj aj pod seba testy zo vcera ak mas