Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@elizabeth_eli123 no musi 😉🙏
@popuska a ako dopadla krv?
@sunny15 ja som si slubila,ze uz nebudem testovat..ale samozrejme,neda mi to 😂 skusim one step na vsetkych,co mame doma,ze ako budu duchovat 😂 😂
@ancovicka21a ja co som mala doma one step tak mi duchovali ako Tebe adiel 🤣🤣🤣🤣
@elizabeth_eli123 aspon bude zase sranda 😂 to budem brat ako spestrenie cakania,a nebudem ich brat vazne,ak budu duchovat..hned ako dorazia,vyskusam na vode 😂 ale normalne budem testovat ked ms nepride
inak baby,mozno blba otazka,ale stalo sa mi to prvy krat 🙂 ovu podla apky mam mat zajtra..ale dnes rano som vstala s lahkym spinenim..je mozne,ze uz prebehla?
@ancovicka21a no ja som pocula o ovu spineni a aj @elizabeth_eli123 mala pri ovu krvicku... ale nikdy som si to nezazila..
krv super, napisala mi sestricka ze ziaden hormonalny problem nevidi a nevidi ani problem otehotniet..
ja budem testovat s adiel ale kazetovymi prevazne.. mam aj pruzkove no tie az v den ms 🙂 uvidime.. no i tak este mam 10 dni cas minimalne
@popuska tak to som rada,ze krv je v poriadku 🙂 takze ovu uz asi prebehla..hura,stihli sme 😀 kvoli tomu chybajucemu myomu je zrazu pre mna vela veci novych,kedze ten mi branil takmer vo vsetkom..
@ancovicka21a no ja som mala tento mesiac ovulku takúto,naťahovanie ale krvavé,mávam také ovulky asi párkrát do roka,aj gyndos mi potvrdil že je to ovulka,ja zase mávam aj spinenie pár dní po ovu😊
@sunny15 kym som mala ten myom,vedela som,kedy zhruba bude ovu podla bolesti a hlienu..ale takato krvicka je pre mna novinka..no som spokojna,lebo viem,ze vsetko funguje tak,ako ma..tak uz len dufat,ze sme zamiesili 🙏
@ancovicka21a ano ja som mala par kvapiek pri ovu a to bolo prvy krat co som tak zaregistrovala 🙂
@elizabeth_eli123 presne,par kvapiek na nohavickach..takze super teda,uz len cakat..
@ancovicka21a ano veru tak a presne na ujniezdenie som mala zase uplne malinko kvapiek co som si myslela ze ide MS.
@ancovicka21a ja nic..iba ma prsia zacali dnes pobolievat a vajecniky trochu hlavne pravy..no presbe len cakat..
@popuska ale myslim,ze uz to dame 😉 sme na rade 🙂
@elizabeth_eli123 a bolo z toho tehu 😍 dufam,ze aj u mna to tak bude
@ancovicka21a tak uz ste na rade tak verim v to ze sa podari 🙏❤
@elizabeth_eli123 😘 tak nam drz palce a posli este dnes tehu bacilky 🙂 inak,teraz mi trklo,pijem ten caj baby radnickej (uz som si na neho zvykla a aj mi zacal chutit),tak mozno preto sa objavila krvicka..mozno uz zacal ucinkovat
@ancovicka21a posielam 😘😘😘 a hlavne silno drzim ✊✊✊
@daniela2227 mne sa mari ciarka do ruzova takze skor to bude ciarka. Ale treba skúsiť o 2 dni. Aka to je znacka testu?
@elizabeth_eli123 značku ti neviem momentálne povedať.. normálne v drogerke som kúpila, ale nie na Sk
@daniela2227 tak to Ti neviem povesat spolahlivost testu. Ale skus o 2 dni tou istou znackou testu ci ciarka silnie 🙂 drzim prsty ✊
@elizabeth_eli123 určite skúsim.. dakujem 😘
@daniela2227 potom daj vediet 🙂 kolko dni do MS?
@daniela2227 myslím ze to je pepino to umele
@elizabeth_eli123 určite dám.. ms mám mať nedeľu
@123vika naozaj neviem 😕 krabicky som sa zbavila ešte cestou z obchodu 🤣 ale už som ho v minulosti mala a toto na ňom ešte nebolo
@daniela2227 tak verim ze nepride 🙏

@jazlyn aký je to test?ak intimed tak ani nerieš,ten robí také čiarky doružova.Treba skúsiť inú značku?