Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daniela2227 tak uvidis co to bude 🙂 😍😘
@elizabeth_eli123 to určite.. Už som podobných "duchov" mala veeeeeela A nakoniec ms došla.. takže nadeje si nerobím.. i keď ..intuícia mi teraz hovorí niečo iné 😊
@daniela2227 poznam to 🙂 hlavne vydrz aspon 2 dni popripade urob az v nedelu a mas vacsiu istotu ze bude zmena na teste ak si 🤰
@elizabeth_eli123 do soboty vydržím.. dlhšie asi nie 🤣
@daniela2227 dobre 🤣 ani ja by som nevydrzala
@daniela2227 ako hovorí
@elizabeth_eli123 verím ze nepríde 😊
Ake myslím ze je to ten od pepina ale nieje zlý možno na tom niečo bude 🤗
Teraz som pozerala nieje to od pepina, neviem co to je za test 🤨
@123vika pisala ze to nie je kupovany na SK🙂
@123vika zajtra kúpim ďalší, tak dám vedieť aká značka 😊 bola som na neho teraz pozrieť a dúfam že ma zrak neklame..i keď už je dooost po limite
Ahojte baby nedavno som sem pisala ze Kamoska je tehotna no spini
Bola u dr a vsetko bolo ok bola v 5tt plod videl Ale zatial nebilo ❤️ Uz by mala byt cca v 7 tyzdni no dnes zacala krvacat a potratila bola samozrejme na pohotovosti a zajtra ma Podstupit Kyretaz
No mna zaujima baby aj Bola v 6-7tt a sama zacala krvacat a silno naco potom ten kyretaz?
Mne v UK pri MA v 7tt ( zamlcany potrat ) dali tabletky a vykrvacala som doma
Citala som ze na zaciatku tehu je to bezne ze zena vykrvaca sama a nemusi ist na kyret
Myslite si ze je to dobry napad na Ten kyret ist? Samozrejme ona pojde a urcite by som ju neodhovarala lebo ak by nedaj boze nieco bolo Zle bola by to Moja vina a ja ju nechcem ani zatazovat niecim takym ze to nemusi byt prenu to najlepsie a najbezpecnejsie Ona o tom ani Len netusi a baby zamna cim Menej viete tym lepsie prevas si Myslim.. jedno babo uz ma
Ma len 20 rokov ziaden potrat predtym nezazila a nikdy sa o babo nesnazili tehu bola hned “ nehoda “
@jazlyn ja som kyret podstúpila a už by som naň nešla... Doteraz mám problémy s menštruáciou ( v podstate sa to tak ani nedá nazvať) rozhodilo mi to telo Hormonálne úplne .. za mňa kyret len v ohrozeniu života robiť
Snažíme sa o 3 a vyzerá to tak, že už žiaľ dieťa nebudem môcť mať práve kvôli kyretazi
@jazlyn ja som takisto musela podstúpiť kyret, ale za mňa môžem povedať, že všetko bolo potom v pohode. Prvá menštruácia bola neskôr, a bola bolestivejsia, ale potom to bolo celkom v pohode... Je pravda, že ja som nemala ani pred tým pravidelné cykly, takže až taký rozdiel som nepocítila, cyklus mi to teda neupravilo 😅 Až Alchemilkovy čaj... Ale všetko sa pekne zahojilo, a zatiaľ nejaké problémy chvalabohu nemám.
@jazlyn ja som bola na kyrete raz, tiež som najprv potratila sama a len dočisťovali a bolo to zbytočné... druhý krát som nešla a to som bola v 13 tt .... telo si pomôže samo... ale nehovorím, niekedy nastanú komplikácie a potom to treba doriešiť takto invazívne, ale inak.... by som to neriešila. Na SK to berú ako rutinu...
@kikusha2212 neviem ti presne odpovedať.. ale držím palce aby to nebol kanalik 😊✊🙏
@jazlyn ja som zacala krvacat presne 6tt to som mala ist 1x ku gyn. pozrel na sone nebolo nic vidiet, vzali krv a mala som HCG 480 cize nejake tehu bolo ale povedal mi, ze ked sa s tym telo vysporiada same je to naj a mam prist len keby boli komplikacie. Komplikacie neboli nastastie ziadne, silnejsia MS ako inokedy ale o meaiac som mala MS zas normalne. Mne to pride na 6-7tt zbytocne zasah do tela.
@kikusha2212 velmi slabulinko.
@elizabeth_eli123 Jaaaaj 😁
@kikusha2212 no zatial nic.. toto je zatial negativny test
@kikusha2212 drzim prsty aby nebol kanalik. Budes testovat o 2dni ?
@elizabeth_eli123 jasne, ze budem. Testujem aj ovulacne dalej, ze ci nahodou. Na ovulacnych mam rano kazdy den silnejsiu ciarku a cez den slabu. Dnes skoro pozitivny, potom uz slaba. No uvidim co z toho bude.
@popuska pozitivnym ho ani nikto nenazyva. Len sa pytam ci vidim kanalik alebo ducha...
@kikusha2212 prepac ja som to nemyslela zle, len viem ake to bolo sklamanie predosle mesiace ked som tiez mala taketo testy ba aj ruzovejsie a baby ze vidia vidia no nakoniec doslo ms.. ale fakt ja prajem kazdemu nech uz nam tie testy takto nekanalikoduchuju a nech pekne ruzoveju 🙂
drzim palce
@popuska ja nemozem za tvoje sklamanie. Kazda zena sa k tym testom stavia inak. Jednej sa zruti svet ina to berie pozitivne a skusa dalej. Ja som tiez mala minuly cyklus ake testy a nakoniec to bolo biochemko. Aj to sa stava. Ty si po tvojom poslednom nepodatenom pokuse ostala veľmi zatrpknuta a to som si vsimla na viacerych tvojich reakciach. Ja sem nedavam test s otazkou ci je pozitivny. Na to nazor iného cloveka nepotrebujem. Ale ked vidim tien na teste opytam sa, ci som jediná co to tam vidi. Nemusis sa bat odovedat, tvoja odpoved totiz ziadnej logicky uvazujucej zene nepostavi vzdusny zamok a ani nezruti svet. Len sa trosku nad to všetko povznes. Nesnazis sa tak dlho aby si bola taka sklamana z toho. Ja tiez drzim palce kazdej jednej aj ked mne to nevyde 👍
baby,neuverite,co sa mi stalo 😂 padal ladovec a ked uz bolo po,tak som isla do zahrady skontrolovat priesady,ci prezili..chvalabohu,su v poriadku..a ako tak chodim po zahrade,naraz velky suchot nadomnou a rana ako z dela..bociany isli asi hladat zaby a jeden na vy.ral priamo na mna 😂 😂 😂 uz ma zacinaju hnevat 😀 namiesto toho,aby mi do narucia zhodili babatko,tak ma ob.eru 😂
@ancovicka21a tak toto uz musi byt znamenie 🤣🤣🤣
@elizabeth_eli123 no..tak jasné že som nevydržala 😕 avšak urobila som digi..s indikátorom tyzdnov..nech zas nelovim duchov...výsledok not pregnant 😏
@kikusha2212 no ja neviem 😂 uz ma ob.ralo kadeco,ale bocian este nie 😀 rovno som isla do sprchy

@elizabeth_eli123 dakujem si zlata 😘 my sa ani nejak cielene nesnazime..Ale už pár dni sa cítim akosi divne..som strašne horúca a teplotu pritom nemam