icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

smart27
10. jan 2015

@butterfly333 no mávam tak 34 dnový cyklus, ovulačné bolesti boli a dosť výrazné 28 dec. čiže usudzujem že to mohlo byť okolo 29 - 30 dec.

butterfly333
10. jan 2015

@smart27 ale to potom nesedi ved to by si mala LF len 4dni? To by sa nestihlo uhniezdit podla mňa ovu bola skor a to hnede špinenie môže byt tehu.

smart27
10. jan 2015

@butterfly333 no ale tehu je slabý duch a na pepine takže tiež možno haluz, nie asi nebola fakt mávam ovu bolesti tak podla toho poznám ak boli toho 28 dec a ovu 29 - 30 tak dnes od ovu je 10- 11 dní

misha666
10. jan 2015

@butterfly333 smart nemysli 30 DC ze mala ovulku ale 30 decembra 🙂
@smart27 smart mozno je to implantacne spinenie... 😉 casovo by to aj sedelo, dva az tri dni pred ms, tehu test este nemusi ukazat, ale tak o dva dni by uz mal 🙂

misha666
10. jan 2015

@smart27 mne tiez silneju ovu testy 🙂 ale tehu este nerobim lebo je skoro , som 8.dpo

veronikax
10. jan 2015

@jaruska18 drzim palce aby bolo vsetko v poriadku ;)
@smart27 drzim palce aby to spinenie nebolo ms ale tehu ;)

laauraa
10. jan 2015

@mucuinka @red_kika , @mojezlate .... ahojte no správu mi nedal , akurat skonštatoval to ze tehu nesom ,, ze to moze byt kludne aj s toho ze som vysadila antiku v oktobri ale aj tak mi to nejde do hlavy lebo ms som po vysadeni mala a normalnu ,., a zrazu .. ju nemam a aj keby to bolo koli tomu tak si myslim ze aspon nejake bolesti bruska alebo nieco co sa tyka ms by som mala mat ale ja nemam ziadne boleti .. akurat mam ho strpnute a nafuknute ,,, a bolia ma strasne krize ... no ja som sa ho pytala ze ci mi nemoze zobrat krv a on mi povedal ze netreba ... ze az ked by mi neprisli do 3tyzdnov mam prist ,,, bola som sa pytat aj inde ci mi nezoberu ,,bola som aj u obvodneho ,.. ten ma poslal za nejakou inou gynekologickou ,,, prisla som tam a povedala som ze ma posiela ten a ten a ze co chcem a ona ze ona take nerobi ze ani nevie do akej skumavky mi ma zobrat a ani naco .. som povedala na hcg a ona ze no to sa taky robi ?? akozeeeeee som nechapala a kedze som sa ponahlala do roboty tak som sa na to vybodla ... lebo som mala take nervy ze az .... a kedze som kozmeticka nie vzdy mozem ist k dokymu ,,,, kedze mame na objednavky a stale mam vela .. takze asi tak ... ms k dnesku meska 14 dni ,,, ked sa utriem mam stale taky biely vytok ,, rano husty ,, cez den trochu riedší ,, inak tie ovu som neskusala este ,, lebo nemam momentalne na to ,, ,, takze zatial . nic ... ale mam este 2 tehu tak skusim teraz a zajtra rano ked tak .. potom pridám foto 🙂 dakujem babulky ste zlate 🙂

jaruska18
10. jan 2015

@laauraa kks, to co je za gynekologicku ktora nevie co je hcg? :D boze toto slovensko normalne na smiech a na plac zaroven...a ako dopadol test? 🙂

perzefona
10. jan 2015

@jaruska18 sorry, ale nechapem akym pravom tu z reakcie jednej gynekologicky davas vsetkych gyndosov na sr do jedneho vreca.... Osobne si ale nie som ista, ci je toto pravda... Gynekolog s ambulanciou urcite vie co je hcg a tak ako sa berie kvalitativne z moču, berie ho aj z kvantitativne krvi ked treba... Takze mi pride cele divne co tu citam.

lucka0611
10. jan 2015

@alceola Ďakujem 🙂 najviac na svete si prajeme dotiahnúť to do úspešného konca

laauraa
10. jan 2015

@jaruska18 , @red_kika , @mojezlate , @mucuinka ,, ta ja uz neviem :((( uz ju tam vidim ale neviem ci nemam fatamorganu :/ (jak naklonim pc a kuknem na normalnu fotku z dola testu a chvilu pozeram tak ju vidim jasne ... na zivo ju tiez vidim .... ale ..... moze mi to tak slabo ukazovat ?? ked mi meska 14 dni ? :( ach jaj

jaruska18
10. jan 2015

@perzefona ja som vobec nic nepovedala na gynekologov! Ja som povedala celkovo na zdravotnictvo..a nech mi nikto nepovie ze je najlepsie..

laauraa
10. jan 2015

@perzefona ahoj ja to co tu pisem myslim smrtelne vazne ... to co mi bolo povedane ... sestricka sa hrala pri dverach asi na sprostu ked mi to vravela .... jasne som pocula ako mi povedala ze ona nevie do akej skumavky ma odobrat krv ... a po druhe ze ci nieco nove vyslo v zdravotnictve ze sa berie krv na tehotenstvo .. ze on ai nicom nevie tak snad viem co som pocula 🙂

misha666
10. jan 2015

@laauraa ja tam nic nevidim ☹

piacere
10. jan 2015

@perzefona čo si hneď "hrrr"? 😅 Nevidím nikde, že bby tou jednou vetou hádzala všetkých gynekológov do jedného vreca 😅 Tvoja reakcia mi príde dosť odveci 🙂

@laauraa ak to nakláňaš a vtedy niečo vidno, tak to je kanálik druhej čiarky. Ja osobne na fotke nevidím nič ☹
Nemeriaš si BT? Možno by nebolo odveci ráno po zobudení, pred postavením sa z postele odmerať, aspoň budeš vedieť, v akej hladine sa pohybuje teplota (pred ovu alebo po ovu). Možno sa ti zbláznil cyklus a natiahne sa aj na 50-dňový (aj to sa stáva) a možno si ešte len pred ovu....
Ale čudujem sa tvojmu gynekológovi, prečo ti nepichol vyvolávačku. Podľa sona by mal vidieť, či je maternice pred mrchou alebo ešte nie. Ak si napr. ešte nemala ovu, tak by aj výstelka maternice bola malá, teda nie pred mrchou.... Ak by si aj bola tehotná, vyvolávačka neuškodí, tehotenstvo utuží. Ak tehu nie si, mala by si za pár dní po probléme... fakt nechápem, že ťa poslal domov na tri týždne 😖

petra212
10. jan 2015

@sibalka21 jasné, že tehu nezistím z jedného pozit ovu testu ... ale ked doma iný nemám alebo som ešte krátko po ovu tak ako nádej na vytešovanie to určite pomôže
mne ide len o to, že proste sa dá na to použiť aj ovu test hlavne v tých ešte veľmi skorých štádiách tehu ked ti tehotenský test ešte neukáže nič - tak ovu test tehu už odhalí
lebo ked mi už tehotenský test ukazuje dve čiarky nemám dôvod používať ovu test

veronikax
10. jan 2015

@laauraa neskutocne .... A tiez je divne cakat 3 tt...ved je jednoduchsie zobrat krv...aby ti zistil ci si tehu....a potom si kludne mozes cakat na ms...alebo necakat podla vysledkov z krvi .... Ja napr. menim lekara..aj koli tomu ze po svadbe byvam 50km dalej. Ale hlavne koli tomu...ze ked mi robil vyter...tak ma s tou kovovou hovadinou paradne postikal z vnutra. Inde mi vyter urobila Dr. bez tej kovovej somariny. Podla mna by sa mal Dr. menit...ak nie si spokojna s tym co robi. To je uplne normalne...ak sa to da ;)

sibalka21
10. jan 2015

@petra212 prepac urcite nezdielam tvoj nazor, lebo z jedneho ovu testu jednoducho nemozes zistit ci si alebo niesi tehu. A co je podla teba " v skorych stadiach tehotenstva? Lebo to nejak nechapem

petra212
10. jan 2015

@sibalka21 no vtedy, ked to ešte neukáže tehu test

a inak v pohode, nemusíme mať všetky rovnaký názor

sibalka21
10. jan 2015

@petra212 ale ja len nechapem co je skore stadium tehotenstva. Mne ukazal tyzden po ovulacii tehu test tehotenstvo. A urcite aj mnoho inym zenam. A skor sa to urcite zistit neda

petra212
10. jan 2015

@sibalka21
hej, takto nejako som to myslela, to skoré štádium
tak to ti asi dosť rýchlo stúpalo HCG, ale každý nemá také šťastie, niekomu aj týždeň po meškaní ms ukazuje tehu test ešte len ducha .... takže týžden po ovu by bol ešte úplne snehobiely

to je super, že ti to tehu test ukázal už takto skoro, to by som tiež chcela

piacere
10. jan 2015

@sibalka21 no ja som vzdy testovala uz na 10dpo. Pri prvomsom mala hned na 10dpo silne pozitivny tehu test. Pri druhom ledva viditelny duh na 13dpo, takze ak by som pri druhom robila test na 10 dpo (co som nerobila, lebo som neocakavala tehotenstvo 😅), tak by bol tehu test isto biely, ale ovu by uz mohol byt v tom case pekne pozitivny a mohol by nieco naznacovat 🙂

perzefona
10. jan 2015

@laauraa ked ti meska 14dni a ten test vyzera takto tak urcite tehotna nie si.... @piacere mne len pride divne na zaklade jednej gynekologicky hodnotit slovenske zdravotnictvo.... Mozno je zopar lekarov mimo.... Ale myslim, ze vacsina je normalnych.

mucuinka
10. jan 2015

@laauraa ani neviem čo na to napísať. Nerozumiem reakcii lekárov. Niekedy si naozaj neuvedomujú aké je to pre ženu zložité. Čakať V napätí či áno alebo nie. Môže to byť všeličo, infekcia, choroba, zbláznene hormony. A ktovie, stále by to mohlo byť aj tehu, príroda je niekedy nevyspytatelna. Naozaj škoda, že ti gynekológ nevysvetlil čo sa deje. Ako pacient máš na to právo. Mňa moja lekárka pravidelne víta vetou, tak čo dnes bude za otázky? A ja vybalim blok so zapískami 🙂 Lekári si niekedy neuvedomujú aké je dôležité S pacientom komunikovať

mojezlate
10. jan 2015

@laauraa Moja ale ja tam nic nevidim prepac

sibalka21
11. jan 2015

@piacere kriste sak to iste som povedala aj ja!!! K foto ktoru pridala slecna smart27 9. Januara. Vid vyssie. Pokial necitas vsetko tak nepis. Ved som jej napisala to iste co mi tvrdiiiiis

sibalka21
11. jan 2015

@petra212 hah ja mam len strach ze by dvojicky neboli, u nas v rodine je ich dost :D

petra212
11. jan 2015

@sibalka21 verím, že aj to by ste zvládli, a ono by to už v tomto týždni v ktorom si malo byť vidieť na utz ... takže keby aj, tak sa to dozvieš, ved niektorí to vedia už v piatom šiestom týždni .,,, tak hádam to by si už aj vedela či nie?

sibalka21
11. jan 2015

@petra212 no to je ten problem som v UK a tu prve sono mi budu robit az v 13. tyzdni... Tak cakam co mi povedia tam :D

petra212
11. jan 2015

@sibalka21 tak to už budeš vedieť za dva týždne ... to preletí ani sa nenazdáš