Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daniela2227 tal este stale je nadej 🙂
@elizabeth_eli123 no ja som ju po včerajšku mala..Ale po dnešku už nie 😏
@daniela2227 este neni nic stratene 😊
@elizabeth_eli123 kiežby 😊
@elizabeth_eli123 dnes som 6dpo
@ancovicka21a jasné 😁 no ja plánujem testovať najskôr v pondelok,utorok😘
@sunny15 samozrejme,este je zbytocne skoro..tak naozaj velmi drzim palce😘
@ancovicka21a ďakujem moja,aj tebe to veľmi želám 🥰
@sunny15 drzim prsty 🙂
@elizabeth_eli123 ďakujem💞
baby,takze ja som naozaj ovulku mala skor ako inokedy,v noci zo stredy na stvrtok podla tej krvicky..podla appky mala byt dnes,ale uz mam husty biely hlien..
@ancovicka21a no vidíš,hlavne že bola
@ancovicka21a ale nemerias teplotu ze?
@ancovicka21a aj ja mam husty biely hlien a brutalne ma prsia bolia dnes..a to som 1dpo..tak budeme asi testovat naraz 🤗 minuly cyklus som si bola takmer ista ze budem tehu .tenti cyklus vobec..
@bellatrix27 no ako si na tom
@sunny15 ved to je zaklad 🙂
@elizabeth_eli123 nie,teplotu nemeriam..mne to zatial podla appky a testov vychadzalo presne,len teraz sa to posunulo,mozno naozaj kvoli tomu caju..
@popuska no prsia boli a aj mna,taky divny pocit..a vcera som mala taku brutalne dobru naladu,ako uz davno nie..drahy sa ma dokonca pytal,ze ci som daco pila😀 taky pocit neskutocneho stastia..a ano,budeme testovat naraz..ale ja o cosi skor,ked mi dojdu tie testy 😀
@ancovicka21a No ja prvý test skúsim v pondelok 😊
@sunny15 a zacne tohtocyklove duchobranie 😂 tfuj,tfuj,tfuj,drzim palce
@ancovicka21a moze byt ze ten caj trosku posunul 🙂
@sunny15
@popuska dievcata tesim sa na Vase testovanie 🙂 lovkyne duchov 😍❤🥰 dufam ze tentokrat spravnych
Babky idem po radu, včera mi pichli ten pregnyl, zatiaľ žiadne bolesti v podbrusku ani prsia ma nebolia ako pri ovulke ani hlien nieje taky.. Robila som od štvrtka testy na porovnanie ovulacne ešte včera bola taka dosť slabšia a dnes takáto silná a to nieje ani 10 a pila som vodu.. Myslíte si že je teda ovulka alebo to ovplyvnil ten pregnyl
@ancovicka21a no tak som zvedava..ja uz mam testy doma ale bojim sa ich jak cert kriza 😁😁😁😁
@vladka2503 s tym ti neporadim,kedze pregnyl som nemala..ale test vyzera pozitivny,aj ked rozpity 🙂
@popuska neboj sa..vsak na to sme tu,aby sme skulili na duchov 😂 kurnik,mne idu prsia vybuchnut,bradavky mam take citlive,ze som ledva vydrzala nakupy,ked som mala podprsenku..uplne to boli..co sa to deje toto?
@ancovicka21a mna uz dnes menej bolia ale opuchli pre zmenu..
No tak zas nechcem testovat 2dpo 😁😁to este asi ani v maternici neni ak sa zadarilo takze zbytocne..
@popuska tak to je jasne,ze je to este zbytocne takto skoro testovat..ale nejdu mi do hlavy tie prsia..par dni pred ms ok,beriem,ze bolia,napuchnu..ale ja mam do ms este 15 dni..a zase po pripadnom zadareni je este skoro,aby takto boleli..ako si napisala,este neni ani v maternici
@ancovicka21a mna zacali boliet od ovulky a pokravuju doteraz nebol den kedy by ma neboleli je pravda ze len intenzita sa meni ale odvtedy az doteraz 🙂
@elizabeth_eli123 aj mňa bolia od ovu..občas až akoby ma v nich pichalo..dnes mi už vadí aj podprsenka..Ale bez nej je to ešte horšie 😕 test dnes nerobím.. zajtra mám mať ms tak uvidíme
@ancovicka21a ono vraj je to ovu bolest..telo sa pripravuje na mozne tehu..a ked naozajnotehu tak zacnu este viac bolet takze ja radsej sa na ti nenanmotavam 😁😁😁minuly cyklus som sa na to namotala..ale citalansom ze to je prave ten prolaktin co sa zvysi pocas ovu..ale tak buh ví..napr.ked som bola tehu 2x tak ma vobec prsia neboleli🤷♂️🤷♂️🤷♂️
@popuska je pravda,ze ked som mala myom,tak mi tieto zenske veci asi nefungovali tak,ako mali a teraz je pre mna vela veci novych..hlavne tato bolest prs..takze uvidime 🙂
@elizabeth_eli123 sama som zvedava,ze co z toho bude..
@ancovicka21a hej ja som to tiez nemala ked som brala HAK takze tiez je to nove pre mna..no uvidime teda..dufam ze aspon ty budes uspesna🤗😘

@sunny15 ale ak velmi chces hladat duchov,tak mam jeden top test..a 100% mi spravi ducha 😂 alebo,sprav si test a my budeme hladat tebe 😉