Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simik7192 to ma veľmi mrzi 😥😥 tazko je nemysliet poznam to ...ale hlavu hore novy cyklus nova nadej 🙏😘✊
@simik7192 je mi to strašne ľúto 😔 nevzdavaj sa..nádej zomiera posledna ❤
Baby pocuvajte... v stredu mi doktorka povedala ze mam mat sex lebo do 24hod bude ovulacia..aj teplota mi stupla potom a teraz dnes rapidne klesla a ovu test vyzera ze sa blizi k pozitivnemu..myslite ze by sa pomylila doktorka?akoze vravela ze ovu testy su na 98% nespolahlive ale fakt divne..dbes by som podla teda jej slov mala.byt 3dpo
@popuska ja by som verila doktorke,vsak ta videla,co sa vnutri deje..ale tak zavisi aky mas hlien,podla toho sa tiez mozes orientovat
@elizabeth_eli123 @kikusha2212 no ja neviem baby..je silnejšia..Ale cakala som viac po 3 dňoch 😕
@daniela2227 je silnejsia ako bola. Nemohla byt ovu posunuta?
@daniela2227 najlepšie by bolo urobit z ranneho naozaj. Vidno ju, no za 4 dni sa slabo zosilnila. Nepila si vela?
@elizabeth_eli123 ja presne neviem kedy bola ovu..riadim sa len appkou 😏
@domcatko1811 ahoj, ale veď to sú úplne iné testy, ten druhý môže mať skrátka menej farbiva na testovacej čiarke, to vôbec neporovnávaj. Skús zajtra zrobiť ten istý zelený z 18 DPO 🙂 Držím palce!
@kikusha2212 rozdiel je 3 dni..a áno pila som dosť.. aj moc bol úplne svetlý
Ahojte babusky moje, máte niektoré z vás skúsenosť z vitamínom E? Vraj je to zázračná vecička ktorá pomáha otehotnieť a hlavne pre tie ženy ktoré sa nie až tak dlho snažia o tehotenstvo. Počuli ste o tom alebo máte vlastnú skúsenosť? Ďakujem za každú radu ❤️🤔😊👶
@elizabeth_eli123 ešte mám jednu..
@daniela2227 ahoj, tu ti je pekne vidieť druhu čiarku 🙂 držím palce aby vyslo
@daniela2227 tak realne je ze mohla byt posunuta ovu. A kedze je test robeny nie z ranneho 🙂 ale je to pekna ciarka na den MS 🙂 ja verim v to ze bude silniet 🥰🥰🥰
@elizabeth_eli123 dakujem krasne 😘 ja teraz verím že to bude ok..neviem..niečo mi to hovorí 😏 som po 3 MA..naposledy 22.4.2018 a vnímam to tak že nám poslalo za seba "nahradu" 😊 samozrejme som nohami na zemi
@vladka2503 dakujem 😘 dúfam v to veľmi
@simik7192 neda sa povedat ze das si vitamin E a sa podari otehotnieť. 😊 Celkovo vitaminy su vhodne pre planovane tehotenstvo. Aj vselijake doplnky. Ja z vlastnej skusenosti ja som brala vitaminy B C D E zinok a prasok inositol a pre muza folandrol. A alchemilku som pila do ovu 🙂
@daniela2227 poznam to 😳 niekolko ani nemam spocitane kolko MA,plus jeden potrat. Pomedzi to laparoskopia...pocas 2 rokov.Takze drzim Ti silno prsty aby Ti silnela ciarocka 🥰❤🙏
@daniela2227 už ta ciarka vyzera naozaj lepsie 😊 drzim palceky 😊
Ďakujem baby 😘 uvidíme čo z toho bude
Ešte dnes len 9dpo takže skoro testujem,ale nedalo mi😊
@sunny15 slabulinke na druhej vidim ale uvidime ako bude dalej 🙂 len nech silnie ❤🙏 zajtra budes znova ci az o 2 dni?
@sunny15 na druhej vidím niečo slabulinke 😊 držím palce ✊🙏😊
@sunny15 nieco vidno 👍
@kikusha2212 ty si dnes nerobila? 😊

@simik7192 to mi je luto 😢 ale ano,nemysli na to..ja som sa pred minulou ms zmierila s tym,ze babo proste tak lahko nebude..a je mi ovela lepsie na dusi..