Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@popuska ja sa tiez nesledujem,ale niektore veci sa nedajú prehliadnuť..alebo si nase telá robia co chcu a robia si z nas dobry den..uvidíme,co z toho ne/bude 😉
@ancovicka21a hlavne ze tie testy nam nerobia dobry den kym netestujeme
@popuska pravda..ale isto budu robit hluposti 😂
@ancovicka21a ďakujem moja🥰tak uvidíme,na maxovi fakt ostala slabá čiarocka aj po uschnutí,no ale kým nemam viditelnu ružovú čiarku jak lusk-tak to beriem športovo😊
@sunny15 presne,to je len nahananie duchov..ale tak to je nasa specialita 😂 ja sa tesim na mojich duchov,ked mi pridu testy
@ancovicka21a no aj ja som zvedavá 😊ale hádam to už dáme 😘
@sunny15 dufam aj ja..uvidime,co prinesu najblizsie dni 🙂
@ancovicka21a veru tak,ja zajtra skúsim opäť na 10dpo
@kikusha2212 nie tieto nerobia duchov, pokiaľ si pozrieš pribalovy leták máš tam vyznačené že slabé plusko a silné plusko je tehotenstvo, normlane máš vyznačené 2 alebo 3 varianty keď si tehotná
A ja som si robila keď som nebola a ani náznak ducha
Ahojte baby takže moja situácia je taka je už jedno dieťatko mam a veľmi veľmi by som každej priala zažiť ten pocit dvoj krásnych ciarok na teste..mala ma už 3,5 roka a tento mesiac sme sa rozhodli ze druhé babo necháme na náhodu. Teda nesnažíme sa mali sme prerušovaný sex pre mňa novinka lebo inak sme to robili len s kondómom alebo naplno keď sme sa snažili o prvé babo.. Takže neviem aká je tam šanca otehotniet ale nedalo mi to reku skúsim test. Viem ze tieto dosť duchuju skúsenosť z predošlých testovaní.. Ovulka bola asi minulý pondelok neviem presne na deň. Tu je testik. Mne sa tam niečo marí ale ako vravím tieto zvyknú duchovat tak neviem
@beruska1108 ja tam zatial volako nic nevidim🤔Ja inak na prerusovanom sexe fungujem cely život a otehotnela som len ked sme chceli a isli naplno.Preco ak chcete,tak mate prerusovany?To len take zamyslenie moje😉
@lela123 ďakujem.. Vlastne preto lebo mužovi sa nepáčilo moc že kika bola na povel. Dr povedal aby sme cez víkend mali sex tak sme mali a on bol z toho nesvoj 😂. Vraj druhé chce tak aby Otom ani nevedel a poznám veľa parov co sa im dieťatko podarilo náhodné pri prerušovanom.. Ale ak pár mesiacov nebude žiadna náhoda tak asi pôjdeme normálne naplno na istotu 🙈😂
@elizabeth_eli123 @kikusha2212 baby, ja som včera test nakúpila.. neviem, možno podvedomie 😕 dnes ráno som sa zobudila s bolesťou brucha..takou tou "pravou" na ms..a už sa aj rozbieha 😔
@ivkaap vidím 😊 držím palce ✊😊
@daniela2227 to ma veľmi mrzi. Mala si pekne testy, som myslela, ze predsa z toho nieco bude.. drzim palce nech sa co najskôr podari 👍😊
@ivkaap ano vidno drzim palce nech silnie 👍😊
@beruska1108 vidim tam nieco, no zatial by som sa priklonila ku kanaliku. Skus o dva dni 😊
@kikusha2212 aj ja som si myslela 😕 ale ako sa hovorí.. človek mieni..Pán Boh meni 😏
@daniela2227 veru tak. Ono to pride v ten správny cas 😊
@kikusha2212 hádam áno 😊 ty dnes testujes?
@kikusha2212 ďakujem 🙂
@daniela2227 nie. Mam posledné dva testy a uz som do nich dala penazi viac nez dost. Pockam, neviem sice do kedy vydrzim, no chcela by som aspoň do piatku
@daniela2227
@kikusha2212
Dakujem 🙂 nevyznam sa v tom ale zvyknu tieto testy (mamatest) robit taketo ciarky? nechcem si robit plane nadeje..
@ivkaap viem, ze zvyknu robit nejake falosne ciarky, ale ci az taketo alebo aj viac, to vobec netusim, ja s nimi nemam ziadne skúsenosti.
@kikusha2212 to čakanie je hrozne však 😏 no ale držím ti silno palce a verím.. že tu pridáš potom pozitívny test ✊❤🙏 budem sledovať 😊
@ivkaap tiež som videla pár testov, čo nakoniec nič nebolo 😕 ja mám občas pocit, že tie testy su len zbytocne vyhodené peniaze.. to ale nemusí byť tvoj prípad 😊✊
@daniela2227 ďakujem krasne 😊 no je to tazke ale zas da sa to vydrzat 😊

@ancovicka21a no ja sa nejako extra nepozorujem uz.. ale mam take divne prsia.. nieze bolia ale take su na dotyk neprijemne tazke a bola som v obchode.. skusala som si oblecenie a kukam do zrkadla.. zilkove totalne to som este nikdy nemala fakt takto zilkove kozy a plus dost velke bradavky.. ale inak nic..