Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunny15 tak ale ja mam este velmi skoro
@sunny15 Ty si dnes kolko dpo?
@elizabeth_eli123 ja dnes 10dpo
@ancovicka21a no dáme dnes môj rapiclear a porovnáme 🤣určite bude rovnaký
@sunny15 no dufam,ze nie 😉 ty si dopredu o 5 dni..ale aspon vieme,ze neduchuje zbytocne
@ancovicka21a tu mas mojho belocha
@sunny15 uz si testovala?
@elizabeth_eli123 ešte nie, čoskoro budem doma a otestujem
@popuska hm..a kde su duchovia?😥 normálne mi chybaju..ale mozno je to dobre znamenie 😉
@sunny15 KONECNE duch 😂 nechaj ho uschnut,ze ako to potom bude vyzerat
@sunny15 ejha mari sa tam duch 🙂
@sunny15 daj foto aj vyschnuteho 🙂
@popuska
@elizabeth_eli123
@ancovicka21a Nech sa páči po uschnutí
@sunny15 nooooooo..duch 😉
@sunny15 je tam 😍duuch
@ancovicka21a
@elizabeth_eli123 Tak naživo pekne viditeľné 😊tak uvidíme,skúsim zajtra z ranného
@sunny15 juuj držím palce 😊✊
@sunny15 je to pekne viditeľné..na porovnanie ten moj,spravila som si druhy,kedze ten prvý bol chybný..a ked mne neduchuje tak to uz cosi znamena 😉
@sunny15 no teda.. Tu sa nieco crtaa 🙂
@timina22_09
@ancovicka21a
@daniela2227 juuuj bodaj by sa to podarilo 🥰 Ale po toľkých duchoch som zvedavá čo z toho naozaj bude😊
@sunny15 drzim palce 🙏
@ancovicka21a No to som zvedavá fakt,ale tie testy nás už toľkokrát oblbli🤔Ale ďakujem že si pridala aj ty svoj test,aspoň mám nádej,že to nebude falošný poplach,len sa bojím sklamania😘
@sunny15 za poslednú dobu tu bolo duchov viac než dosť.. je načase aby tu pribudli aj čiarky 😁✊
@daniela2227 no veru je načase aby sme každá prispeli koľajnicami 😀
@sunny15 prvá si ty na rade a @kikusha2212 😊

@ancovicka21a 🤣no konec😂aspoň nebudem sama testovať 🏆🎖️teším sa,ja dnes skúsim tiež rapiclear,také som zohnala ale nebolo by odveci kúpiť si Maxa😊