Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@popuska aspon ze ja mam konecne neduchove testy 😀 som zvedava,dokedy 😉
@elizabeth_eli123 Naživo ja vidím na dnešnom slabunku zmenu ale to fakt minimálne a ani na foto to nevidno,no zatial to vyzerá tak nijak🤔ale zajtra netestujem až v piatok
@ancovicka21a no ja som dnes zistila ze mozno ze som 3dpo iba..lebo bazalka mi tak divne ukazuje ze ma to teraz zmiatlo.a neviem ci orebehla ovulka ako doktorka vravela alebo ako teplota vravi..takze bud som 3dpo a to je pase lebo sex sme mali pred tyzdnom alebo som 6dpo..🤦♂️😁😁😁😁buduci cyklus (dufam ze nebude)ale uz nemeram..strasna zataz na organizmus😁😁😁😁😁
@luckynko44 Normalna foto by bola?na bielom papieri napr.....😀
@luckynko44 nic tam neni takto
@simbatko nemaam uz som to vyrazila 👐
@popuska inac ako pod svetlom to neslo odfotit strasne to bolo slabunke 😊
@luckynko44 chapem..no pod svetlom sa moze presvietit aj kanalik cize ti nevieme poradit..skus ocikat z ranneho dalsi a daj na biely papier za denneho svetla a tak odfot..to uz budeme mudre jak radio vsetky😁😁😁
@popuska isteee 😁😁😁 splnim ak tam nieco najdem hh..niekde som citala ze ked podsvietis test silnym svetlom kanalik nevidno len ciarku,toto bolo take daco do fialova a dost hruby pasik ...no snad nieco zajtra uvidim 🤣
@luckynko44 no tak zajtra uvidis aj bez podsvietrnia teda..kolky dpo si?
@88koalka88 tieto testy robia dost casto falosne aj taketo ruzove ciarky . Ale dufam ze to nie je Tvoj pripad. Skus inu znacku. Mala by sa ciarka ukazat do limitu . Niektore testy maju limit 5 min niektore 3 min.
@88koalka88 no ja mam s mamatest dobru skusenost, za mna najlepsi test. Tehotenstvo mi ukazal 9 dpo ducha, 10 dpo silnejsieho a na 11 dpo uz palicku, z ktorej je dnes nas Lukasko v brusku 😍 . Ked som tehotna nebola bol cistobiely i po zaschnuti.
Podla mna je to najcitlivejsi test a preto duchuje.
A tiez som mala 1 plany poplach, ked ukazal duchov, ale duchov ukazoval 5 dni po sebe a predtym a potom ani naznak, cize biochemicke. Ale s tym sa musi ratat ked skoro testujes.
@popuska divne..no ved uvidis..ale ja by som verila skor doktorke
@c_est_la_vie ďakujem za odpoveď 🙂 No ja som si vedomá toho, že je to skoro. Pri prvej som testovala 5dni po meškaní MS ale to som už mala točáky každé ráno aj proste som sa cítila už inak, takže test bol už len potvrdenie a to boli už mega kolajnice. Teraz by sme chceli druhé, pred polrokom som si našla tiež krásne // ale presne v 6tt to odišlo, išla som 1x ku gyn. a nevidel na sone nič a vlastne v ten deň sa mi spustila aj MS. No a odvtedy nejak nič...teda mala som 1x ducha ale to bolo na teste dr.Max a pritom mi meškala MS týždeň ale už na ďalší deň bol test negatívny. Takže to som vedela, že nič z toho.
A teraz posledné dni cítim podbruško ale tak uplne inak ako pred MS, aj ráno sem-tam sa mi krúti hlava...ale tak neupínam sa moc na to lebo to môže s MS odísť, prípadne s meškaním...
@88koalka88 pozitivny test🍀🙏😀Gratulujem
@88koalka88 klud podla mna je vsetko na najlepsej ceste 🙂 drzim palce aby silnela 🙂
@88koalka88 vsak skus otestovat znova o 2 dni ak bude silniet je to fajn🙂 popripade ako tu baby pisu az ked bude Ti meskat ;) drzim prsty
@elizabeth_eli123 musím si kúpiť test, lebo už nemám :D Ale mala som v pláne testovať až zajtra, ale tak nejak som si povedala, že aaa dnes :D Ale hej poznám to, že keď za 2dni zosilnie je to na dobrej ceste, keď to zmizne je to proste "duch" no 🙂
@88koalka88 jasne to pokusenie 😁😊 poznam to 🙂 ale skus vydrzat lebo Ta to bude len pliest. Kludne sprav aj zajtra aj dalsi den 🙂 drzim silno prsty. V podstate o tie 4 dni uz by to malo byt na istotu 🙂🥰
@88koalka88 držím palce ..verím že bude silniet 😊✊
Baby, máte niektorá skúsenosť s macou?
@ancovicka21a ved to je vlastne jedno..i tak sex bol len raz takze je to len o stasti teraz 😁
@88koalka88 za mna je to pozitivny test
Dobre ranko prajem 🙂) Tak dnes rano som znova skusala mamatest a uz bola pekna ciarocka 🤗 Potom som vyskusala pepino a tam uplne slabulinka ciarka, ale nedalo mi to a skusila som clearblue 🥰🥰🥰 Dakujem Vam za podporu a drzim palce ✊🏻✊🏻🍀🍀🍀🍀

@sunny15 velka zmena zatial nevidno skus znova o 2 dni 🙂