Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ancovicka21a a ty ako?vidím že poctivo testujes🤭
@sunny15 tak ved vidis 😂 ja mam este skoro..
@ancovicka21a aspoň je sranda😂
@ancovicka21a no ale ty mas fakt pekneho duchoňa😱😁😁😁tak si ma prebila hihi
Dobre ranko zienky. Tak som si kupila woman secret test lebo mamatest u nas nepredavaju. Slaba ciarka ale tiez az tak po minute... Nie hned. Citala som navod a ze neodcitavat vysledok po 5min.ale toto bolo do 5min.oba.
Sa mi zdaju slabe...na to ze za cca 4dni by som mala dostat MS... Ale tak to pri 28DC,sem tam mavam aj 32DC.
Ach uvidim musim cakat na dalsie dni.
Drzim vam palce vsetkym :-*
Teda ono je to ten isty jeden test, len spodna foto je skor fotena.Vrchna je trosku neskor po uschnuti
Len 1 test som si robila.
@88koalka88 je pozitívny...môžeš sa tešiť..🍀✊..😁keby mi meska 4 dni poviem ze je slaba ciarka...nie ked este len ma prísť MS...😀
@simbatko zlata 😍 dakujem.No takto pred MS testujem asi 3x.A duch mi vysiel predtym len 2x ale to vzdy len na 1teste.A ked som inu znacku skusila uz bol negat.potom aj MS prisla. Teraz mi vysiel duch vcera na mamateste a dnes... Uvidim co bude dalej. Dam sam sem vediet.
@88koalka88 kdeze slaby,nato,ze mas este pred ms,akurat Je pozitivny😉
@88koalka88 dobreee...Teším sa stebou...🙏Nech všetko ide tak jak ma..🍀a daj vedieť❤
@88koalka88 ms už nepríde, ✊🏻✊🏻Potichu gratulujem ✊🏻✊🏻
@88koalka88 takto uz vyzerá ze MS nepride 😊🥰🙏 nech aj nadalej silnie
@popuska vsak vojna,nie ?🤣🤣🤣 a toto je teraz robeny 🤔
@ancovicka21a ale toto uz nevyzera na falosneho ducha 😳🥰
@elizabeth_eli123 no sama som prekvapena..len neviem,ci to nerobia nahodou tie progastenelle tabletky..
@ancovicka21a no moze byt ...
@elizabeth_eli123 uvidime,co z toho bude..ale skor si myslim,ze nic
@88koalka88 podla mna sa podarilo 🥰🥰
@ancovicka21a no ty vyhravas..ja z ranneho nezmeneny duch z maxa..takze jantaky nic😁
@88koalka88 tu nie je o com,pekný pozitívny testik
@ancovicka21a akože super duch😽 vyzerá to nádejne
No baby ja fakt neviem,na rapiclear čiarka zosilnela ako ste videli,dnes som skúsila Maxa a nič 🤔tak nechápem...zas si zo mňa robia testy dobrý deň
@ancovicka21a určite nerobia. Tie len zvýšia progesteron určite nerobia čiarky
Ahojte meska mi 6 dní ale test je takýto. Keď som ho namocila videla som aj druhú ale ako náhle sa cely nasiakol zmizla 🤷🏽♀️ twrza tam niečo slabo vidím ale na fotke nie 🙈😅 ale neviem. Ci to nie je len kanálik. Lebo myslím ze ké duz mi takto meska by som mala silnú čiarku. Povedala som si ze nejdem loviť duchov ale nedá mi to🤦🏽♀️

@sunny15 ved uvidis,co najblizsie dni prinesu..fakt nema vyznam stresovat sa 🙂