Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ancovicka21a ja dnes max..ale sranda xe ked som ho namocila tak skoro nic a po 2 hodinach som ocikala a toto
@popuska testy si z nas robia dobry den 😠
@popuska no pozri..horný je ovulacny,sice negatívny,ale dost silný na to,ze uz je davno po ovu..a pod nim teraz robený tehu..
@ancovicka21a ja mam tiez dostbsilne ovu testy..take som nemala abi ked som cakala na ovu..a ten max asi chybný lebo i to farbivo ejako do polky iba..no ja neviem..
@popuska ostava nam len cakat..😉
@ancovicka21a no ja este zajtra pozajtra budem tedtovat a hotovo,lebo z toho jedineho sexu by to uz muselo byt uhniezdene..
@popuska ale pozri po úplnom zaschnuti 😮😮😮
@ancovicka21a
@popuska tak fakt robia🤷zajtra skúsim aj ja ešte Rapid lebo neviem na čom som
@ancovicka21a ejha 😊
@sunny15 veru ejha..😲 neverim vlastnym ociam..ten pred chvilou robeny to uz neni duch,nazivo az zdialky krici ruzova ciarka 😲 😲 ale to je uz po limite
@ancovicka21a to je aký test?a koľko si dpo?
@ancovicka21a zlatko ved tebe pekne silnie..uz ti potichucky gratulujem❤
@ancovicka21a ale ináč aj ja mám poobede krajšie testy ako ráno 🤣
@sunny15 one step..ked som si spravila prvy,tak nic,ani naznak ducha,aj baba,co som od nej kupovala si spravila test a tiez ani naznak ducha,pretoze som bola nedoverciva k tymto testom..prvy je zo vcera poobede,druhy dnes rano,treti ovu a spodny robeny teraz,takze pre mna relevantny zo vcera poobede a z dnes poobede..najprv som si myslela,ze to robi progestanelle,ale baby na fore ma uistili,ze nie a pre istotu som aj gyndosovi volala a ten to potvrdil,ze urcite tie tabletky nesposobuju falosne pozitivne testy..dnes som 8-9 dpo,neviem to presne,ale su to dvojicky 😂 a do ms mam este 9 dni 😲 teraz ma len slak trafi z toho cakania..a zrejme patrime k tym zenam,co im hcg ukaze lepsie poobede ako rano 🙂
@popuska radsej negratuluj,aby sa to nezakriklo..😒 az ked budu kolajnice 😀
@ancovicka21a ja som 7/8dpo...takze ja este malinkatu nadej mam ale nemyslim si ze sa to pdoarilo..ale tak uvidime..tebe to naozaj vyzera dobre
@popuska samozrejme,ze mas nadej..ja cakam dvojicky,preto sa uz ukazali 😂 kurnik,teraz len nastanu u mna nervy..nasledujuce dni sa budu strasne pomaly vliect ☹
@ancovicka21a nestresuj včera si mi to radila práve ty😂
@sunny15 to vies,ze inym sa dobre radi 😂 ale nie,nebudem stresovat,ako som tebe napisala - ak to tam je,tak to tam bude..ale tak ked si ma uz bociany poznacili,tak hadam to tam je 😉
@ancovicka21a akože testy máš súperove😊ja tiež neviem na čom som no😟
@sunny15 vsak je este skoro..aj u teba,aj u mna..kym nebudu kolajnice,tak neverim 😝 ale jedna pravda je,ze mam taky husty biely vytok,aky som v zivote nemala..a totalne zdurene dvorce,dokonca bradavky mi nestoja rovno ale doboku 😀 ostava len cakat,co prinesu najblizsie dni..
@ancovicka21a no u mňa uz nie je až tak skoro,to je natom,ale ty máš pekné testy a kopec času čo je pozitívum😊
@ancovicka21a ja nemam ziadne priznaky,nemam hlien(ten som mala minuly cyklus az 9dpo) a obcas ma pichne v prsiach a dole ale nic zvkastne..takze i podla toho sudim,ze tento cyklus nic.ale tebe zelam tie dvojicky🤭🤗

@lela123 veru ani za mna😂 ale. Skúsila som sem. Pridať