Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunny15 aj na kadejake priznaky je este skoro..
@ancovicka21a 😂ja mám 2-4dni do ms takže možno už pozajtra to dostanem
@sunny15 a mozno nie 😉 teraz si predstav,kolko este musim cakat ja..ono je to jednak vyhoda,mat ovu skoro,ale aj nevyhoda, lebo potom treba dlho cakat
@ancovicka21a 🤣no ano asi tak😌 uvidíme aj keď Max je negatívny,rapidko zosilnelo,Pepino 👻 ale tak ten je o ničom
@sunny15 staci ked jeden silnie 😉
@sunny15
@ancovicka21a
Ja mam 6 dni do ms..asi ma sisne dovtedy ale uz nestresujem..nech to tam hore nejako zamiesaju
@ancovicka21a zajtra sa uvidí,poobede alebo podvečer otestujem posledným Rapid kom a potom mám už len 1max a 2pepino
@ancovicka21a presne tak..❤ja testujem iba dalsie dva dni a ak nic tak proste iba pockam na menzes alebo sa necham prekvapit..ak ti vydrzim ovsem😁
@popuska no isto nevydržia 🤣🤣🤣 ja testnem zajtra ráno a potom ideme na chatu,takze tam sa tym nebudem zaoberať,aspon mi ubehne cas..a ani tu nebudem,tak ma nehľadajte 😉
@ancovicka21a pekne vidno 2ciarky🍀🙏🍀😀Som zvedava na dalsi test😘
@ancovicka21a ahoj máš asi tie najhoršie testy ktoré sa dajú 😔 ja som mala tiež tieto One step tieto co sú celé popísané a pozri moje čiarky, a ani jeden nebol pozitívny. Niektoré dokonca robené cez menštruáciu už len z recesie . 🙄
Ak sa ti bude dať zožeň si iné 🤷♀️
Zdravim zeny hladam hladam kade tade odpoved na moju otazku no nic tak skusim ci sa nahodov niekto neozve hladala som ze ci niekto ma taku skusenost ze uzival duphaston a po dobrati mal neobvykle silnu ms vsade baby len pisu ze ms meska atd takze nic som nenasla najprv prvy cyklus mi dr predpisal Norethisteron a tento cyklus som brala duphaston
Pred 4 dnami som dostala ms po 3 dnoch od vysadenia 1 den ruzovy vytok 2 den uz silna ms dnes 4 den a je uz o cosi slabsia no furt je to jasno cervena krv pri utreti
Tak ma zaujima ci je to v poriadku ake mate skusenosti vy ci aj Vy ste mali po vysadeni dlhsiu a silnejsiu Ms alebo sa mam zase obavat 😔
Zacala som brat Na 1DC
estrimax lebo ideme na IVF teda caka nas uz len Vklad
@lujza_ praveze moje predtym boli uplne snehobiele,aj som tu fotky pridavala,ze ani naznak ducha..viem,ze robia duchov,preto som si nebola ista,ci ich kupit alebo nie..ale baba co mi ich predala,tak si tiez spravila test,poslala mi fotku a bol snehobiely..tak uvidime..zatial im neverim 😉
@simbatko ak budu ciarky silniet,tak bude dobre..ak nie,tak testy klamu..uvidime
@ancovicka21a Ahoj 😁 Na tom strednom podľa mňa aj zvýraznilo kanálik, ale prvý a tretí 🧡 To je na kanálik príliš široké, takže držím palčeky nech pekne silnie ✊🍀✊🍀
@mala_kari ahoj moja 🙂 no dolezity je prvy a treti,oba ranne a myslim,ze nejaky rozdiel tam je..tak som zvedava,ci bude silniet dalej..
@ancovicka21a aj mne sa zda,ze zosilnel
@lela123 nazivo to,samozrejme,lepsie vidno..ach boze,dufam,ze sa konecne podarilo 🙏 mam chut si ist kupit digi test 😀 ale asi je este skoro
@ancovicka21a este pockaj,ak zajtra pozajtra zosilnie este.😊
@lela123 vydrzim do pondelka..ideme na chatu,takze aspon mi cas prejde 😂
@ancovicka21a ešte počkaj s digi 😉 ale vyzerá to sľubne 😊🙏✊
@ancovicka21a vyzera to ze silnie 😍🙏este nekupuj digi 🙂 mne digi ukazal 1-2tt az na 11dpo
@daniela2227
@elizabeth_eli123
ako som pisala,pockam do pondelka..na chate sa testovat nebudem,uz akoby to vyzeralo 😂 tak mi drzte vsetky palce,aby v pondelok uz bola pekna ciarka 🙏
@ancovicka21a tak drzim palce,uzi si chatu😊Neopi sa velmi😂A pondelok rozhodne😉
@ancovicka21a držím palce moja😘 vyzerá to sľubne 😊
@ancovicka21a ani ja som nemala ducha stále len kedy sa im chcelo 🤷♀️ každopádne držím palce a radšej si vždy potvrď testom z lekárne ja som len tak zistila že nič z toho 🙄

@popuska
@ancovicka21a no ja mám strašne veľa vytoku ale ináč takmer žiadne príznaky