icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mala_kari
24. máj 2020

@ancovicka21a zlatá 🧡 nevyhadzuj len daj niekde hlboko do šuflíka, po biochemickom je ďalšie mesiace ako pohnojené😁 aby si nemusela utekať do lekárne ✊🍀✊🍀

lela123
24. máj 2020

@mala_kari presne tak,ja som po biochemickom na druhy mesiac hned otehotnela a uz bolo vsetko o.k..

ancovicka21a
24. máj 2020

@mala_kari jej,diky 😉 dobre vediet 😊 vsak beriem tie progesternove tabletky,tak snad to uz potom bude ok..

popuska
24. máj 2020

@ancovicka21a ja uz napr.netestujem,stvrtok ma prist ms.ak.nepride testnem ak pride tak nie.skusim dat na rady gynekologov🙄😁😁🤭

ancovicka21a
24. máj 2020

@popuska včera sme tu preberali,ze pondelok sa u mna rozhodne..tak sa teda rozhodne 😉 a ake rady mas na mysli?

popuska
24. máj 2020

@ancovicka21a ze testovatbaz ked nepride ms😁😁😁skuuuuusim teda 😁

elizabeth_eli123
24. máj 2020

@ancovicka21a viem ze vela nas tu je mladsich ako pises. My sme sa snazili 2 roky. Boli to tazke roky sice len 2 ale boli. Ako stale pisem kazda mame svoj pribeh. To sklamanie a smutok na to treba len cas. Ja som stale verila a dufala. To jedine co mi ostavalo je nadeh a viera a to ma hnalo vpred. 😊 Je kopu testov ktore duchuju. Ja ked si spomeniem ze pocas tych 2 rokov kolko krat som skoro testovala a mala som niekolko krat zasebou mikropotraty. Proste mohla som robit cokolvek jednoducho telo akokeby nebolo pripravene. Vsetko sa deje pre nieco. A vsetko je tak ako ma byt. Hlavne by nas to malo posuvat vpred. 😊 Velmi Ti prajem to vytuzene babatko ale jedine co by som nestracala je naozaj nadej a viera. ❤🙏😍

lujza_
25. máj 2020

@mala_kari lenže toto nebolo biochemické tehotenstvo 🤷‍♀️viem to pretože sama som také mala a pri ňom čiarka zázrakom nezmizne zo dňa na deň, mne to trvalo aj štyri dni kým som mala znova biely test, taká čiarka mizne veľmi pomaly. Ona včera mala "čiarku " a dnes už úplne biely. A po druhé ako som písala už veľa krát pri týchto testoch je takáto ružová hrubá čiarka úplný štandard ja mám pofotenu už celú zbierku 🤷‍♀️.
Na druhej strane ešte jej ani nemešká ms čiže kľudne ešte môže byť tehotná, mne napr pri všetkých tehotenstva ukázalo prvého ducha až na nejaký druhý deň meškania.

mala_kari
25. máj 2020

@lujza_ Nejdem sa s tebou hádať Lujzi, ja mám úplne opačnú skúsenosť - mne one step neduchovali a prvý náznak ciarocky bol tuším už 4-5 dní pred mrchou 😁 Pri biochemickom aj mne bledla čiarka 2-3 dni, ale bola o čosi silnejšia ako v tomto prípade😉 Určite sa zhodneme na tom, že @ancovicka21a držíme palce, aj keď skúsenosti máme rôzne ✊

ancovicka21a
25. máj 2020

Tak..uz som sa ukludnila 🙂 ak som bola včera nepríjemná,ospravedlňujem sa 😘 mam ponaučenie a uz nikdy viac testovať pred ms..

vladka2503
25. máj 2020

Tak ja som dnes skúsila ci silnie ale viac menej mi príde ešte slabsia a keď uschol ten včerajší test tak ledva na ňom niečo vidno.. Tak to bude ešte asi ten pregnyl.. 🤨🤷‍♀️ Skúsim zasa až v stredu.. Ta prvá fotka je z dneska a druha zo včera

ancovicka21a
25. máj 2020

A toto je ten zo včera po úplnom uschnuti..takze to moze byt biochemické..nech uz pride ms 🙂

vladka2503
25. máj 2020

@ancovicka21a no veru tu je jasne čiarka ale napriad mne ones step nikdy neduchovali..

elizabeth_eli123
25. máj 2020

@ancovicka21a uvidis ako bude dalej 🙂 ci pride alebo nie 🙂 hlavne bud v klude 😘

ancovicka21a
25. máj 2020

@vladka2503 drzme si palce navzajom 🙂

@elizabeth_eli123 uz som kludna..nic ine neostava,len cakat..😉

lela123
25. máj 2020

@ancovicka21a toto je kanalik podla mna🤔

elizabeth_eli123
25. máj 2020

@ancovicka21a veru tak len cakat. Hlavne nech uz sa to prejavi ci MS alebo tehu 😊

ancovicka21a
25. máj 2020

@lela123 ono je to hrube,len mobil mi to nevie lepsie odfotit..pri kanaliku uplne ruzova a potom ciarka do stratena..ale uz neriesim 😉

beruska1108
25. máj 2020

Baby v stredu mam dostať ms a od včera spinim. Doteraz som mala testy biely ale tu sa mi niečo marí. Neviem poraďte ako to vidíte vy

beruska1108
25. máj 2020

Obidva sú dnešné

sunny15
25. máj 2020

@ancovicka21a Ja preto testujem vždy len od 10dpo a vždy mám ten istý druh testu a ešte aj iný na potvrdenie,vidíš u mňa rapiclear tiež zosilnel ale Max bol biely tak mi to bolo divné a nakoniec vidíš ms došla,skús testovať s maxom nabudúce.

anzim
25. máj 2020

Tak som skúsila o 2 dní co poviete

lela123
25. máj 2020

@beruska1108 za mna nic bohuzial😏

lela123
25. máj 2020

@anzim tu sa mi nieco mari,daj potom aj po uschnuti😉

anzim
Autor odpoveď zmazal
anzim
Autor odpoveď zmazal
anzim
25. máj 2020

@lela123 🙂

lela123
25. máj 2020

@anzim ano je tam😉

anzim
25. máj 2020

@lela123 konečne dúfam ze to bude dobre po pol roku konečne 🙂, ďakujem ze si mi odpísala 🙂

88koalka88
25. máj 2020

Ahojte žienky, pridávam test z dnes rána...prvý je nejak horšie nafotený, a môj drahý, že on tam vidí len 1čiarku. Ja som z toho taká nesvoja lebo by som povedala, že 1deň pred MS by mala byť silnejšia....na 2strane mám testy z predchádz.dní a vyzerá to, že silnie. Zajtra by mi mala prísť MS pri 28DC.