Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@anzim je to na dobrej ceste..držím palce 😊✊
@jaruska_12 minuly týždeň negatívny...Ale teraz moze byt pozitívny..Treba spravit test...🍀
@simbatko ach keby pan boh dal to by bola ako vyhrá v lotérii ♥️ pôjdem dnes kúpiť len sa bojím sklamania 😮od decembra sa nedarí vlastne po kyrete v októbri lebo som mala MA 😪
@88koalka88 to sú krásne testi neboj ved nato ze ty ešte nemeska sú silné čiarky riadne 🙂
@daniela2227 ďakujem
@88koalka88 krásne čiarky, tíško gratulujem a môžte sa pomaly začať tešiť 😊😊😊🍀
@lela123 ďakujem
@jaruska_12 tak daj foto pak....😌držím✊
@ancovicka21a radšej takto..ako máš naháňať "duchov" a nič z toho.. držím ti silno palce..aby sa vám čoskoro zadarilo 😊✊🙏
@jaruska_12 správ test ..A uvidíš .držím palce
@88koalka88 určite je silnejšia 😊
@88koalka88 super je akurat neboj😉A chlapa posli na ocne😂
@jaruska_12 jasne'ked mas ovulku rozne'skus este test
@anzim po uschnuti visno drzim prsty nech len silnie 🙂
@88koalka88 krasne silnie 🙂
Baby inak ja nemôžem dlho otehotnieť som stoho v šoku lebo po všetkom čo som vyskúšala tak mi pomohlo až gynex užívam ho mesiac a už sú //čiarky 🙂
@anzim a ako si ho Davkovala? 🙂 gratulujem inak
Vidíte niečo prosím test hore
Ahojte. Ja som sa nejaký stratila v tom mojom cykle 😟 možno že mi niektorá z vás bude vedieť poradiť. Ja už ostavam z toho zúfalá 😩 1.5. som dostala tu prvú ms po MA potom 7.5. ovu testy skoro pozitívny, no potom už slabol. Ďalšie krvácanie prišlo 20.5. no ja neviem či to vôbec považovať za ms, bolo to veľmi slabé, netrvalo ani deň a pol a len pri utreti. Ak toto bola ms, tak to so mnou ide riadne z kopca 😔😔 a plus tretí deň tohto cyklu, teda 23.5. som mala ovu bielkovy hlien, testy som neurobila, tak neviem. Včera opäť ružové farbenie raz pri utreti. A moja otázka, mohla toto byť až tak slabá menštruácia, či to bola ovulácia s krvácaním alebo čo iné môže spôsobiť splnenie? Dnes ovu aj tehu test negatívny. Vôbec neviem v akej fáze cyklu sa nachadzam 😵
@kikusha2212 toto by som Riešila radšej s Gyn. Môžeš mať ešte ale po MA rozhádzané hormóny.
@katra52 to aj mám, vidím, že nie som ok. Aj sa chystam s tým ísť na vyšetrenia, ale ešte čakam či sa to neupravi postupne aj same. Nezijem na sk, tak to nie je najjednoduchšie.. .
Ahojte mate skúsenosť z ovu testom KiwiWuki? Ukázal vám pravdivo ovu? Ja už meriam od 4dna od skončenia ms a pekne čiarky silneju 👶 len pre istotu ci mate nejaké zle alebo dobre skúsenosti ❤️😉

Baby ja mam dnes 42 DC ms nikde ani náznak ms nemám pravidelnú cca od 30 -38 dní c. Test robený minulý týždeň negatívny. Je ešte šanca ze môžem byť tehotna? 😕😮