Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte. Toto sú testy mojej kamarátky, poprosila ma aby som to sem pridala aby ste jej povedali svoj názor... Menstruaciu mala normálne až nato ze po menstruacii stále pociťuje bolesť podbruška akoby taky tlak, nemôže cítiť mäso, veľmi jej to smrdí a aj ju napína na vracanie,veľmi jej nafuklo bruško a s priateľom spolu spali pred 23 dňami, čiže počas ovulácie dokopy 4x naplno. Dcérku co ma doma tak pri nej mala ešte poslednú menstruaciu už cez tehotenstvo, čo si myslíte o jej teste a celkovo. Ja osobne vidím na tom robenom 22.5 a na toho 26.5 sa mi malinko niečo marí, ešte aby som dodala v prvom tehotenstve jej ukázalo z poobedneho moču.
Babi tak nakoniec niesom tehotná aj taky test sa môže milít:(
@anzim to snáď nemyslíš vážne 😔
@daniela2227 áno bola som u lekárky a ze nič vôbec že dostanem menzes a pichla mi injekciu na vyvolánie :(
@anzim je mi to ľúto 😔 a nebola si tam skoro?
@anzim a hcg Ti nebrali???
@kikusha2212 počkaj si teda ďalší cyklus, možno už nabehne tak ako má
@anzim Ak povedala,ze dostanes menzes,naco ti pichala vyvolavacku? Tomu vobec nerozumiem.
@timina22_09 tiez nerozumiem😏
@lujza_ možno hej, ja som jej povedala nech trestne o týždeň alebo aspoň na konci týždňa.. Lebo ja napríklad teraz ako som tehotná tak som začala cítiť takéto príznaky ako nevoľnosť až cca od 2 mesiaca... Podľa mňa aj to je skoro no neviem uvidíme, chcela názor tak som to sem supla ❤️
@anzim krásne vidno 🙂 kolky si DPO? Nieeje to rapid test?
@anzim až teraz čítam staršie správy od teba, vyvolávacka ti max podporí tehotenstvo, tiež som bola raz u doky a pichla mi ju že už idem dostať.. Mala ma 2 roky 🤔🙉🤨😃😃😃😃
@anzim daj ešte tie testy
@anzim koľko máš do ms? Lebo podľa mňa ti nepride
@daniela2227 tu ide Oto že ja neviem lebo ja mam moc nepravidelní ciklus raz 33 potom 42 proste chodí ako chce no uvidíme len dúfam ze ta vyvolávacka neuškodí ďakujem žienky za podporu 🙂
@vladka2503 ďakujem žienky no bodaj by sklamaní už bolo dosť naozaj :(
@anzim no ešte by som nezufala.. Ja som mala až na 43DC takého ducha na teste, tiež som mávala dlhé a nepravidelne cykly a keď som prišla k doktorke povedala ze príde MS a neprišla, len malá bola tak mala že ju ešte ani nevidela 🙂

@mausy30 je negatívny