Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 - vsetko dufam v poriadku, ale tak u lekara som este nebola, idem zajtra na jedenastu, tak drzkaj palce, nech je bubko tam kde ma byt a pekne narastlo 😵
@momamo no ved ok...ciarka silne...mozno o par dni bude silnejsia ako testovacia,kedze silnie...nemusim sa vypytovat...viem si veci precitat a aj nastudovat a ver tomu ze ich nastudovane mam...chcela som poznat len vas nazor...viacere ste to skusali aj ja si tym chcem prejst...pride mrcha tak pride...pre mna to nie je finnancne narocne testovat ovu testami, ked sa minu objednam si dalsie...
@misha666 ked trochu sklonim monitor na laptope, tak tam vidim velmi slabu druhu //... 🙂 ale nie som si ista.... tak ale drzim palce..
@misha666 je to tam gratulujem
@butterfly333 ja ju vidím. Sprav aj naobed, tie som mala silnejšie ako ranné
@butterfly333 mne sa tam tiez nieco vidi...ale velmi slabe... 😕
@butterfly333 No bud je to kanalik po limite alebo tam nieco je. Ale este tak 3 dni kym budes vediet naisto. Drzim palce.
@katkasofi myslíš že to nieje kanálik čo presvitá? Ja už to asi vzdávam. Aj ked ms až v piatok.
@bosoriak ved to ešte čakat no čo ine zostáva dufam že to nieje kanálik.
@butterfly333 to mas mamatest?ten mne robil pravidelne kanaliky. ale ty to nevzdavaj a vydrz do piatku to uz bude urcite ciarka 😉
@monika_123 ano mamatest. No čo už počkám do piatku na ms ako vždy a bude. 😕
@butterfly333 podľa mna je doružova 😉
@misha666 tak predsa ovu testy neklamali! Blahoželám 😉
@butterfly333 nemám pocit, že by to bol kanálik, podľa mňa je to celkom slušná čiarka 😕 😉

mne v den ako mala prist ms a nasledujuce 4dni ukazovali ovu test vzdy take iste ciarky kazdy den a uz mi to bolo podozrive tak som isla kupit tehotensky a aj ten pozitivny 😀 takze u mna fungovali