Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lela123 no dnes som si robila digitálny a je negatívny som. 43 DC takže asi nič s toho opäť sklamanie
@jaruska_12 hm skoda.Drzim palce
No baby tu je teda akosi ticho,haloooo?akí ste na tom,ako sa máte?
@sunny15 ja som uz kľudná,vyzurila som sa,vyplakala..uz mam Pms,tak cakam..a zase som sa bavila 😂 horný je z vody,stredný fenkin a spodný moj 🤣🤣🤣 boli to kraaaaasne ružové čiarky a po uschnuti toto 🤣
@anzim asi by si mala zmenit doktorku 😊
@anzim kúp si digi a odnes jej ho 😁
@anzim ked tak zmenit dr. Alebo naozaj kupit digi test a vyziadat si odber krvi na hcg. Lebo mas pekne pozitivny test
Bbai počkaj povedala ze do tizdna dostanem menzes. Tak uvidíme a potom jej zavolám a spitam sa ako je to možné len sa bojím tej vyvolávacky dúfam ze neuškodí som stoho na nervy 🙂
@elizabeth_eli123 ty sa pochval😘
@ancovicka21a ach jaj🤷tie testy sú naprd,ja dnes som 4dc a takú migrénu mám že už Ibalgin vo mne a cakam kedy malý pôjde spať a ja tiež,ledva žijem 😭
@sunny15 ja cakam na ms a potom napisem tej babe..akoze nie v zlom,ale poslem jej tuto fotku,ze co robia..aby vedela,ze co predava..lebo mam dve sarze od nej a toto robi jedna,uz som na to prisla..ta druha neduchuje vobec
Ja mam zajtra termin ms..tak uz lem cakam
@sunny15 ja sa nemam zatial cim :😳 na sone nic nevidno takze len cakam
@ancovicka21a mne to pridu skor ako kanaliky 😳 ako duchociarky. Ale tak kazdemu individualne ale mne duchovali ale ruzove ciarky riadne. Ta baba za to nemoze. Predava co sama kupila.
@sunny15 ja som mala vcera vecer az do rana do pol3 migrenu bolo to hrozne 😳😳😳
@elizabeth_eli123 ked boli mokre,tak boli Riadnw duchociarky..a po uschnuti sa scvrkli 😁 ja viem,ze nemoze,ale aby o tom vedela a uz je na nej,ci to bude predávať ďalej 😉
Čaute baby, ja som si dnes robila testy a úplne biele, takže tie co som pridala boli ešte z pregnylu.. Nemám ani žiadne príznaky, takže si myslím ze v nedeľu môžem očakávať ms.. Nevadí,skúsim ešte v piatok a keď tak sa pridávam do ďalšieho kola s Vami 🙂
@ancovicka21a pozri,aj pepino robi duchociarky a riadne a nechodim do dmky im nadavat co to predavaju..vies ako.je to nasa blbost ze testujeme skor nez by sme mali😁
@88koalka88 krasa krasa,gratulujem😊Chlap uz vidi dufam😆😉
@88koalka88 Radosť pozerať🍀😀
@88koalka88 nádherne 😍 gratulujem 😊
@88koalka88 krása!

@anzim a teda ktory den cyklu si ??? Lebo podla mna si tehu len je skoro zeby dr. nieco videl.