icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ancovicka21a
30. máj 2020

@sunny15 no to neviem,preco mi to predpisali,kedze po tych liekoch som necitila ziadnu zmenu..tak som si ich sama vysadila a citim sa rovnako dobre 😀 mam chronicku boreliozu..ale este mam dalsie a tam sa pise,ze tehotne zeny by nemali uzivat..ved uvidim..

123vika
30. máj 2020

Baby ahojte. Viem ze je to od tém ale prosím vás... Som tu s vami od začiatku môjho testovania až po teraz... Prosím vás končím 3 mesiac, mám pred sebou pár dní a končím ho... S priateľom sme nezvládli situáciu a proste kvôli blbosti sme sa pohádali, cele 3 mesiace sme sa nepohadali len sa smejeme a užívame že sa nám zadarilo malinke a tešíme sa na neho/ju... Len sme sa dosť pohádali aj som si poplakala aj sa rozculila no a až mi prislo tak zle s dýchaním ale už sme sa udobrili a sľúbili si ze sa už nepohadame... Proste sme nezvládli situáciu a veľmi ma to mrzí... Prosím uistite ma ze je to v poriadku a bábätku to neuškodilo lebo ja som z toho smutná že som to mala ukocirovat 😔😔😔

ancovicka21a
30. máj 2020

@123vika zlatko neboj,vsetko bude ok..aj takéto situácie patria k životu a nevyhneme sa im..hlavne kľud,par slziciek bábätku urcite neuškodí,ale nestresuj zbytočne,to uškodí viac ..kľud,áno? 😘

popuska
30. máj 2020

@123vika zlatko ja kebyze ti poviem co som si ja prezila ked som cakala malinku tak sa nad tymto zasmejes..a mala ma skoro 5 rokov a je uplne v poriadku.neboj sa..vsetko je oki❤❤❤❤

popuska
30. máj 2020

A baby tedt negativny takze.nechapem ovu testom ale tehotna nie som..ms sice slabucka ale je to.ms.

123vika
30. máj 2020

@popuska bože ďakujem upokojila si ma veľmi, toot je moje prvé tehotenstvo a veľmi mi bolo ľúto ze som sa neovládla 😔 ja som vlastne bola ticho on vybuchol a mne len bolo veľmi smutno
Ale som rada ze je táto skupina ❤️ že si ma upokojila ďakujem ❤️

123vika
30. máj 2020

@ancovicka21a ďakujem ❤️ Ďakujem za vas baby ❤️

elizabeth_eli123
30. máj 2020

@123vika aj my sme sa vcera pohadali 😔 aj som si poplakala..... neboj bude vsetko ok ako baby pisu🥰 hlavne teraz bud v klude 🙂 nemusis sa stresovat ❤babo je urcite v poriadku 😊🙏😘🥰❤

ancovicka21a
31. máj 2020

Piatkový,sobotňajší z doobedneho moču a posledný teraz z ranného..som myslela,ze bude silnejší..ale aj tak som spokojná,lebo silnie 😊

miska_hryzka
31. máj 2020

@ancovicka21a krása!!!! Tíško gratulujem a držím palce 🙂

ancovicka21a
31. máj 2020

@miska_hryzka dakujem 😘 dnes je termin ms..tak snad uz o par dni budu pekne kolajnice 😉

elizabeth_eli123
31. máj 2020

@ancovicka21a krasa 🙂 ❤🥰🙏ponalicky gratulujem len nech silnie 🥰🙏

ancovicka21a
31. máj 2020

@elizabeth_eli123 verim,ze je to na dobrej ceste 🙂 ms bolesti su fuc,len sialene bolesti krizov..drahemu som este nic nepovedala,ale uz nieco tusi aj on,lebo sa nezvijam v posteli s termoforom a cokoladou 😂 ale som mu povedala,ze to zrejme robi progestanelle 😝

elizabeth_eli123
31. máj 2020

@ancovicka21a aj ja verim ze ano🥰🥰 kedy mu planujes povedat??? Budes robit aj digi test???

miska_hryzka
31. máj 2020

@ancovicka21a hlavne, že silnie. Ja som takto tiež pozorovala testy iných a porovnávala, že tá má už aké koľajnice 😃 MS už nepríde a bolesti ako na MS sú normálne 😉

daniela2227
31. máj 2020

@ancovicka21a nádhera 😍 teším sa s tebou 🙏😊

123vika
31. máj 2020

@elizabeth_eli123 ďakujem ❤️ už som kľudná ❤️ ja som si ale myslela ze chlapovi to ani nedá že vybuchnúť... Ale tak mal vypite, že som si to ja vôbec brala k sebe 🤨❤️

@ancovicka21a krásne ❤️

123vika
31. máj 2020

@ancovicka21a ja som mala také isté testy pred MS dokonca cca nejakých 8 9 dní a už nedošla cítila som bruško ale už nedošla takže nedôjde ani tebe ❤️

elizabeth_eli123
31. máj 2020

@123vika aj moj mal vypite, nejako sa toti nasi chlapi asi zhodli 🤣 tiez som sa trosku vynervovala ale uz potom som bola kludna vsak musime byt kvoli babu🥰😘❤

anzim
31. máj 2020

Dievčatá tak už nespi im s test je takýto 🙂

ancovicka21a
31. máj 2020

@elizabeth_eli123 no musim kupit tie rumove pralinky 😂 digi test niekedy buduci tyzden a potom mu to zabalim,ze mam pre neho darcek 🙂

@miska_hryzka ano presne,porovnavam 😀 a potom si uvedomim,ze co blbnem,vsak niektorym babam ledva daco ukaze po tyzdnovom meskani

@daniela2227
@123vika dakujem baby 🙂

@anzim super 👍 mozes byt uplne spokojna

daniela2227
31. máj 2020

@anzim tak to je super 😊 držím palce a blahoželám ❤

elizabeth_eli123
31. máj 2020

@anzim krasny test ❤🥰

elizabeth_eli123
31. máj 2020

@ancovicka21a super 🥰❤ drzim Ti prsty silno do uspesneho konca. Vsak tolko bocianov ani ja som za cely zivot nestretla kolko Ty, tak to uz co by bolo kebyze sa to neprejavilo🤣😁

vladka2503
31. máj 2020

@ancovicka @anzin dievčatá krásne testy!! Dúfam že o mesiac sa K vám všetky zvyšné pridáme :D!! Šťastné tehu az do konca!

anzim
31. máj 2020

@elizabeth_eli123 ďakujem vám 🙂

ancovicka21a
31. máj 2020

@elizabeth_eli123 no ano,robili si zo mna prcu 😂 ale ten jeden,co ma oznackoval,ten uz vedel,co robi 😀 a ak vsetko dopadne,ako ma,tak na moju 40tku uz budem drzat babatko v ruke..presne,ako som vzdy snivala,aby bolo dietatko vodnar ako ja 😍 a asi by som uz nemala pit ten caj baby radnickej,ze?

@vladka2503 dakujem 🙂

simbatko
31. máj 2020

@anzim Waaaaaau krásny🍀🙏Gratulka😀

simbatko
31. máj 2020

@ancovicka21a 🍀🙏Gratulka😀

elizabeth_eli123
31. máj 2020

@ancovicka21a ja som vravela nadej zomiera posledna 🥰😘 urcite nie, davaj si len kys. listovu.