Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 tfujtfujtfuj 🙂 nepride verim tomu a drzim palce,tA palicka sa mi hodi na 11 dpo ;)
@butterfly333 no ja tomu rikam ANO 🙂 drzim palce nech silnie
kocky urobila som aj iny druh testu teraz poobede a stale je tam 😃
Ahojte baby 🙂 aj ja som si dnes robila test, a tiež som mala takého slabučkého ducha, že muž sa mi smial, že ho vidím len ja 😀 zatiaľ mi mešká mrcha len od včera ale cítim že je to ono.. neni mi síce zle, ale bolí ma podbruško aj prsia a dnes som skoro odpadla, čo sa mi pri prvom stávalo pravidelne.. tak uvidíme 🙂
@jani255 dakujem no neviem čo z toho bude. Dufam že niečo len bude.
@red_kika juuj moja keby si tak mala pravdu.
@littledesire dakujem moja dufam že máte všetky pravdu.
@misha666 gratulujem a maš aj nejake priznaky?
@butterfly333 zvacsene citlive prsia, slabe bolesti v podbrusku...a strasnu chut na mlieko 😃😃😃to som mala aj pri prvej dcerke... som 2l mlieka vypila denne a zjedla 3jogurty 😃
@butterfly333 a ty ako? kedy spravis dalsi test?
@red_kika neviem asi nebudem ved aj tak tehu nie som. To bol len kanálik si myslim. 😕
Vdaka, no uvidime, lebo priznaky ako keby som mala kazdu chvilu dostat menzes :( a navyse ze vraj hentie pepino testy robia duchov jedna radost.
@kudusko dĺžka cyklu záleží od toho, v ktorý deň cyklu si mala ovuláciu a koľko trvá, kým od ovulácie dostaneš mrchu. Väčšina žien máva luteálnu fázu (doba od ovu do menštruácie) cca 13 dní. Takže ak si vieš odsledovať, kedy máš ovu a cca koľko priemerne u teba trvá čas od ovu do mrchy, tak si termín vieš vypočítať s takmer 100% presnosťou. A preto sa dĺžka cyklu líši, lebo niekto môže mať ovu už na 10-ty deň cyklu, nieto na 15-ty, niekto až na 18-ty.... 🙂
@piacere ja toto chapem ale DC ma vzdy iny napriklad teraz som mala ovu na 15DC LF som mala minule len 9 dni a som 25DC ale to je lavy vajecnik a pravy mam vacsinou na 17-18DC ovu cyklus mi skoncil na 33dni a t.j. 15LF ale vzdy je u mna ina v lavom ma kratku a v pravom mam v norme takze takto ja mam ale hlavne ze viem ze kolko som od ovu mam ju ovu testami aj niekedy doktorkou odsledovane 😉 prajem prijemny zvysok dna a diki za info 🙂
@zuzanka2905 inak pozorujem aj hlien aj bolesti mam takže snad je to ovulacia konečne lebo mesiace do zadu som to ani nezachytila ani testy mi nič neukazovali
@zuzanka2905 ten prvy ano aspon vidis ako rychlo sa to meni takze rychlo na draheho snazit sa dnes zajtra a pozajtra hlavne 😉

@butterfly333 mne sa tiez vidi doruzova... 🙂 budem ocakavat tvoje dalsie testiky 🙂 drzim palce .. 🙂