Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@pracujucazienka no verím, že v tu minulu sobotu naozaj bola, keď to bol najsilnejši test ešte silnejší než minule tehotenstvo, keď sa mi podarilo otehotniet. Posledný cyklus som nemala ani jeden pozitívny, teraz niekoľko dni. Mám to veru dosť rozhadzane. Ale dnešný ovu má veľmi milo prekvapil a som plná nádeji 😁😊 som 6 DPO a čiarka silnie, tak verím v peknú správu o pár dní☺
@pracujucazienka gratulujem ❤
@pracujucazienka veru tak 😊 radšej ale budeme necakat 😁
@pracujucazienka ja som uz tu len ako faninka😀mam4 kusy deti doma staci😆
@kikusha2212 drzim palce a cakame same dobre spravy😉
@kikusha2212 prajem ti to..strašne moc..a mávaš aj nejaké iné príznaky ovu či len testy robíš?
@daniela2227 tak budem necakat spolu s tebou a kedy ti ma neprist?drzim palce
@ancovicka21a ďakujem ...v pondelok volám na gyndu nech ma objedná na 15,aj na endokrinológiu že kedy mám prísť na krv a zmeniť lieky..
@lela123 tak musíš mat doma veselo...ale je od teba super že sem chodíš povzbudzovať ženy 👍🏻
@pracujucazienka ano, zvykla som mavat, no tentokrát nie, okrem testov nič, ani hlien, ani krčok úplne zmaknuty, akurát bolesť bola. Keď už to teraz nevyde a zas budem mať aj takú slabú ms, tak už si dam nasadiť hormony. A od snaženia si dame prestávku zopár mesiacov.
@pracujucazienka dakujem krasne 😊 piatok až.. takže si ešte "nepockam"
@kikusha2212 ono je to taka dvojsecna zbraň..človek si povie že však dáme pauzu nič sa nedeje ale keď príde ten čas tak si to človek hneď rozmysli..
@kikusha2212 Ja by som do hormónov nešla ak máš ovulku,slabá menštruácia nie je dôvodom na paniku,resp to neznamená že tvoje telo nefunguje ako má.Niekedy slabý menzes môže byť aj kvôli tomu že sa ti cyklus zmenil kvôli potratu resp kvôli tabletke.Alebo si možno v poslednej dobe stratila viac krvi a tvoj organizmus sa snaží znížiť krvné straty.
@kikusha2212 @sunny15 ma možno v niečom pravdu..keď som naposledy potratila v 12tt..ms sa mi zoslabila..A skrátila...predtým som mala 5dni..teraz 3
Ahojte zienky, mam den pred MS, test robeny dnes vecer. Som vyse 13 tyzdnov po kyrete a este som nebola na kontrole, dr. kvoli korone nerobila, mala som prist v polovici juna, ked zacne ordinovat. Test som si urobila len preto, ze ma zaskocil dnes pozitivny ovulacny test, nakolko som ho pozitivny uz mala na 17. DC. Od zakroku sa sledujem aspon ovu testami, ze ci mi vychadza rovnaky cyklus. Sex sme mali len 2x a to pred a po ovulke, mimo plodnych dni, tak som dost aj zaskocena, lebo som to necakala.... predtym sme sa snazili 8 mesiacov, teraz som uzivala gynex, macu, inofolic a zrazu dnes takto. Crta sa aj druha, vsak?
@beatka25 tak to už ms nepríde 😊
@beatka25 gratulujem, nech je zdravé a dotiahnete to do úspešného konca!
@sunny15
@daniela2227 mohla by to byť pravda s tým, že som stratila naozaj veľa krvi a preto mám teraz takú slabú, ale ide o to, že mne každým rokom slabne a už aj predtým posledným tehotenstvom som občas mala len dvojdňovu. A aj ta ovulacia nie je každý cyklus, doktorka má v pláne robiť testy kvôli možnej skorej menopauze, no nič príjemné v 30tke 😔 preto tie hormóny, bez nich to asi ťažko pôjde. Už v januári bol zázrak, že sa to podarilo ale tak verím a nevzdávam sa. Máme síce dve dedičky, no sú z predchádzajúceho manželstva a ja by som chcela aby sa podarilo ešte aspoň jedno spoločne 😩😊
@beatka25 aj podla mna MS uz nepride 😊🥰
@kikusha2212 ach jaj, dúfam že sa ta menopauza nepotvrdi 😕 si ešte veľmi mladá na to ..Ja už som si u mamy zisťovala, ako to prebiehalo u nej, keďže na to tiež často myslím.. A viem ze mala 42 a už menzes nemala 😫 ja mám toho roku 39 a bojím sa ako čert kríza,keďže by sme ešte jedno chceli.. tiež mám 2 baby..1 z predchádzajúceho vzťahu a 1 spoločná/muž má 2 chlapcov z predošlého manzelstva/
@kikusha2212 možno by tie testy bolo dobre urobit cim skor..Nech sa tolko netrapis a nezijes v neistote 😕
@daniela2227 ďakujem, verím aj ja, že bude problém niekde inde. Snažim sa netrapit sa s tým, veď nejako už bude a ja verím, že raz to ešte dotiahnem do úspešného konca 😊
@kikusha2212 rozumiem,tak to ano nech ti vezmú Amh a zistí sa rezerva vajíčok,resp.horm.profil a uvidíš ako to bude
Tak baby ja som dnes 15dc a špinim ako každý mesiac v ten istý deň 🧐vo štvrtok idem na gyndu
@kikusha2212 ešte si mladá.. verím že sa podarí 🙏😍
@daniela2227
@sunny15 ďakujem baby. Tu naozaj človek nájde oporu 😊
@sunny15 a ty tak stále splnis? Nie je to ovulkou?
@kikusha2212 ☺️ vieš čo,predtým som mávala slabé špinenie alebo krvácanie ovulkou aj teraz je to často tak,ale asi rok špinim aj na 15dc pravidelne🤷dr.mi povedal že to je pravdepodobne tým že estrogén klesá a progesterón stúpa,usg bol v poriadku.no len v marci som mala také špinenie a aj krvácanie od ovulky až po menzes,po menzese 2dni pauza a zas krvácanie až do 20dc čize viac ako mesiac nonstop, najhoršie že to bolo počas začiatku korony a všade sa dalo dostať len horko ťažko,keď som sa dostala na gyndu tak tam bol len zastupujúci dr. A Vraj tam je niečo z čoho krvacam,asi ! Hematóm možno to vzniklo z biochemického tehu🤦🤷a ak začnem silno krvácať tak smer kyret a možno ďalším menzesom sa to vyplaví alebo vstrebe.Dal mi duphaston a kontrola o 3mesiace, našťastie potom sa to po menzese ukludnilo akurát špinenie počas ovulky je asi 2dni,ovu mám na 10-11dc a potom špinenie na 15dc🧐tak ale dufik som neuzivala nakoniec keďže sa to zlepšilo,ale preistotu idem na tú kontrolu už ku svojmu doktorovi

@lela123
@elizabeth_eli123
@daniela2227 ..ďakujem baby a vy ste všetky (ne)čakateľky na ms?