Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kudusko dakujem konecne viem že mam ovulku 🙂
@zuzanka2905
@kudusko
....nebudu este silnejsie testiky??? Prva by mala byt este tmavsia nie? Ci zalezi od testu? A nevadi ze robila doobedu test?
@butterfly333 ahoj dnes si neskusala testik?
@jani255 ahoj nie ved zajtra ms pride.😕
mhmmmm .... ziadne testovanie v januari??? nejako to tu utichlo ... 🙂
No u mna je uz koniec aj zo snazenim nastupujem do prace takze snazit sa zacneme ked Boh da niekedy v letemajte sa tu mile snazilky
Bola som u gynekologicky na preventivnej prehliadke aj na vnutornom sone.Ak by som bola v tom case tehotna zistil by to doktor na tom vnutornom sone?
@misha666 krásny gratulujem a vela štastia a hlavne zdravia prajem.
@winzy ja ju vidim 😎
@monika_123
@jani255 tak už je to par hodín a neuschol neviem ci to nie je blud a iba blbo ukazuje neviem vo si o tom myslieť do obchodu sa mi nechce. A testy mam,len ovu sa sa aj tam niečo zistiť???
@winzy no môže a nemusí tam byť čiarka... tým, že sa to farbivo tak rozmazalo, tak nezistíš, žiaľ, nič.... Pretože to môže byť aj kanálik, ktorý sa tým roztečeným farbivom tak zvýraznil. Tu ti dá odpoveď jedine nový test.... Možno si ho dlho namáčala alebo čo... .ale aj mne sa kedysi toto stalo, že sa to takto rozpilo.

po vyschnuti