icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

anna1971
12. jún 2020

@krajcovicka áno aj ja ho kontrolujem večer iba a zatiaľ je rovnaký.. Ja neviem už, som smutná lebo sa snažíme s manželom a druhe bábätko a nedarí sa 😔 mne Dr povedala, že ak sa po 6mes nezadari, aby som prišla a budeme to riešiť.. Teraz je 7 mesiacov tak asi najbližšie navštívim Dr, či už po MS, alebo ak aj nedôjde.. Toto je môj po obedny test

ancovicka21a
12. jún 2020

@sunny15 ale na tom dolnom sa daco crta 😍 no ved uvidis.. mne predpisal progestanelle,to je takmer to iste a hned na prvy sup sa to podarilo 🙂 takze drzim palceky..🙏

@pracujucazienka ano,dobry gyndos je zaklad..ja som vystriedala niekolko,az som zakotvila u sucasneho a som s nim velmi spokojna 🙂 ale u mna je hlavne to,ze ten myom konecne vysiel von,ten mi branil cele tie roky v otehotneni..a ledva sa rana zahojila,tak uz je aj fazulka 😍 tak si drzme navzajom palce,aby sme to naozaj dobojovali do uspesneho konca 🙏

@kaitlin3 dost zla foto,ale ja vidim tiez asi len kanalik ☹

jazlyn
12. jún 2020

Baby robi pepino falosne ciarky duchov kanaliky?

krajcovicka
12. jún 2020

@anna1971 a ako vyzeeá suchý? Koľko dpo si?

anna1971
12. jún 2020

@krajcovicka vychádza to 11dpo, suchý je taky ze aj niečo na ňom vidno, ale musím sa strašne zadívať naň

pracujucazienka
12. jún 2020

@ancovicka21a asi čakal na správnu chvíľu aby si si to vedela poriadne užiť 🥳..a ty ideš kedy na kontrolu?o miestach?aj ti nasadil nejaké lieky?

sunny15
12. jún 2020

@ancovicka21a joj bodaj by to silnelo,ale veď budem skúšať a uvidíme čo z toho☺️ale vďaka za😻koment

sunny15
12. jún 2020

@jazlyn no robí veru,ale tvoj možno bude silnieť

ancovicka21a
12. jún 2020

@pracujucazienka aj ja tak hovorim,ze som musela dlho cakat,lebo myom proste nechcel,aby som mala dieta s predoslym partnerom 😂 vyklul sa z neho totalny manipulator a skryty alkoholik ☹ to by ma asi nic dobre necakalo a babatko tiez..sice zbytocne zabite roky s takym clovekom,ale nevadi..vsetko je tak,ako ma byt 🙂 ja idem 16.7,ze to uplne staci,samozrejme,ak by boli problemy,tak hned..a beriem dalej progestanelle..

@sunny15 tak su dve moznosti..bud ano alebo nie..ale neboj sa,ked uz ja som otehotnela po tom vsetkom,tak naozaj zazraky sa deju vzdy a vsade..❤

daniela2227
12. jún 2020

@pracujucazienka dakujem krasne 😊 práve sme dokončili s muzikou tortu 😁

pracujucazienka
12. jún 2020

@daniela2227 krásna hneď by som si dala..mnam 🍰

pracujucazienka
12. jún 2020

@ancovicka21a áno všetko zle je na niečo dobre 😉...tak super keď až o mesiac,aj keď to človeku príde ako večnosť ..ja mám na štítnu,vitamíny,progestanelle,fraxiparin ale aj tak som na tom celkom dobre iné musia viacej liekov brat 💊💉

daniela2227
12. jún 2020

@pracujucazienka ďakujeme 😘

sunny15
13. jún 2020
daniela2227
13. jún 2020

@sunny15 no niečo sa tam deje 😊 naživo to vidíš ako?

krajcovicka
13. jún 2020

@anna1971 budem Ti držať palce, nech silnie!✊🏻✊🏻✊🏻

sunny15
13. jún 2020

@daniela2227 ahoj,noo naživo ho vidím tiež,aj včerajší aj dnešný,predvčerom bol čistý 🙏tak uvidíme o deň dva

daniela2227
13. jún 2020

@sunny15 tak ti budem držať palce..nech silnie 😊✊

daniela2227
13. jún 2020

@kikusha2212 ahojky..no ako je to s tebou?

sunny15
13. jún 2020

@daniela2227 ďakujem moja😻ale ja uverim až keď to bude pekná čiarka,lebo tie testy ma už sklamali veľakrát,ale dr Max je celkom spoľahlivý tak uvidíme,dnes aj ja idem na oslavu☺️

sunny15
13. jún 2020

@kikusha2212 ahoj aj mňa zaujíma ako to vyzerá u teba🙂

ancovicka21a
13. jún 2020

@pracujucazienka tak to hej,pride to ako vecnost..ale vzdy lepsie,ako cakat na ciarky a ratat dni do ms 😂

@sunny15 joj..😍 moc drzim palce 🙏

daniela2227
13. jún 2020

@sunny15 aj mňa už veľakrát "odrbali" 😁 takže som si povedala..že nebudem robiť pred ms..stejne..čo má byť...bude 😊 uži si dnes..ale ja si môžem dať aj poharik 🤣

kikusha2212
13. jún 2020

@daniela2227
@sunny15 ach baby, ani sa nepytajte radšej. Tak ja som už v stvrtok večer začala splniť, v piatok spinenie pokračovalo, tak som išla k doktorke, že od potratu nemam normálnu ms. A vraj mám čakať ešte tak 5-6 mesiacov či sa to neupravi. Bez ultrazvuku, ani krv mi nezobrala, nič.... Takže vôbec neviem čo idem robiť so sebou 😔😔

daniela2227
13. jún 2020

@kikusha2212 joj moja, to mi je ľúto 😔 je pravda ze niekomu chvíľu trvá, kým sa cyklus upraví 😕 daj si chvíľu pauzu..i keď sa to ľahko hovori

iinka
13. jún 2020

@ancovicka21a tak nič dnes🙂 hadam raz sa podari😉

kikusha2212
13. jún 2020

@daniela2227 ďakujem. aj mne je to ľúto ale ma to aj veľmi hnevá, lebo v podstate žiadne vyšetrenie a len čakať. Takto ani neviem kde je problém a či niečo prírodné brat a hlavne, že čo... Možno to naozaj len dlhšie trvá, ale aj tomu by sa dalo pomôcť, keby mi aspoň hormonálny profil urobila. Takto vôbec netusim. No a skrátila sa mi laterálna fáza z 13 na 11 dni, čo ma tiež šokovalo.... Ale aspoň mám ms o niečo silnejšiu ako minulu, teraz možno miniem aj 3 intímky, nie len jednu🤣

krajcovicka
13. jún 2020

@kikusha2212 alchemilku piješ? Mne tá upravila cyklus i po vybratí telieska i po potratoch...

ancovicka21a
13. jún 2020

@iinka neboj sa..raz urcite 🙂 a skor,ako sa nazdas 😉

@kikusha2212 skus si objednat ten caj baby radnickej..je to horke ako slak,ale mne to pomohlo hned 😉 alebo ak chces,mam 100g balenie,este neotvorene,tak by som ti posunula

kikusha2212
13. jún 2020

@krajcovicka alchemilku nepijem, tu to neviem zohnať. Ale volala som s mamou a skúsi mi niečo kúpiť na Slovensku a pošle mi to. Dnes som zohnala INOCAPS ale vlastne ani neviem či mi to môže pomoct