Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kikusha2212 https://www.adiel.sk/e-shop/jukl-trojbalenie-ca... precitaj si 😉 ja som nestacila ani mesiac pit a uz som bola tehu
@ancovicka21a vyzerá to dobre. A keď tebe pomohol, mohol by aj mne. Nebol by pre teba problém poslať mi ho do Fínska? Poslala by som ti aj peniazky 😊
@kikusha2212 problem nie je poslat..len kedy to dorazi potom..
@ancovicka21a väčšinou to trvá taký týždeň, tak ak nebude meskat, mohla by som to stihnúť ešte pred ovu. Tento čaj sa pije aj po ovu, že?
@kikusha2212 to sme na tom podobne..tiež neviem kde je problém.. ale očividne niekde je..Keď 5 rokov ideme naplno a nič 😡 ja som posledné dva cykly mala silnejšie.. predtým tiež 1 vložka na celu ms by stačila keby sa dalo 😁
@ancovicka21a zaujimavy ten caj..a to len z sk sa da objednat?
@daniela2227 no ja si podľa môjho laickeho názoru myslím, že keď je slabá ms, tak je asi problém v slabej výstelke.. Ale teba by vážne po tak dlhej dobe mali riešiť. To už by som bola veľmi zla, keby 5 rokov nič a ne riešia to
@kikusha2212 ja som ho pila od ms az kym som nezistila,ze som tehu..
@daniela2227 kedze je to cesky vyrobok,tak aj z ciech..ale v uk isto o nom ani nechyruju..
Ahojte baby nemám sa koho teraz spýtať ale neviete mi povedať čo môže byt toto pred 5 dňami mi skončila menstruacia a dnes zase som začala slabo krvácať neviete čo to môže byt ?
@krajcovicka dostala som dnes 😏
@anna1971 no čo už.... prajem úspešné snažilkovanie v ďalšom cykle!✊🏻
@jazlyn za mna ako duch✊🏻
@jazlyn podľa mňa malý duch
No som zvedava Baby aj ked kazdy mrmle ze tento test Ma malo farbiva tak ak je to duch tak mi ho ukazal prave tento test ako prvy alebo.. mi testy ukazuju ducha az vecer lebo rano som nemala
Nic na teste a vcera nieco slabsie ako dnes dnes to vykuklo do 4 minut
Dievčatá,mám otazocku🙂pomohol by mi čaj Radnickej na otehotnenie?dakujem
@cirilinka mne pomohol hned 😉
@jazlyn áno pepino ma menej farbivá a koľko si dpo?
@beruska1108 8 dni po Vklade ivf
@jazlyn tak držím silno palce verím ze duch bude silniet 🙂
@beruska1108 Dakujem krasne 😘
@kikusha2212
@daniela2227
aha baby,co som nasla..nevedeli by ste si pokupit bylinky a namiesat si? 🙂
https://www.novinky.cz/zena/deti/clanek/rady-na...
@ancovicka21a jeeej ďakujem za tento link 😊 vďaka tomu sa mi tu podarilo prehldať pár internetových obchodov a práve som si objednala vitex a macu, tak už sa tesim kedy to príde a zacnem sa dávať hormonálne dokopy 😊
Vidíte niečo baby?

@ancovicka21a a to je čo za čaj? K čomu pomáha?