Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunny15 tiež sa mi tam niečo zdá 🤔🤔
@sunny15 lepšie 😁 držím paluchy niečo sa tam deje 😊✊
@daniela2227 ja vidím aj tri keď chcem 😂😂😂
@sunny15 áno niečo tam je😊✊✊
@daniela2227
@spiruanka no uvidíme,ako ďalšie testy,😚
@sonicka1306 niečo sa tam marí ✊
@sunny15 😍😍💓💓👍👍
@sonicka1306 niečo tam je..držím palce ✊😊
@daniela2227 babulky, majte pravdu 😍😍😍 síce mi je dnes nenormálne teplo a cítim snáď všetko okolo... Všetky vone...to mi zvykne pred ms ... Takže to nieje dobre znamenie, ale stále dúfam, že to bude už konečne ono ❤❤❤
@sunny15 ja tam tiež vidím 😍😍😍 držím všetky palceky❤
@sonicka1306 ďakujem,budeme si držať navzájom
@sunny15 to si píš 😜😉👌👌🙏🙏
Ahojte babulky. ❤❤❤Sledujem Vas tu a drzim vam prsteky. Aby aj Vam sa konecne podsrilo ako nam 🥰Sem tam duchovia sem tam kanaliky tu vidim. Ako viackrat tu bolo pisane kazdy test vie duchovat ale jediny ktory ma nesklamal bol dr. max. Ten mi falosne neukazal ani raz. Livsane kazetove (25) vzdy duchovali a pruzkove (10) nie. Ale musi byt do ruzova nie do siva. A Ked mi uz ukazalo na pepine ruzoveho ducha tak to bolo jasne. Pepino ma najmenej farbiva. U mna naj test Dr. Max. 😊
Ahojte chcela by som sa Vás opýtať dnes som si robila test a keď som ho namocila farbil sa pekne bolo vidno dve čiarky aj ta druha bola ružová a potom neskor zmyzla co ma samozrejme sklamala myslíte že je ešte nejaká šanca alebo to bola len náhoda?
@anonymka11 ten test sa vzdy tak sfarbi na zaciatku ,najlepsie je namocit odlozit pockat 5 minut a potom pozerat.A podla toho sa potom riadit😉Ale samozrejme drzim palce nech tam ciarka druha je co najskor A ukaz test ci na nom ozaj nic nieje😉
@sonicka1306 ja zatial nic

@spiruanka teraz neviem či šibe mne..ale ja tam aj tak vidím 🤣