icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

winzy
17. jan 2015

@jani255 brala som ešte minulí rok kyselinu listovú ale aj z tou som prestala. Ak to má prísť tak to príde a potom budem niečo papať. a ak to nepríde tak nemusím svoje telo zaťažovať a zbytočne priberať. 😉

katka1274
18. jan 2015

Baby mam otazocku.vidno aj kanalik na negative? Alebo len ozaj ducha.dik

julypetkova
18. jan 2015

@winzy no neviem ci je to tehu alebo ovu test ,ale mne pripada ako kratko namoceny ,ze si ho vytiahla prilis skoro ,a nieje mokry az dokonca,neviem ci to vadi alebo nie ,ale mozno ani nie ked sa objavila testovacia ciarka ,tak znamena ze chybny nieje ... 😕

butterfly333
18. jan 2015

@julypetkova ahoj može mi ms meškat že som vzala dufika neskor?

katka1274
18. jan 2015

@butterfly333 ahoj.moze.aj mne sa to stalo

julypetkova
18. jan 2015

@butterfly333 no neviem s dufikom skusnosti nemam,mala som ho raz na predpis lebo som krvacala pri prvej dcerke,po milovani s mm,neviem preco aj ked doky povedl ze vsetko je v poriadku ,tak to preslo o dva dni same a nebrala som ho vobec,a ci posunie ovulku alebo menzes tak to netusim,ale pozerala som tvoj tehu testik a videla som tam dusika ,tak neviem ci preto ti nemeska,bodaj by som mala pravdu,prajem ti to 😉 😉 😉

butterfly333
18. jan 2015

@katka1274 a kolko ti meškala?

butterfly333
18. jan 2015

@julypetkova no ved práve teplota stále hore a test negat.

julypetkova
18. jan 2015

@butterfly333 uvidis aka teplota bude zajtra ,do rana casu dost ,ak bude rovnaka skus este jeden test,ale nejaky kvalitnejsi ,v DR. Max maju dobre testy,ale aj ta teplota rano by ti mohla viac povedat,ak bude taka ako posledna tak nevahaj a kup testik,a ak bude snehobiely, tak asi cakaj ms ,no ako som uz pisala ,aj ten co si dala ,mne sa zdalo ze je tam duch ,no neviem ake priznaky si mala pri tehotenstve ,ak teraz nemas ziadne ,tak ta teplota ta len myli

katka1274
18. jan 2015

@butterfly333 no presne o tu dobu co som posunula duphik..a asi este necely den navyse.testy boli negativne no aj tak som dufala..no nakoniec som prisla nato ze mi asi duphik blokol ovu takze viem preco bol neg

winzy
19. jan 2015

@julypetkova ale bol chybný lebo mi včera hneď aj mensruacia prišla ☹

piacere
19. jan 2015

@butterfly333 ak máš test negatívny, tak by som vysadila duphaston, ten ti môže zbytočne naťahovať cyklus, ak nie si tehu 😖

ladore
19. jan 2015

Ahoj kocky tak po case znovu otazka sibe mi? Spodny min.tyzden stredny vcera okolo 20.00 vrchny ze zo srandy dnes 8.30

piacere
19. jan 2015

@ladore ak ti ten dnešný ostane taký ako na fotke aj po úplnom uschnutí a tá čiarka bude jasne ružová, tak je pozitívny 🙂

ladore
19. jan 2015

@piacere to uz je suche

piacere
19. jan 2015

@ladore tak potom je krásne pozitívny 😉

ladore
19. jan 2015

@piacere takze mi nesibe.. A nevidim ducha alebo kanalik ? 🙂

piacere
19. jan 2015

@ladore veru nie, toto už určite nie je duch ani kanálik 🙂

martinabalazova
19. jan 2015

si tehotna 🙂

krpecc
19. jan 2015

Ahojte baby, prosím vás o radu. Mám 19 a nemám veľké skúsenosti so sexom keďže mám taký prvý vážnejší vzťah. Minulý mesiac mi mrcha meškala trošku dlhšie ale dostala som od doktora vyvolávacku A prišla do 4dni. Na 8DC sme mali s priateľom sex ale samozrejme s kondomom a priateľ ani nevyvrcholil do kondómu ale u nás vždy konci sex orálnym sexom. Trošku sa obávam , pretože ešte aj v ten deň mal priateľ ráno 'fajku' A poobede sme sa šli kúpať na kúpalisko A trošku sme blbli A chceli to len tak vyskúšať .. bol vo mne asi 30 sekúnd A potom už nič A samozrejme že pred tým bol cikať A už sme sa asi hodinu aj kúpali .. ďalší sex sme mali v 24DC A tiež samozrejme chranany A ako som písala ukončený orálnym sexom ... pred 3 dňami som mala dostať mrchu A obávam sa žeby, trošku ma aj pichá pri vaječníkoch .. Možno že len zbytočne stresujem ale myslíte žeby niečo ?? na 28DC v den očakavanej mrchy som si robila test pre istotu ale negatívny . Myslíte že mám len prestat stresovať ?

sibalka21
19. jan 2015

@krpecc zbytočne sa stresujes. Nie si tehotna

veronikax
19. jan 2015

@ladore jejooo 🙂) pozitivny testik ;) uz bude iba silniet ;)

tinushka13
19. jan 2015

@krpecc bez šance 😀 myslím, že môžeš pokojne spinakť 😉

niks23
20. jan 2015

Ahojte zienky chcem sa vas opytat vcera na teste fakt slaby duch myslela som si ze som uz paranoidna ze tam nic nieje no videl ho aj priatel uz druhu mesiac sa pokusame o babatko a od soboty ma neskutocne bolia prsia a dnes v noci som sa na to budila. Poslednu mrchu som mala 22.12. Tak to mozu byt zrejme aj bolesti pres mrchou ale uz sa to neda vydrzat a prsia pomaly nenatlacim do podprsenky ☹ dakujem za kazdy vas nazor a pekny den kocky 🙂

ladore
20. jan 2015

dievčatá tak som z toho jeleň a je aj do plaču už..dnes ráno som robila test znovu dokonca 2 z 1 moču a 2hého a oba neg. ..... 😔 ja už som asi blbá ale ako je možné ay test ukázal takto vyfarbenú čiarku a zrazu nič....

katka1274
20. jan 2015

Baby prosim.je toto len kanalik zase? ; (

viera1107
20. jan 2015

Toto asi duch nebude 😉

sibalka21
20. jan 2015

@katka1274 no ja tam nevidím ani len kanalik

banderaska29
20. jan 2015

@winzy niečo podobné sa stalo s testom mne ,bolo to negativne ....

banderaska29
20. jan 2015

@katka1274 ja tam vidim druhe niečo. ale pravdepodobne kanalik. skus o dva dni 🙂