Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daniela2227 jasné že dám 😊
@spiruanka Ja? asi až budúci cyklus🙂Dnes mám dostať ms,zatiaľ čakám kedy príde,ale ak by neprišla do zajtra poobedia tak vtedy urobím 🙂
@spiruanka ja som n tom rovnako, mam dostat v pondelok, vcera nic a dnes duch, ale ja mam testy co duchuju 🙂 takze uvidim o dva dni ci to bude silniet... 🙂
Ahojte dievčatá, tak mne dnes dorazila MS a to som mala duchov na dvoch rôznych testoch 😔 už som sa tešila a predčasne
@sunny15 ako moja ? Dúfam že neprišla mrcha 🙂
@daniela2227 ty vidíš ale ja nič nikde 😁😁 žiadne tehotenstvo u mňa nehrozí cítim to tak🙄
@vevericka13 držím palce ✊🍀😊 ja mám také testy že najskôr sa objaví duch a nakoniec ani stopa po ňom 😂😂
@vifonik ja som mala minulý mesiac toto a predsa došla.. proste sa to stáva 😕 hlavu hore..život nekončí 😊✊
@spiruanka tak keď nie teraz..snáď nabudúce 😊✊ preto ja nechcem už testovat pred ms.."daju" nádej.. potom "vezmu" 😏 najbližšiu ms mám mať 3.7.ma picne do vtedy 🤣
@daniela2227 však to nekonečné čakanie 😁a vydrz to 😂 ja už čakám do pondelka keď náhodou nepríde tak obetujem ešte jeden test 😀
@daniela2227
@spiruanka Ahojky,no zatial ms neprišla😉
@sunny15 to je dobreeee ✊😁 len tak ďalej 😊
@spiruanka no dúfam že vydržím 😁 aj ty skús.. podme držať spolu 🤣
@daniela2227 😎no to áno
@daniela2227 ja už len "tri dni" 😂😂 ale budem ťa podporovať 🤗😁
@sunny15 super 😊 dúfam že ani nepríde ✊
@spiruanka joj dakujem 🤗😆 ale to ešte straaaaaasne dlho 🙄
😽tak uvidíme,dám vedieť ako poobede
Ahojte baby moje , potrebujem od vás radu dnes my mešká už asi 2-3 deň ms a robila som si test ale digi lebo klasický som doma nemala a dopadol takto nič, negatív 🤐 a je pravda ze som ho robila na 3x od rána co som bola na WC je možné že bol príliš slabý aby to test zachytil? Lebo žiadne príznaky ms nemám, len tak mi je občas zle. Už tomu nechápem 🤔 poraďte, je ešte možnosť že možno som mala neskôr ovu a tým pádom sa mi posunula ms? Lebo od januára som po s. p a ms nemám ju ešte presne. Už fakt neviem 😥
@simik7192 kolko si DPO?
@elizabeth_eli123 neviem presne ale pravdepodobne 17-19dpo
@simik7192 tak ak si mala tak ovulku uz digi by Ti ukazal mne ukazal na 11dpo 1-2tt. Jedine ze by si mala posunutu ovu.
@daniela2227 ja som dnes jeden urobila 🤫🤐🙃 a nič tam zas😂
@sunny15 čakáme dobre správy 😊🍀
@spiruanka
@daniela2227 no menzes nikde🧐
@sunny15 a keď uschol?
@spiruanka dnes ani ja 😕

@sunny15 tak daj vediet..ako si na tom 😏