Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte babulky ❤ potrebovala by som menšiu radu, názor, skúsenosti... Včera mi prišla MS na 36DC meškala iba deň, no podľa ovu mala prísť na 35. Ok toto beriem, stane sa. Ale tak zle a ubolené mi v živote nebolo ako včera...to bolo niečo hrozne...dnes mám druhý deň a oba dni ju mám takú...nie moc silnú... robil vám test z dr.max úplne slabuckeho ducha, ktorého musíte skúmať a neviete ho ani odfotit? Vidno tieň, ale zreteľnu čiarku nie...a toto mám už cca 4 dní. Spravila som si pred dvoma dňami kazetovy slovakiapharm , tam bola zreteľnejšie...oveľa...a dala sa aj odfotiť 😂 no došla MS... iné okrem max doma ani nemám... Aký máte názor?
@sonicka1306 mohlo byť biochemické
@sunny15 och :( ... ďakujem :(
@sonicka1306 ja som to tak mala pri biochenickom😏Ms mi prisla na cas tiez.A take bolesti som mala.Kŕce.Testy dva dni slneli.Potom o 3 dni som sa tesila ked som isla testovat tak tam presne uz len tien a o 2 dni dosla ms.V ten den test uz cisty.
@sonicka1306 a.na druhy mesiac som uspesne otehotnela.
@sonicka1306 sebe som pisala🙈Mas este tie testy na ukazku?
@lela123 bože, máj pravdu...och...30 idem na gyndu, sme dohodnutý , že pôjdem na prefuky nakoľko má manžel ukážkový spermio, tak bude niekde inde problém...liečila som sa rok na prolaktin, druhý mesiac mám vysadení liecbu na skúšku, tak už len dúfam, že nevybehol :( robila som si teraz ráno , stále je tam slabý dusík. Síce mi blbne mobil, sotva ho na foto vidieť no reálne je silnejšia...
@lela123 môže byť, že bolo biochemické...ako som písala, takto zle a bolestivo mi v živote nebolo...to bolo hrozne :( celu sobotu som bola v posteli...
@lela123 ms mi začala v sobotu, teraz už len spinim...som z toho magor
@sonicka1306 takto ozaj nic na nom nevidim😏
@lela123 musím ho vymeniť 😂 nevadí ... Ideme na ďalší cyklus, snáď sa to už raz podarí po tak dlhom čase ❤
@sunny15
@daniela2227 nemusíš 😂 u mňa len duchuju a nič z toho😀😀 dnes mám dostať mrchu tak čakám 😁
@lowndes vyzerá to na bábo 😊

@spiruanka no tak začneme spolu😚 duphaston kvôli špineniu v strede cyklu od ovulky hocikedy asi nízky progesterón a tak to trvá pár mesiacov už,v marci som krvacala a špinila takmer celý mesiac s malými prestávkami,vraj mi to pomôže a plus agnucaston som dostala to vitex jahňací od gyndoša vraj to veľmi pomáha🤷