icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

viikkki
Autor odpoveď zmazal
viikkki
23. jún 2020

@sunny15 dufam ,ze to neni len kanalik ale tak mamatest nezvyknu duchovat 😔❤

elizabeth_eli123
23. jún 2020

@viikkki Tvoja foto je velmi rozmazana skus odfotit na bielom podklade

lela123
23. jún 2020

@viikkki ano strasne zla foto.Vidim tam ale nieco

daniela2227
23. jún 2020

@viikkki chcelo by to lepšiu foto 😊 ale aj tak sa tam zdá byť niečo

viikkki
23. jún 2020

@elizabeth_eli123
@lela123
@daniela2227 baby skusim zajtra testnut znova a poslem ze ako ,mam len tie dve foto test som uz vyhodila

sunny15
23. jún 2020

@ancovicka21a ahoj,no čo je s tebou?kde si sa nám stratila? chýba mi tvoj humor😌

ancovicka21a
23. jún 2020

@sunny15 zlatko,tu som 😉 len humor ma opustil,kedze bud travim cas na zachode alebo ak nestihnem,tak s hlavou vo vedre 😕 zajtra idem na gyndu,nech mi da nejake lieky,alebo infuzie,lebo takto vygrciam aj vianocne opekance spred 5tich rokov 😂 slaba som ako mucha,bleda ako stena 🤒..a vraj tehotenstvo je najkrasie obdobie zivota zeny

elizabeth_eli123
23. jún 2020

@ancovicka21a Ach moja zlata. Urcite choď ku dr. Ja sice negrciam len ma napina a nic nejde. Zaludok na vode vsetko mi smrdi a vadi ...hlavne akekolvek jedlo.....a momentalne bojujem kazdy druhy den s migrenou. Presne ta veta na konci ako pises ze vraj najkrajsie obdobie...

lela123
23. jún 2020

@ancovicka21a jooj taketo az nepoznam.Drzim palce nech ti nieco poradia.

beruska1108
24. jún 2020

Baby prosím poraďte najlepšie ovu testy. MS sa blíži a rozhodla som sa už testovať lebo neviem kedy pressne mam ovulku.

sunny15
24. jún 2020

@elizabeth_eli123
@ancovicka21a ahojte,nooo tak ja som mala len napinanie a grganie😒migrény celé tehotenstvo vôbec,noo tak lekár môže poslať aj na infúzny do nemocnice lebo sa môžeš dehydratovat,takže treba ísť určite, nebojte baby bude aj lepšie obdobie

ancovicka21a
24. jún 2020

@elizabeth_eli123
@lela123
@sunny15
ja s jedlom problem nemam,nevadi mi nic,co som normalne jedavala,ale mam problem s pitnym rezimom..akonahle nieco vypijem,uz to ide von ☹ okrem jednej kavy denne,granka a coca coly,to mi problem nerobi..ale mam podozrenie,ze to robia tie progastenelle,pretoze ked som si zabudla dat,na druhy den mi bolo ovela lepsie a nezvracala som,len zaludok bolel..tak som zvedava..

mims1520
24. jún 2020

@ancovicka21a ak ich normálne jes, orálne tak áno môže byt. Skus vkladať, je to omnoho šetrnejšie ! Ja som ich mala preventívne do 12tt

ancovicka21a
24. jún 2020

@mims1520 najprv som ich jedla,este som nebola tehu a bolo to v pohode,nic ma nebolelo..potom zacali problemy so zaludkom,tak som raz vynechala a bolo to ok..a zacala som vkladat..a zase problemy..zrejme mam dost progesteronu a to,co prijmem z tabletiek,je uz navyse a preto mi je zle..no,uvidim,akurat sa obliekam sa idem 🙂

elizabeth_eli123
24. jún 2020

@ancovicka21a
@sunny15 ja verim ze bude lepsie. Ja nenozem ani citit jedlo, nutim sa jest ale nesmiem ani vonu citit lebo ma napina. Vodu takisto nasilu do seba. Lebo tiez som bola na tom tak ze dehydrovana....Na migreny mi dovolil paralen si dat a chvalabohu zaberie. Len sa snazim co najdlhsie vydržať ked sa da bez tabletky.
@ancovicka21a drz sa 🙏a daj vediet co Ti povie dr

ancovicka21a
24. jún 2020

@elizabeth_eli123 uz som doma 🙂 pojdem si polezkat do nemocnice,zajtra sa mam ist objednat,aby ma sledovali par dni,ale ze to neni nic urgentne ani zivot ohrozujuce..takze si idem chystat veci..hehe,aspon si oddychnem..vzdy lepsie byt pod dozorom,akoby sa nieco malo stat,kedze som rizikova..a na oddeleni som vip pacient,lebo tetka je tam sestricka,tak sa budu o mna extra starat 😉

elizabeth_eli123
24. jún 2020

@ancovicka21a tak to je fajn 🙏😊 budes pekne pod dozorom. To je najlepsia starostlivost ked mas tam niekoho😊🙏 tak sa drz a priebezne sa ozvi. Skore uzdravenie teda dostania sa do normalu 😁

ancovicka21a
24. jún 2020

@elizabeth_eli123 tak hned zajtra to asi nebude..ale urcite sa ozvem 😉

zara1357
24. jún 2020

@elizabeth_eli123 obe moje tehu takto vyzerali prve od začiatku do 6mesiaca a druhe od cca4mesiaca az pokial som neporodila

zara1357
24. jún 2020

My sme po mesačnej pauze opäť sa posnazili a teraz čakám - nečakam MS a najradšej by som testovala o dušu už 😳🤦

elizabeth_eli123
24. jún 2020

@zara1357 uff tak ja dufam ze aspon trosku sa to uz skludni lebo uz nevladzem takto fungovat 😳😔

sunny15
24. jún 2020

@elizabeth_eli123 ach jaj ešte toľko toho zažiješ počas tehotenstva že až,aj príjemné aj nepríjemné,dúfam toho nepríjemného bude minimum.Uz len tie nevoľnosti a migrény sú zlé.No mňa ubijali neustále mykozy,celé tehotenstvo aj po preliecení a aj po probiotikach či všetkych opatreniach tu boli,aj v deň pôrodu som to mala ešteže som mala sekciu.😣No a prvé 3mesiace mi nič nedeli nato,počítala som dní kedy ukončím 12tt a dajú mi niečo 🤔Potom som mala bolesti- nízko položená placenta, ktorá sa vytiahla v 16tt takže šťastie,v 10tt zápal močových ciest a krv v moči na+++ takže ATB v 12tt a 5tt viróza,no v20tt mi malý ležal na obličke -oblickova kolika hrozilo že mi dajú stent,no našťastie sa to len sledovalo,v 30tt brutál seknutie,na pohotovosti som skončila,a potom už len pôrod 😌po pôrode brutál zápasenie s kojenim a hemoroidy také že som skončila na chirurgii,no a predsa teraz si poviem že som mala super tehotenstvo ❤️ držím palce ✊ aby ste mali čo najmenej ťažkostí🥰
@ancovicka21a

sunny15
24. jún 2020

@daniela2227
@spiruanka ako Babenky moje?čo nové?

sunny15
24. jún 2020

@zara1357 a ktorý si dpo?

daniela2227
24. jún 2020

@sunny15 achoooj 😊 zatiaľ nič,podľa appky 6dpo 😁 akurát v UK neskutočne horúčavy.. tak sa dusíme 😕

daniela2227
24. jún 2020

@sunny15 a čo ty?

zara1357
Autor odpoveď zmazal
viikkki
24. jún 2020

Tak dnes takto ciarka sa mi zda slabsia ako vcera na mamateste ale testovala som poobede 😓

gladiola28
25. jún 2020

@viikkki musíš testovať jednou značkou pretože každý test ma iné množstvo farbiva 😉