Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lowndes to mi je ľúto 😕 práve pre toto..sa chcem vyhnúť testovaniu pred ms..dúfam že sa mi to podarí 😏
@zara1357 aj ja vidím.. ale keď si len 2dpo..neviem čo si myslieť
@daniela2227 tie 2dpo nemusia byt pravda... Ja to mam cele take komplikovane po kyretazi
@gladiola28 aha tak dakujem 😊
@sunny15 to je krasne povzbudenie😅😅😅😅ja viem ze ma caka toho az az ...teda dufam ze co najmenej. Uz som absolvovala kardio, a neuro. Este musim na ocne. Neurolog povedal ze az ked budem v hroznom stave tak az vtedy budu pichat mi nieco ale aj to dufa ze este dalsie 3 mesiace vydrzim bez jeho pomoci ze az najskor v 7 mesiaci. Ze rad by mi pomohol ale nemôže ze max paralen aj to mam redukovať. Vydrzat bez tab. najlepsie......a s hemoroidy mam uz davno takze s nimi bojuje kazdy druhy mesiac. 😔 je to ozaj boj .....🙏🥰 verim ze uz bude troaku lepsie
@judit_ka podľa mňa ciarocka 😊
@daniela2227 zeby? Pred 2 tyzdnami som si tiež robila a to bol snehobiely 🙏🏻. Ešte pockam ci niekto napise daco 😅
@elizabeth_eli123 😂nooo neboj dáš to Zlatik❤️bude to dobré
@daniela2227 fakt?no tak aj u nás by bolo načase aby bolo horúco
@sunny15 včera, dnes, zajtra 30°C ..to na slovensku +5-6 stupňov 😏
@spiruanka ach jo, no škoda 😏 ja dnes 7dpo a už ma kare testy objednať 🤣🤣🤣
@elizabeth_eli123 mne ako prevencia proti migrénam pomáha toto cvičenie pre tehotné na uvolnenie chrbtice a raz týždenne chodievam cvičiť SM systém....
@viikkki na takej tmavej fotke sa to nedá ani poriadne zhodnotiť.... skús dať ostrú fotku fotenú za normálneho svetla a bez úprav...
@krajcovicka dakujem urcite vyskusam 🙂 dnes som už aj seknuta v krku. A ta bolest hlavy je sialena...
@daniela2227 ahoj akurát dnes som išla z utz. tak som si na teba spomenula,že ako pokračujes?Kedy začneš testovať?
@pracujucazienka jej ahoj 😊 a ako si pochodila? Všetko ok ? Najradsej by som netestovala..Nechcela som..ale truba..dnes som objednala testy..zajtra prídu 😏 ale chcela by som vydržať aspoň do pondelka

@daniela2227 @lela123 @danikol @sunny15 dakujem Vam krasne...no robila som dalsi test, uplne čisty zn. Pepino a bola som na krv a nic...jednoznacne nie som tehu - povedala gyn ohladom vysledkov krvi...MS ma prist za 4-5 dní...