Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@banderaska29 ahoj.dakujem.no ja tiez skor ratam kanalik.len mi bolo cudne ze po namoceni tam hmed nabehla druha ciarka a ak farba navokol zmizla tak aj ciarka zbledla no bola dost viditelna aj tak.
@22beba na tom prostrednom sa mi niečo marí , na tych ostatnych nieje podla mna nic.... ktory si dc ?
@banderaska29 fu ha asi tak 32 dc? ale to neberiem vážne pretože mam pco a moja mrcha si chodí ako chce ☹
@22beba no ak by si ten plastový rozobrala (zbavila ho plastu), tak by bolo lepšie vidieť, mne sa na ňom javí celkom pekná čiarka, len ktovie, či to nie je tým, že je tam rozpité to ružové farbivo.... asi by to chcelo ešte jeden test, ktorý sa nesfarbí, skús Dr. Max, ViaMed alebo mamatest... alebo obyčajné Pepino, tie sa nezvyknú rozpiť....
@misha666 ahoj no vidis hovorila som ti.netestuuj sa staale ale raz vyskusaj neskor a vids ake kraaaaasne kolajnicky.taaak drzim placeky 🙂
@22beba a máš ešte testy doma? Určite ešte vyskúšaj, ak máš ten kazetový, tak menej kvapiek, aby sa ti nerozpil, lebo mne sa na tom poslednom naozaj zdá pekná čiarka a kvôli tým atb je to naozaj "akútne" vedieť. Držím palce.
Ten kazetový je už úplne suchý? Fakt ho rozober, bude to lepšie viditeľné 😀
@kotatko1232 ja som sa aj tak stale testovala... :D dik
@banderaska29 no ja mám mrchu v plnom prúde takže to bolo negatívne.
@tinushka13 naozaj ?? Ja neviem , mám proste len stres ...

dievčatká čo by ste povedali na moje testy? snaženie som vzdala ale keďže ma stále bolí podbruško ako na ms tak som urobila test vrchný nedela stredný pondelok a posledný dnes keďže som nasadila silné atb(mám zápal priedušiek) .... neviem sa z toho vysomáriť posledná dva tesy su rozpité ale akoby na nich niečo bolo ... a teraz babo raď ☹ je mi momentálne jedno ako to dopadne ale hlavne ak by som bola nechcela by som brať atb ☹ tak skuste prosím kuknúť a dajte mi vedieť testy sú woman secret 🙂 díík