icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

daniela2227
29. jún 2020

@pracujucazienka to je v poriadku 😊 my sme si nanešťastie s lekármi uzili svoje..mladšej dcérke sa urobila akási "cysta" na krku..nechali to tak..kým jej to neprerazilo von 😡 staršia ma podobnú na ruke.. vraj by to mohli vyrezat..ale aj tak sa to vráti naspäť...takže nič 😡 no a o starostlivosti po potratoch pomlcim ..chceme tu ešte chvíľu byť.. dosetrit na dom..A padam odtiaľ ..na foto dcerkina jazva po tej cyste 😪

viikkki
29. jún 2020

@vladka2503 je tam dusik 😇skus o dva dni znova drzim palce aby ciarocka silnela ❤🍀

daniela2227
30. jún 2020

@pracujucazienka @spiruanka @sunny15 tak baby, test o ničom 😕

zara1357
30. jún 2020

Dnes 19den po MS ina znacka testu,ako predtým a teda ukazala sa az na konci5minutoveho limitu, takže moj opitmizmus zda sa ide do hája už...

zara1357
30. jún 2020

@daniela2227 kolky den si dnes?

pracujucazienka
30. jún 2020

@daniela2227 ja teda neviem asi sa mi už sníva že na prvom niečo vidím ..najskôr si poviem,že aha však tu je a potom keď dam iný uhol tak nič..som zmätená z toho..

pracujucazienka
30. jún 2020

@daniela2227 chúďatko malé takto musí trpieť kvôli degesom ..najhoršie je že si to ani nevyhadas..vždy budeš prisťahovalec aj keď máš poistenie ...už som veľa krát počula sťažnosti na UK zdravotníctvo ..fakt rýchlo zarobiť a utekať spat..ale teda mne osobne sa tam spokojnejšie žilo ako tuna ..kľudnejšie

zara1357
30. jún 2020

Žienky dala som všetky testy spolu,podla vás tmavne ta ciarka alebo nie... V podstate viem,ze je este skoro,len sa bojim ze to bude ako v máji, najskôr taketo ciarky ,meskajuca menštruácia negativny test a nakoniec ms prisla...

daniela2227
30. jún 2020

@zara1357 ja sa riadim len appkou..A podľa nej 12dpo

zara1357
30. jún 2020

@daniela2227 tak nezufaj do MS este daleko👍 aj ked viem ze to cakanie ide na nervy... Ale radsej cisty test,ako čiarky a potom zase nic z toho🤷

daniela2227
30. jún 2020

@pracujucazienka aj nám sa tu žije kludnejsie...ale pokiaľ ma clovek nejaké zdravotné problémy.. je to otras ..A na margo toho testu...tiež raz vidím raz nie..A preto si myslím že skôr asi nič

daniela2227
30. jún 2020

@zara1357 tak to áno.. tiež myslím že radšej takto 😏 nuž uvidíme..

daniela2227
30. jún 2020

@zara1357 k tvojim testom..každý ma iné množstvo farbiva..tak ťažko porovnávať.. ale aj tak si myslím že si tehotná 😊

sunny15
30. jún 2020

@daniela2227 ahoj,zatiaľ tam nič nevidím 😟ale ešte sa môže ukázať,skús zajtra alebo pozajtra

sunny15
30. jún 2020

@zara1357 ahoj,kedy si mala ovulku?lebo píšeš koľko si po ms,veď 14 deň je väčšinou ovulka,alebo 14dni od skončenia menzesu?

daniela2227
30. jún 2020

@sunny15 ja si nemyslím že sa ukáže 😏

sunny15
30. jún 2020

@daniela2227 nikdy nehovor nikdy✊

spiruanka
30. jún 2020

@daniela2227 moja ahoj no nevidno nič 😒 koľko si dpo? Možno ešte nie je nič stratené 😊✊🍀

zara1357
30. jún 2020

@sunny15 moj cyklus sa ani tak neda pomenovat,preto pisem len kolko dni po MS som ti testy robila...

pracujucazienka
1. júl 2020

@daniela2227 držím palce aby to konečne vyšlo..či už tento cyklus alebo budúci na tom až tak nezáleží ale hlavný je výsledok..ono fakt človek musí mat dobrý test aby to ukázalo takto skoro..ja som prvého testovala pepinom ukázal na prvý krát a vidíš teraz už sú to zle testy..možno máš tento krát vyššie Hcg večer 🤷🏻‍♀️

lenka_21
1. júl 2020

Baby, co tak pockat 3-4 tyzdne od vynechania MS, urobit test a potom zajst k lekarovi? Ci uz bude pozitivny, alebo negativny, lekar Vas vysetri a budete vediet na com ste. Navrhujem kupit pokladnicku, za mesiac zistite kolko do testov zbytocne vrazate- ovu, tehu... Peniaze mozete darovat detom, ludom, ktori su vo vasej nudzi ako vy. Ak by ste nevedeli kde ich dat, napiste, poradim... Pisem zo skusenost, som dlhorocna snazilka a test som skusila raz ked mi Dr.potvrdila, ze som tehu...nech vidim ako tie ciarky vyzeraju 😉😀 Rodina bude rodina, bez ohladu na to ci dieta bude mat biologicku pecat - mam nevlastne, biologicke aj adoptovane z kazdeho rozku trosku a ziadny rozdiel nepocitujem. Vsetky su moje 😘

ahoj0
1. júl 2020

@lenka_21 to síce pekne čo píšeš, ale nie každá sme rovnaka povaha. Ja tiež testujem už 5 dni pred ms, mám dve deti a pri oboch mi vyšli čiarky už pár dni pred očakávanou menštruáciou, tak prečo netestovať? Nato predsa tie testy sú, aby nám rýchlo ukázali výsledok na ktorý tak netrpezlivo čakáme. 3-4 týždne po očakávanej ms sk už test robiť nemusím. Rovno pôjdem k dr, pretože ak mi mešká 3-4 týždne potrebujem to riešiť či som tehotná alebo nie som.
A čo sa týka peňazí... je to tak so všetkým, a ľudia kupujú aj väčšie zbytočnosti.

pracujucazienka
1. júl 2020

@lenka_21 pokial by si si prečítala kúsok diskusie väčšinou sme tu ženy po spontanych potratoch,missed,mimomaternicove...takze každá z nás ma väčšinou dobry dôvod na to aby sme skorej robili testy..to je nasadenie liečby,vyvrátenie mimomaternicoveho tehotenstva ,vyradenie liekov ktoré poškodzujú plod..keď ti to príde zbytočne načo sem prispievaš?Ja napríklad nevidím dôvod na to robiť si test keď mám potvrdené tehotenstvo ale každá z nás sme iná tak neodsudzuj a proste preskoc tuto diskusiu

sunny15
1. júl 2020

@pracujucazienka
@lenka_21 Napísala si presne to čo som aj ja chcela, takže zdieľam tento názor

sunny15
1. júl 2020

@spiruanka Ahoj ako sa máš?ja som dnes 1dpo😁ale lieky som si nenasadila,idem na wellnes budúci týždeň takže nechcem riskovať nežiaduce účinky takže až ďalší mesiac to skúsim

daniela2227
1. júl 2020

@pracujucazienka dakujem krasne 😘 pôjdem dnes kúpiť iný test a skúsim..Keď nič.. Tak počkám na ms..bo začnem skúlit od tolkeho pozerania na testy 🤣 a zmeniť to nezmenim aj tak

spiruanka
1. júl 2020

@sunny15 mne včera skončila ms 😀 drahý príde v piatok z práce domov hneď sa na neho vrhnem😂😂 juj bude týždeň doma tak si ho užijem a hlavne že bude doma v správny čas 😁😂 tak som zvedavá tento mesiac ako dopadne🤷 ja zas už žiadne čaje nič nebudem užívať teraz kašlem na to..čo má byť bude nechám to na osud 😀

daniela2227
1. júl 2020

@spiruanka akoby som seba pocula 😁 žiadne doplnky ..🤪

lenka_21
1. júl 2020

@pracujucazienka
@sunny15 neodsudzujem, len Vam davam iny pohlad na vec. Rozumiem, ze sa Vam nemusi pacit, ale psychika robi vela. Myslis si ze som nezazila co zazivate vy? Konecne pod dlhych rokoch sa mi podarilo otehotniet a skoncilo to potratom aj kyretom a kadecim. Zazila som vela, nikomu to neprajem. Testy su dobra vec, ale treba byt aj racionalne uvazujuci a mozno tie peniaze co minate by sa dalo vyuzit zmysluplnejsie... myslim si, ze nikoho neurazam a nazor mozem vyjadrit.

pracujucazienka
1. júl 2020

@lenka_21 po boji je každý general..niesme malé deti a vieme čo mame robiť ...vieš ono nie nadarmo sa hovorí,že sa ma každý starať sám o seba..toto je vytvorená diskusia o testoch a ty napíšeš že nemáme robiť testy?Vyjadruj názor niekde kde on žiadajú..prepáč ale už s tebou nebudem o tomto diskutovať