Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunny15 že ms zatiaľ neprišla.. by aj bolo super..Ale to by muselo aj na teste niečo byť 😁
@daniela2227 a citis sa aj tehu? Mas nejake "naznaky" ?
@daniela2227 juj moja a druhu / si kde nechala?sa pred nami schováva?
@zara1357 necítim sa tehu vôbec 😏
@pracujucazienka ja ti neviem 😁 ale som s tým zmierena takže pohodička 😏
@zara1357 @pracujucazienka no mňa akože klepne..kúpila som iny ..A tam toto ..A ted..babo rad
@daniela2227 tak ako tu je regulérny 👻 a nemusím ani 🔍..ale fakt tu som na prvý krát zbadala // a nemusela som ani zmurit ani nič take ...len nech silnie ✊🏻✊🏻
@daniela2227 ja som ti zrovna rano chcela pisat,ze aby si skusila inu znacku a vidíš je to tam.🙏 Nech je kde ma byt a nech sa darí 💖🤩🤗
@daniela2227 noooo tak toto vyzera celkom pekne😉
@zara1357 ja by som ani nekupila..Ale bola som v meste a dcerka mi dala gumoveho hada a žalúdok sa mi zdvihol 😏
@lela123 dakujem 😊 ma to celkom šokovalo 😁
@pracujucazienka uvidíme čo prinesú ďalšie dni 😏 krize ma už pár dni bolia..hlava druhý deň.. brucho ako na ms...Tak sa aj celkom obavam
@daniela2227 som zvedava zajtra
@lela123 ver mi že aj ja 🤣
@daniela2227 to ti verim teda😊
@daniela2227 rano tu budem prvá sledovať 🤩, ze ako pokracujes 🤰
@daniela2227 všetky sme nedockave 🤩
@zara1357 @pracujucazienka joj baby zlaté ste 😘😘😘 ja sa aj bojím na to čo i len myslieť už 😏
@daniela2227 no ved na to nemysli 🤣 a uzivaj si den
Normálne neverím vlastným očiam 😁✊Zlatik držím palce ✊
@sunny15 ak to patrilo mne tak dakujeeeeem 😊
@daniela2227 jasné že tebe😯neoznačila som ťa,no som veľmi zvedavá na ďalší testik😁
@daniela2227 my si grilujeme na terase a muz mi dnes kupil testy,ze aby som skúsila..
@zara1357 planujeme tiež no som zvedavá sama na to ako to bude aj somnou
@daniela2227 jaaaj, 13 rokov som žila v UK a čo mi veľmi chyba je ich double cream, slanina a avivaz comfort sandalwood 😁ináč, minuly rok sme sa vrátili späť na Slovensko a jedným z dôvodov bolo, že sa mi tam nedarilo otehotnieť dlho a veľmi to nechceli riešiť 😏
@83bambulka83 keď len toto ti chýba.. Tak ti pošlem 🤣 a na sk sa ti podarilo?
@zara1357 reálne tam vidíš?

@daniela2227 no super ✊☺️