icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zara1357
14. júl 2020

@daniela2227 nemam kúpené 🤷,ale ak nepride do piatku tak pojdem veru kúpiť. No na porazenie toto.. ty si aj skusala nejake ovulacne testy? Ze ci nevies ci je možné,ze ked teraz mi mrcha neprisla,ci mi aj pride tento mesiac ovulacia...

daniela2227
14. júl 2020

@zara1357 nikdy som ovulacne testy neskúšala.. raz ma aj napadlo..že kúpim...ale kašlem na to 😊 neviem ako to je...Keď vynechá.. mne sa to nikdy nestalo...akurát ma tiež zaujíma...Keď mi posledné mesiace chodí ako chce...či je ovu vždy v ten istý deň cyklu 🤔

spiruanka
14. júl 2020

@daniela2227 keď sme sa pokúšali o malého čo trvalo 2,5 roka som mala 28 dňový cyklus tak som si myslela že ovulaciu mám presne na 14 deň cyklu len asi bola skôr keďže v ten mesiac čo som ostala tehu sme sa snažili hneď po skončení ms na 7 DC iba raz a vyšlo to 🤷 takže zbytočne bolo chodiť k dr na folikulometriu v deň ovulácie keď som ju mávala asi aj skôr 😀😀

daniela2227
14. júl 2020

@spiruanka ja mám 25 dňový cyklus..ak nerátam posledné dva cykly..jeden na 27den a druhý na 21... dnes už cítim pravý vajecnik..som 10dc..

spiruanka
14. júl 2020

@daniela2227 odkedy som bola na kyrete v novembri tak odvtedy mám tiež nepravidelne cykly 😒 chodí si ms ako chce..mňa bolia kríže a prsia od 4 dpo teraz som 8 dpo tak uvidím čo zas bude nebude

sunny15
14. júl 2020

@ancovicka21a 🤣🤣tak hádam nie,ale dvojčatá by to teda mohli byť ☺️

sunny15
14. júl 2020

@spiruanka
@daniela2227 no ja som bola prekvapená tento mesiac že žiadne špinenie som nemala🤔

sunny15
14. júl 2020

Baby robila som Pepino test a normálne naživo vidím ružovú čiarku a zatiaľ nezmizla✊tak neviem ju dobre odfotiť ale tento test mi takú čiarku nerobil nikdy

sunny15
14. júl 2020
sunny15
14. júl 2020
zara1357
14. júl 2020

@sunny15 žiaľ nevidím nic

sunny15
14. júl 2020

@zara1357 na fotkách ani ja ale naživo áno,vraj má najmenej farbiva.tak som si ho robila kvôli tomu, uvidime

sunny15
14. júl 2020
sunny15
14. júl 2020

Neverím vlastným očiam 😁

spiruanka
14. júl 2020

@sunny15 jeej krásne //😊😍

sunny15
14. júl 2020

@spiruanka normálne neverím,až keď skúsim z ďalšieho moču iný test ☺️ akože od Pepina som to nečakala 😚

spiruanka
14. júl 2020

@sunny15 keď som bola tehotná tak pepino mi prvý ukázal pekne až neskôr ostatné testy takže je to to tam 😊 verím tomu 🍀

ancovicka21a
14. júl 2020

@sunny15 uvidime stvrtok 😉 a krasne ciarky..i ked,uz sme tu videli na pepine ine krasne ciarky a nic z toho nebolo..ale fakt drzim palce,uz naozaj nacase 🙏

sunny15
14. júl 2020

@spiruanka no veď toto,že mne pri prvom synovi tiež Pepino ukázal ako prvy,dúfam že aj teraz to tak bude😽🙏

sunny15
14. júl 2020

@ancovicka21a tak také som nemala len pri tehotenstve 🤰tak verím že sa udrží,idem si nasadiť duphaston

daniela2227
14. júl 2020

@sunny15 no ale to čo toto? 😍😍😍 peckaaaa 😘

zara1357
14. júl 2020

@sunny15 toto mas aku znacku testu?

sunny15
14. júl 2020

@daniela2227 😽😽❤️

spiruanka
14. júl 2020

@sunny15 bude 😊😚

123vika
14. júl 2020

Ahojte baby 💚 ako sa máte?? Pochváľte sa, už som tu dlho nebola 😘😘

ancovicka21a
14. júl 2020

@123vika ahooooooj moja 😍 ty sa pochval 😉 ja sa pochvalim stvrtok

123vika
14. júl 2020

@ancovicka21a
Ahooooj zlatko moje ❤️❤️❤️❤️ ako som nieco precitala tak aj ty máš už drobca pod srdiečkom 😍😍ťažké poprosím fotecku brusenka ❤️a hlavne aby ste boli zdraví a aby ste dobre rástli😍😍❤️
No ja som okej prvé tri mesiace mi bývalo dosť zle ale už to prešlo vracať som nevracala🙂🙂 chvála Bohu 🙂 trápila ma strašná zápcha a na tu mi nepomohlo nič až sama prešla po nejakých 3 týždňoch trápenia ☹️ teraz už v pohodicke
Posledné 2 týždne papám stále v kuse. 😍😍 Pribrala som cca 7 kíl už ale tak hlavne ze je malinke v poriadku
Maličké sa nám otáča chrbatikom ale teraz ideme 23.7. Aj s priateľom na veľký ultrazvuk co budu kontrolovať nožičky ručičky atď 😍ci je všetko ok, a potom sa chcem objednať na 4D ultrazuvik 😍výsledky zatiaľ zo všetkého mame tiež ok 😊 a asi nemám nič také akurát že dosť papám a som taký malý tuleň
Posielam fotecky bruška a ultrazvuku spred mesiaca ❤️

123vika
14. júl 2020

To je potom naše zlatko chrbatikom otočné lebo už 2 mesiac takto prosím pekne 😄😄takže si pozrite chrbatik hehe
A 23. 7 sa pochválime snáď lepšou fotkou lebo na túto sa ani celý nezmestil pretože bol nejako cudno daný 😄a snáď už aj pohlavím 😍 spal heh
Inak stále papám sladké jooj to môžem 😍😍
A teda fotka s bodkovaným tričkom je dneskajšia

ancovicka21a
14. júl 2020

@123vika ja uz mam teraz takmer take brusko ako ty 😀 a to som este neskoncila ani prvy trimester..ja budem slon ako sa patri 😂 zrejme budem ako moja sestra,ta ked cakala malu,tak uz vpiatom mesiaci vyzerala,ze ide kazdu chvilu rodit 🙂 alebo su tam dve..uvidime vo stvrtok..my sa chystame na nt ultrazvuk do martina hned,ako to bude mozne..kedze som brala lieky,teda aj beriem,ale v obmedzenom mnozstve,tak potrebujeme cim skor vediet,ci je vsetko v poriadku alebo nie..mam z toho trosku obavy,ale pevne verim,ze babatko je a aj bude zdrave ❤

sunny15
14. júl 2020

Baby skúsila som ďalšie testy ale vyzerajú tak ako včera slabý duch,ale robila som ďalšie Pepino a tiež čiarka nabehla hneď😊ešte na top teste a women Secret je 👻