Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@spiruanka no ale tak toto vyzerá sľubne 😊✊
@ivkaap
@daniela2227
@val9
@naty1987 no ja som už skeptická 🙈 pokiaľ nemeska ms a nebudú dve silné // tak neuverím 😁 skúsim digi v deň ms ešte počkám dva dni preistotu 😊
@sunny15 fiiiiiiiiiiiha 😍😍😍
@sunny15 jaj,teraz som precitala predoslu spravu..☹
@ancovicka21a 😢tak vidíš,cítila som to že sa dačo so mnou deje,ale no mrzi ma to strašne,ale pôjdem ďalej,manželovi som to ani nevravela radšej.
@sunny15 nevesaj hlavu..ak teraz je biochemicke,buduci cyklus uz bude skutocne 🙏 ale dobre vies,ze ms v plnej sile moze byt,ak si aj tehu..
@ancovicka21a ja viem Zlatik ale krvacam silno,ale predsa skúsim o 2dni zas test ,či bude biely.Dakujem za podporu 🤗
@sunny15 co ty vies,mozno uz zajtra nebude ani kvapka 😉 uvidis..
Ms prišla o deň skôr 🤷 čo som aj čakala 😀
@spiruanka neskutočne niečo 🙄
@spiruanka
@daniela2227 🤦😞
Ahojte baby no my sa snažíme od januára mám pcos v októbri 2019 som mala MA tento mesiac začínam s clostylom beriem aj duphaston aj fertiprona. Niekto kto má skúsenosti s clostylom a duphastonom pomohlo vám to k otehotneniu? Tento mesiac idem prvý krát na folikulometriu. Ako to prebiehalo?Vďaka za odpoveď prajem vám nám aby sme čím skôr boli tehu 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
@jaruska_12 No ja nemám s tým skúsenosti ale tiez som mala začať brať duphaston kvôli častým špineniam,tento mesiac to vyzerá u mňa na biochemické tehotenstvo 😢Ale po ms začínam odznovu.Drzim palceky a prispievaj s novinkami😊
@sunny15 ach jaj to že sa nedarí je veľmi deprimujúce u nás s rodiny porodili tento týždeň 2 dievčatka teším sa s nimi no pre mňa je to také ťažké že som normálne v noci nespala a pýtala sa prečo mi nieje dopriate. Držím ti silno palceky nech si čím skôr nájdeš// čiarky 💗💗💗💗
Ahojte babulky, tak dalsi cyklus , ďalší pokus. Ak sa to teraz nepodarí cakaju ma prefuky :( a dost sa toho bojim...manzel ma ukazkovy spermio takze problem je inde ( snazenie 2r a 2 mes) asi z toho som az taka nedočkava, proste mam obavy...dnes som 8-9 DPO takyto pidi tienik sa mi objavil rano...tak neviem, ci su falošné testy alebo sa to môže stať...my to vidíme, samozrejme na foto, to tak zachytiť neviem. Je to možné??
@sonicka1306 ja tam niečo slabé vidím.. budem silno držať palce ✊🙏
@daniela2227 si poklad ❤ veľmi si to vážim! kráľovstvo by som za to dala , keby sa to uz podarí ❤ len ma clovek uz taku malú dušičku...
@sonicka1306 nemusíš sa báť prefukov, mne ich robili a po nich mi už MS neprišla 😉 síce to tehotenstvo skončilo MA, ale to preto, že chyba bola inde

Ahojte baby 😊 dnes mám dva dni do ms a zas mi to pepino duchuje 🤦😀😂 🤷