icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sonicka1306
20. júl 2020

@vifonik jej to , ze neprišla si ma upokojila! No a kde sa stal problem, ked si mala ma? Teraz si na tom ako? A robili ti to na ambulancii u dr? Moc je to hrozne? Mala som na výber nemocnicu- zadarmo, zevraj bolestivejsie...a u dr za príplatok 135e ale ze to je s inými nástrojmi...zevraj to natolko neboli...tak idem touto cestou

vifonik
20. júl 2020

@sonicka1306 robili mi to v nemocnici, ale ešte v ten deň poobede som šla domov. Bolo to trochu bolestivé, ale nie veľmi. Keby som vedela, že mi to pomôže aj teraz, šla by som hneď. Nekrvácala som po tom ani nič, len som mala v ten deň trochu čudný pocit v podbrušku. MA bol kvôli mojej krvi, aj teraz keby sa zadarí musím brať injekcie 😉

zara1357
20. júl 2020

Jaj žienky,vy už riešite ďalšiu ovulku a mne mrcha este stále mešká 🤷, test som robila bol tam velmi slabucky duch 🤦 , chvalabohu od zajtra robi uz moja gynekologicka tak tam behnem nech ma pozrie radšej..

mims1520
20. júl 2020

@sonicka1306 nemusis sa vôbec báť. Absolvovala som to v CAR , bola to 3 min procedura a úplne v pohode 🙂 na 10 sekund som cítila akoby menštruačný kŕč bolo to vtedy keď lekárka vpustala kontrastnu tekutinu dnu. Okrem toho som necitila ani zavedenie ani vybratie cez krcok. Nič . Kludne upozorni mudr že máš obavy a či by nemohla byt nežná , väčšina mudr sa potom slove “nežná/nežný” začnú smiat a sú fakt príjemnejší 🙂

sonicka1306
20. júl 2020

@vifonik fuha...to mi je strašne ľúto, ze mas taketo problémy:( ale podstatne je, ze uz vies...a vieš ako postupovať🙂 verim, ze sa zadari aj vam ❤❤❤ joj...už aby som bola po... no ako tak čítam tvoje riadky, verim , ze sa to bude dať zvládnuť. Ďakujem a držím všetky preteky aj vam ❤❤❤

sonicka1306
20. júl 2020

@mims1520 hihi to je podarene to musim skúsiť 😊😊 v tomto pripade som strašne šťastná že mám mladú dr a aj pri vyšetreniach nieje " masiar" ako podaktorí... verím, ze to aj ona bude takto nežné robit ako opisujes 😊😊😊 dakujem!!!

bibkapipka
21. júl 2020

ahojte dievcata, nie je dnes (13 dpo) ta ciarka nejaka divna, nedokoncena? nemam z toho dobry pocit.

evita1233
21. júl 2020

@bibkapipka ja vidím celú akurát je kus viac farbivá hore... Ale vyzerá to sľubne... ☺️👏

bibkapipka
21. júl 2020

@evita1233 ďakujem. ked som ho namočila, tak spodnou polovicou prešiel moč velmi rýchlo a vrchnou pomaly. tak snáď ma ten test neklame ☹️

vifonik
21. júl 2020

@bibkapipka podľa mňa je to na dobrej ceste 👍🍀

daniela2227
21. júl 2020

@bibkapipka aj ja vidím celú 😊 bude to dobre ✊

bibkapipka
21. júl 2020

@vifonik
@daniela2227 dakujem baby, snad to bude dobre. jedno biochemicke uz mam za sebou...

viikkki
21. júl 2020

@bibkapipka možno ti len pomalšie stúpa hcg ale vyzerá to dobre, silnie 😊držím palce 🍀

bibkapipka
21. júl 2020

@viikkki
@daniela2227
@vifonik dievcata, teraz som spravila inu znacku testu a nie je tam ani naznak ciarky ☹️ mozu byt tie mamatesty take chybne alebo take dobre, ze ako jediny mi ukaze?

ivkaap
21. júl 2020

@bibkapipka mne tiez bolo prvych 5 dni vidiet len na mamateste..

bibkapipka
21. júl 2020

@ivkaap boooze, to mi riadne odlahlo....

viikkki
Autor odpoveď zmazal
viikkki
21. júl 2020

@bibkapipka každý test ma iné množstvo farbiva ale mamatest nezvyknú byť falošné, skus robiť obden testy a stále mamatest uvidíš ci bude silniet🍀

sonicka1306
21. júl 2020

Babulky, som mierne ( velmi) popletená...najsilnejšiu ci arku na ovu teste som mala 10.7 tam dnes som 11 dpo aj podla snaženia ( 10 a 11) ms mi ma prist stvrtok alebo piatok, teraz na vecer som si všimla spinenie... je možné, ze tak skoro zacina ms? Alebo to môže byť zahniezdovanie? Po tolkom snažení ma clovek malilinku dusicku...

bibkapipka
22. júl 2020

@viikkki
@ivkaap
@daniela2227 dievcata, tak dnes test biely, dalsie biochemicke... a tak som verila, ze tento krat to dopadne dobre. uz ma opustaju sily.

ivkaap
22. júl 2020

@bibkapipka mrzi ma to :/ ale pokial nieje ms tak nic nieje stratene ✊🏻

viikkki
22. júl 2020

@bibkapipka daj si pauzu od testovanie, mysli pozitívne, všetko sa deje tak ako ma a aj na teba sa raz usmeje šťastie 😊nič netreba siliť keď to nejde teraz podarí sa inokedy 🍀🙏

simbatko
23. júl 2020

Ahojte baby..prvy krat robim že ovul.test..od11.7 -16.7 som mala MS..Tak ze od dnes budem robit ovu test..Podla vas sa blizi ovulka?Je dobre robit každý deň ci každý druhý?Ďakujem..pomohli vam ovul.test kym ste otehu?Dikicko pekny den

simbatko
23. júl 2020
viikkki
23. júl 2020

@simbatko rob každý deň a keď bude druhá čiarka silnejšia máš ovu

sunny15
23. júl 2020

@simbatko ahoj,rob každý den,najlepsie v rovnakom čase...ciarky budu rovnako silné vtedy do 12-24hod.nastane ovulka.

123vika
23. júl 2020

Ahojte babulky ❤️ tak ako som sľúbila tak posielam
A čakáme dievčatko 👣❤️😍

sonicka1306
23. júl 2020

Takže u nás nic... ms prichadza...takze prefuky :(

simbatko
23. júl 2020

@viikkki Dobre ďakujem pekne🌞

simbatko
23. júl 2020