icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ancovicka21a
23. júl 2020

@123vika jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej 😍 to si cmula prst? 🙂

123vika
23. júl 2020

@ancovicka21a Anooo ❤️❤️❤️ ty co kde máš fotoooo?? A bruskoooo?? Ja sa nemôžem dočkať, jak to naťahuješ počúvaj!!!

jaruska_12
23. júl 2020

Niekto skúsenosť s kombináciou liekov agnucaston clostylbegyt a duphaston popritom tom inofolic? Vďaka

123vika
23. júl 2020

Mame len hlavičku s ručičku v pusinke odfotene lebo sa nedala odfotit 😄 ta bude po mame!! Ani ja sa nemusím fotiť jehe

noemikatka
23. júl 2020

🙊🙈

ancovicka21a
23. júl 2020

@123vika vsak ja som uz foto pridala 😝 ale brusko este nie,to ma este cas 🙂 1.8 ideme na ten nt ultrazvuk,tak mozno aj tam dostaneme nejaku fotku..

123vika
23. júl 2020

@ancovicka21a nepošleš mi do súkromnej správy fotecku nech posúdim ci sa podobá ❤️😍

123vika
23. júl 2020

To by som asi dlho hľadala v skupine

vladka2503
23. júl 2020

@jaruska_12 ahoj Jarus, ja som mala predchádzajúce dva cykly s clostylom, potom folikumetria, pregnyl na prasknutie folikulu a potom utrogestan na udržanie, nezadarilo sa ani na jeden pokus, do tretieho som už nešla, stále ma bolelo pod bruško, pribrala som a bola som taká nejaka..nijaka.. Hrozne som sa sledovala.. Nechali sme to už tak, tento mesiac som si robila už len ovu testy, keď bol pozitívny tak sme skúsili a tetau čakám.. Ale čítala som tu že pomohol clostyl veľa krát tak verím, že ti pomôže 🙂 ale!! Pozitívum clostylu, mávala som dlheeee cykly aj 45 dňové, teraz bola ovulka na 18 deň tak dúfam ze už bude mať 35, s nim som mala presne 30 🙂 držím ti palce.

ancovicka21a
23. júl 2020

@123vika ale tak specialne pre teba 😘 podoba je jednoznacna,cela ja 😂

123vika
23. júl 2020

@ancovicka21a ale nieee ❤️❤️❤️😍😍😍😍 jasne ze tam je podoba... Co podoba akoby ti z oka vypadla ❤️❤️❤️❤️😍👣 joj si zlata

ancovicka21a
24. júl 2020

@123vika mne sa skor podoba na moju macku ked spi 😂 😂

123vika
24. júl 2020

@ancovicka21a hahahaha hahha 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

krajcovicka
24. júl 2020

@123vika no to je utešená fotkaaaaa, princeznička malinká😍

krajcovicka
24. júl 2020
sonicka1306
24. júl 2020

Babulky, ciste zúfalstvo...druhý deň mam ms. Prišla o deň skôr...včera som si myslela , ze vajco znesiem od bolesti...a dnes ráno tieto testy...co sa to deje...máte s takýmto niečím skúsenosti? Na prášky som...dnes som bola na odber krvi...sotva ma vedeli nacapovat...a to k tomu do dvoch skumaviek...to kvôli prefukom, tak som poprosil, nech mi stiahnu aj hcg. Ale , ze vysledky budu cca za 10 dni. Ale neviem, ci aj hcg 10 dni...ajtak im cinknem v pondelok ci budu, ci nie

noemikatka
24. júl 2020

@sonicka1306 mne to príde ako kanalik náznak duhej čiarky ktorá by sa mala byt ružová

sonicka1306
24. júl 2020

@noemikatka reálne je to iné ako foto...no nic, uvidím čo sa to deje...skúsim ešte test a volat k dr... dakujem za odpoved 🙂

noemikatka
24. júl 2020

@sonicka1306 prečo si myslíš ze si tehu keď máš ms?

sonicka1306
24. júl 2020

@noemikatka nemyslim, iba v kútiku duše dufam 🙂 pred ms som mala tiež slabulinkych duchov a moja mamina mala so mnou menzes do 5 mesiaca 🙂 do 4 ani netušila, ze ma ma 🙂 tento môj menzes je celý čudný...

noemikatka
24. júl 2020

@sonicka1306 pevne verím a drzim palce nech to dopadne ako chceš tiež som sa dosť sledovala a mala ms úplne inu ako inokedy a tiez som si hovorila ze môže ísť o tehu a aj my vyšli duchovia ako tebe ale bola som sklamana bolo to biochemické tehu a môže to byť aj u teba tak psichyka robí svoje a keď stále budeš nato myslieť len si stym budeš škodit 😔

sonicka1306
24. júl 2020

@noemikatka v tom s tebou zial uplne suhlasim :( tie , čo si toľkým snazenim neprešli, toto nikdy nepochopia....aj keď na to nechceš myslieť, snažíš sa mat x aktivít...no aj tak to nejde... ale tiež si myslím, ze je to biochemicke a odišlo...snad nam uz raz bude dopriate ... aj vy sa snažíte?

noemikatka
24. júl 2020

@sonicka1306 snažili sme sa ale ked prišlo toto biochemické tak som si povedala ze uz sa nebudem sledovať ako predtým nejde to úplne ale aspoň uz nerobím ovu testy a tak hadam ma to prejde fakt mi stoho preskakuje preto som si povedala ked to bude mať prísť príde to aj bez snaženia uz niak netlačím nato aby sme mali styk cez plodné dni mame ho ked ho chceme a ked do toho nepadnu plodne dní tak bohužiaľ mam jednu dcérku vďaka bohu som veľmi štátna ze ju mam ona je moje všetko ❤️

sonicka1306
24. júl 2020

@noemikatka chapem ťa...úplne...viem, čím si prechádzas...ja si ovu testy robim...rok mi.liečili prolaktin, teraz od apríla mam na skúšku vynechané lieky na pol roka...dnes mi robili odbery krvy...hormonálny profil atd...mám ísť na prefuky, takže ak budú v poriadku vysledky , čo dufam budu a zas nieco nesarapati...idem. aj kvôli tomu som dúfala, ze snad sa podarí, aby som nemusela ísť...žiaľ my s manzelom nemame spolocne :( on ma s predoslou, aj ked malu beriem ako svoju, budme si uprimne , to nie je take 🙂 ale uz po tolko čase, vyse 2r to uz snad pride ❤❤❤ ale ako píšeš, je to strasne na psychiku...

sunny15
25. júl 2020

@sonicka1306 Po dvoch rokoch by som šla rovno na laparoskopiu kde sa pozrie komplet maternica,vajecniku vajcovody a urobí sa aj "prefuk"kontrastnou látkou" v prípade ak tam niečo je ako napr zrasty tie sa odstránia a máš istotu čo tam je.Takto pri prefuku len pozrú či preteká obsah cez vajcovody...ale nič viac😒

sonicka1306
25. júl 2020

@sunny15 och joj...mne dr povedala, ze urobí najprv toto ak budú v poriadku vysledky z krvi ovsem... nakoľko cca rok som brala lieky na prolaktin, to sme rok stratili...dúfam, že mi zas nevybehol...už som z celého akurat suca na psycho 😱😱

sunny15
25. júl 2020

@sonicka1306 No len veľakrát zbytočne potom podstupujú ženy 2zakroky😞akurát výhoda tohto zákroku je že nemusíš ísť do narkózy

sonicka1306
25. júl 2020

@sunny15 veru...to je pravda...a potom iba stresuju, boja sa..predsa, hoci ako si to človek vezme, nie je to jedno...ani pre ženy a ani pre partnera...ty si to podstupovala? Koľko sa snažíte? Ako si na tom?

sunny15
25. júl 2020

@sonicka1306 Nie,ja nie ale robila som na gynde viem o čo ide...My sa snažíme len 4-5mesiacov...tento mesiac bolo biochemické 😟no my už máme synčeka, takže v pohode 😊

sonicka1306
25. júl 2020

@sunny15 juj, to mi je veľmi ľúto :( tiez mam tusak, ze sa daco u nás dialo ale neudrzalo...príroda vie čo robí aj ked je to ťažké...juj tak vy mate dietatko 😊 gratulujem! My nemáme aj preto to tak ťažko znasam :( ale snáď nám uz niekedy bude maly drobcek dopriaty.