Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sonicka1306 🥰nebojkaj bude to dobré,veď toľko žien s ťažkými diagnózami donosili zdravé bábo že to bude okej uvidíš
@sunny15 ďakujem ti za mile, povzbudivé slová! Ani si nevieš predstaviť, ako to dobre padlo! Ďakujem 🥰🥰 veru, v tom mas čistú pravdu...ešteže je kde sa takto posťažovať...vyliať srdiečko...človek vie, ze ho uplne chápu, lebo si prechádzajú tym istým 🥰🥰 a neposlu ťa kade ľahšie 😊 skor sa pomoze, povzbudí, poradí ❤
Baby tie ktoré ste brali clostylbegyt snažili ste sa po dobrati či ste čakali na folikulometriu a potom až keď vám dr povedal ďakujem za info a máte skúsenosti s kombináciou liekov agnucaston clostylbegyt a duphaston popritom inositol. Mám slabšie pcos
@sonicka1306 ❤️❤️❤️Veru ešteže sa máme kde posťažovať
@daniela2227 ahoj,no ako sa máš?ešte netestuješ?😁či tento mesiac vydržíš?
@sunny15 ahojky 😊 zatiaľ som netestovala a dúfam že vydržím 🤪 necítim ani..zeby sa niečo dialo ..Akurát že prsia nebolia už od ovu...a len na dotyk..a dnes som si našla mega veľa bieleho vytoku..inak nič 😊 takže aj peniaze by boli zbytočne vyhodené zase 😁 ms mám mať štvrtok
Baby, ulovte aj mne 👻
Sex bol 14 dní dozadu, ovulácie bolesti boli aj vtedy ale aj pred 8 dňami (tam by mi sedela ovu podľa kalendára, síce kojím ale už 4x za sebou som ju mala presne na tento deň) je vôbec možné že by počkali spermose 6-7dni?
Skôr to vidím stále neg, ale ak by som náhodou bola len 7-8dpo tak je ešte šanca.
Teplota sa drží na 37,03 už tretí deň, blbo sa cítim, skoro stále pichanie v podbrusku, včera aj nevoľnosť trocha.. A začínam trochu spinit, už mám za sebou 2 tehu a vždy na 14den to bolo pri nich, ale môže to byť aj ms.
@daniela2227 tak to si dobrá 😁✊
@tinadeville Ahoj to je kanalik zatiaľ
@tinadeville to je aký test?
@sunny15 dr max (ten co sa dava pod prud moču), este jedna foto sa mi podarila
@tinadeville aj mne sa to vidí ako kanálik
@simbatko ahoj toto su moje ovu testy za posledne 4dni, tiez tomu nerozumiem ako mozem mat 4 dni po sebe taketo pozitivne testy. Robila som si ovu testy uz davnejsie, ale vzdy na druhy den po pozitivnom teste bola ciarka ovela slabsia :D...Teraz mam asi 4 dnovy maraton ovulacie :D :D :D :D...nechapem tomu
@prskavka2223 no to mas akoze pekne testy..ale asi si robia znas srandu...neviem..ja uz 4dni robim testy...a ze by nejak silnel nemozem povedat..Tak ty teda ovulujes jedna radost. .😌😌👍
@prskavka2223 tak z toho minimálne dvojky 😁😁😁
@daniela2227
@simbatko no na to , ze uz 5 rokov sa snazime o mimi a stale sa nedari aj pri takej ovulacii :D :D :D, takze si myslim, ze si to zo mna uz naozaj srandu robi :D :D. Vzdy som sa stranila, ze dvojky ani za svet, ale po takej dobe snazenia by som bola vdacna mat aj 2 naraz 🙂...dnes som 17DC a vlastne od 14DC mi ukazuje takyto test :D
@prskavka2223 držím palce nech sa Zadari laskujte sa každý druhy deň 😊✊❤️
@noemikatka dakujeeeeeeem ❤❤🙏
@prskavka2223 5 rokov je dlhá doba 😔 presne ako my 😏 držím palce ✊✊✊
@daniela2227 No držíš sa,vidím že žiadne testy nepribudli
@sunny15 no nedržím 🤣 včera som spravila 2 🤣🤣🤣 jeden ráno.. tam nič.. a jeden k večeru.. a tam "duch" ..ale neviem či by ho niekto videl 😁
@daniela2227 😂😂no veď možno ja by som videla 😚
@sunny15 sama mám problém vidieť to 😁 ale tak..pošlem ti to do IP keďže tu to nemá význam dávať 😊
@tinadeville neboj bude silniet .gratulujem😊

@krajcovicka❤️❤️❤️