icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

noemikatka
29. júl 2020

@sisimisi1 su krásne pozitívne gratulujem 🎊

vladka2503
29. júl 2020

Ahojte snažilky! Keď ste mali, falošného ducha zostal Vám na teste aj po uschnuti? Som na dovolenke, robila som si ho ráno len zobrala som len one step, viem ze robí duchy, len predtým keď mi robil tak mi po uschnuti nezostal.. Teraz tam niečo je.. Objavil sa hneď, len sa nedalo dobre odfotit a zostal..

sisimisi1
29. júl 2020

@noemikatka hadam bude uz len silniet 🙂 som v soku, pretoze sa nam podarilo na prvy krat ☺️

vladka2503
29. júl 2020

Nedá sa mi dobre odfotit, na živo je vidieť.. Nepríde mi to ako kanálik lebo je to do ružová..

sunny15
29. júl 2020

@vladka2503 ťažko povedať,treba počkať čo bude o 2dni, čosi sa tam marí ✊

sunny15
29. júl 2020

@tinadeville toto už áno 🤰pekná čiarka 🥰 kolko si DC alebo dpo?je to mamatest?alebo iný druh testu?

sunny15
29. júl 2020

@sisimisi1 pozitívne 😁

tinadeville
29. júl 2020

@sunny15 maximalne 14dpo ale asi menej..ovulacia bola posunuta. Vyzera to na priebojne babatko ze sa takto uchytilo <3

tinadeville
29. júl 2020

@vladka2503 skus pozriet par stranok dozadu, posledne dni som mala takych duchov a dnes uz kolajnicky..drzim palce

tinadeville
29. júl 2020

@sunny15 prepac test je Maybebaby 🙂 10tkovy

vladka2503
29. júl 2020

@sunny15 bohaca.. Cele dni som teraz v bazénoch, dnes mam mat masáž a neviem ci mam ísť.. Ale len preto lebo podbrusko ma boli už od pondelka, v nedeľu som mala slabe špinenie, včera som bola na také mini trisky na chrbát a hrozne ma bolia celé kríze aj brucho, tak som si ráno spravila test a toto tam.. Sa bojím ze ak sa aj u chytilo ci to tie včerajšie trisky nepokazia..

vladka2503
29. júl 2020

@tinadeville doma mám aj lepšie testy, tak v piatok vyskúšam.. Zajtra sa už nebudem stresovať, nebudem testovať a v piatok otestujem lepší test.. A Tebe veeelmi gratulujem 🙂 idem pozrieť tie staršie príspevky 🙂

heliet
Autor odpoveď zmazal
dbs2014
29. júl 2020

Ahojte žienky dnes by som mala byť cca 11DPO MS (NE)má prísť 1.8
Vidíte aj vy toho slabého dušika na živo je to lepšie vidieť 🙂

viikkki
29. júl 2020

@dbs2014 niečo malinko tam je vidieť 💕

sunny15
29. júl 2020

@tinadeville no tak to potom pekne vidno😁 držím palce

vladka2503
29. júl 2020

@dbs2014 aký to máš test 🙂 podobný som našla ja dnes ráno, som zvedavá ci nám bude silniet!

sunny15
29. júl 2020

@vladka2503 Neboj keď sa bábo uchytí tak tam ostane,aj napriek tryskam a masáži 😊na masáži kľudne povedz že možno si tehotná aby bola opatrná a nerobila určitē hmaty🙂

liliputka23
29. júl 2020

Co myslite??

dbs2014
29. júl 2020

@vladka2503 je to test z aliexpresu tak uvidíme ale včera z ranného nebola žiadna ciarka dnes uz hej tak uvidíme no bol by to zázrak keďže tento mesiac sme.mali sex len 2x 🤩

pracujucazienka
29. júl 2020

@daniela2227 ahoj...dlhsie som tuto diskusiu necitala tak ani neviem čo máš nového?pochval sa mi ❤️❤️

daniela2227
29. júl 2020

@pracujucazienka achoooj.. no nemám nič nové 😏 zajtra termín ms 😏

daniela2227
29. júl 2020

@pracujucazienka a čo ty? Ako sa máš?

pracujucazienka
29. júl 2020

@daniela2227 ja idem v piatok zase k dr na kontrolu na meranie NT a tak..ešte stále beriem všetky lieky,zoznámila som sa dôverne z wc,mám alergiu na fraxiparin takze mi ho zmenil na clexane..Aj si testovala?ci pockas do zajtra?

daniela2227
29. júl 2020

@pracujucazienka tak daj vediet..či všetko ok 😊 verím že bude ✊
Testovala som predvčerom, ráno nič a k večeru sa mi aj zdal duch..ale nič svetoborne 😏 už ma aj brucho pobolieva, takže zajtra čakám

zara1357
30. júl 2020

@daniela2227 ja som nakoniec bola u gynekologicky a ta mi zistil na sone,ze po kyretazi mi zostala velka jazva na maternici,ktora mi pretina miesto, ktorou ide oplodnene vajíčko (alebo tak nejak),cize deti uz mat nebudem. Tie krásne sýte 2ciarky com som mala boli biochemické.. a ako som od nej odisla tak v ten vecer mi zacalo spinenie a trvalo nad moje očakávania az 5dni..

ancovicka21a
30. júl 2020

@zara1357 tomu never,ze uz nebudes mat deti..ja som mala roky rokuce myom na mieste,kde sa uchycuje vajicko,vtedy som deti nemohla mat..ale myom narastol a zaciatkom marca isiel von..no a jazva na maternici sa ledva zahojila a tadaaaaaaaaa..uz koncim pomaly prvy trimester..zazraky sa deju..drzim aj tebe palce,aby si bola aj ty z tych,co budu lekari krutit hlavami,ze to nie je mozne ❤

pracujucazienka
30. júl 2020

@daniela2227 vieš čo keď mi je niektorý deň menej zle tak si to normálne vyčítam 🤦🏻‍♀️..demencia už fakt..lebo však vieš tie reči že čím ti je viacej zle tým tehotenstvo lepšie prosperuje ..ozvem sa ti hneď keď budem vedieť ako sme na tom..dúfam a verím že sme na tom super teda robím všetko pre to a to čo sa deje vo vnútri neovplyvním

daniela2227
30. júl 2020

@pracujucazienka mne nebolo zle ani pri jednej babe..tak si nič nevycitaj 😊 určite bude všetko ok, verím v to

vladka2503
30. júl 2020

@sunny15 @tinadeville dnes už spinim :( zajtra sa to pravdepodobne rozbehne.. Nevadí,ideme ďalej a tie čínske smejdose už nekupujem