Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vifonik ja nanom nič nevidím 😔🙈✊
@sunny15 nič nanom nie je 😔😔
@sunny15 kolko mas do ms?
@noemikatka no 1-2dni
Baby, tie ktorým robili folikometriu, na ktorý deň vám povedal doktor že sa máte snažiť.. Ja som dnes 11dc a na pravom vaječníku - ktorý nereaguje už pol roka! Začala som brat pravidelne gynex a femibion - mam 15mm folikul..inokedy mam vždy iba na ľavom a to pomaly 15 dc 12 mm max. No ale k veci a dnes mi povedal doktor že tak štvrtok sa snažít ale nieje to skoro? Nerastie folikul len 2.3 mm za deň? Tam ma to vôbec nenapadlo..
@sunny15 jedine ze ti ešte test neukázal a ukáže az v den očakávaní ms alebo až keď bude meškať su ja také prípady ze ukáže az vtedy držím palce ✊ ✊ ✊ ✊ 🍀❤️
@vladka2503 podľa mňa to není neskoro. Mne robil folikometriu pred par rokmi. Mala som v piatok 20mm folikul vraj sa mame cez víkend snažiť a pondelok na kontrole potvrdil ovulku že prebehla úspešne a bola z toho naša princezná
@beruska1108 no to by ti sedelo lebo za dva dni ti narastie do 24 kedy praská ale ja mam teraz 15 a za dva dni budem mat max 19.. Ak to dobre rátam
@viikkki aj ja myslím,ale prekvapilo ma to😎
@noemikatka všetko je možné, ďakujem moja🥰
@vladka2503 a budeš mat aj kontrolnú folikometriu?
@beruska1108 práve nebudem mat.. Tento cyklus som bez clostylu.. Nasadila som len gynex plus inofolic
@vladka2503 takže clostyl ti nezabral?
@vladka2503 no to mohol ešte skontrolovať. No nič jedine sa posnazit štvrtok piatok a ja by som aj sobotu preistotu 🙂. Gynex som nasadila aj ja tento cyklus som zvedavá ci spraví zázrak
@vladka2503 a ako si davkujes ten gynex
@vifonik nie nezabral :/ brala som dva cykly do ďalšieho som už nešla, hrozne ma bolelo podbrusko stále
@beruska1108 dávala som si od prvého dňa cyklu 7 kvapiek 3 x denne ale už po 3 dňoch mi bývalo zle takže som znížila na 5 kvapiek denne.. Veru budeme skúšať ale dnes som napríklad robila ovu test a nato ze predpokladá o dva dni tak ani náznak, ale hovoril dnes že ovu testy sú veľmi nepresne, tento mesiac meriam aj bazalnu tak uvidíme 😄🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@vladka2503 no ja som sa bála dávať plnú dávku tak som dávala 3 krát denne 4 kvapky a teraz po ovu dávam 2 krát denne 5 kvapiek a zatiaľ v pohode. Ovu testy sú ale strašne nepresne podľa mňa lebo nemusíš vystihnúť vrchol alebo budeš mat bledsi moc a nezachyti to
@beruska1108 no paradoxne môj doktor, robí v gyn five, povedal ze gynex je ôk na úpravu cyklu a podobne ale ak sa snažíš o babetko tak práve po ovulaciu ho neodporúča lebo nieje od sledované co všetka ta zmes byliniek robí s plodom, respektíve ci sa znesie s plodom.. Takže je si budem dávať tak cca do nedele a potom už len ten inofolic

@sewie asi sa ti posunula ovulka a áno je pozitívny