Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby, tie ktorým robili folikometriu, na ktorý deň vám povedal doktor že sa máte snažiť.. Ja som dnes 11dc a na pravom vaječníku - ktorý nereaguje už pol roka! Začala som brat pravidelne gynex a femibion - mam 15mm folikul..inokedy mam vždy iba na ľavom a to pomaly 15 dc 12 mm max. No ale k veci a dnes mi povedal doktor že tak štvrtok sa snažít ale nieje to skoro? Nerastie folikul len 2.3 mm za deň? Tam ma to vôbec nenapadlo..
@sunny15 jedine ze ti ešte test neukázal a ukáže az v den očakávaní ms alebo až keď bude meškať su ja také prípady ze ukáže az vtedy držím palce ✊ ✊ ✊ ✊ 🍀❤️
@vladka2503 podľa mňa to není neskoro. Mne robil folikometriu pred par rokmi. Mala som v piatok 20mm folikul vraj sa mame cez víkend snažiť a pondelok na kontrole potvrdil ovulku že prebehla úspešne a bola z toho naša princezná
@beruska1108 no to by ti sedelo lebo za dva dni ti narastie do 24 kedy praská ale ja mam teraz 15 a za dva dni budem mat max 19.. Ak to dobre rátam
@viikkki aj ja myslím,ale prekvapilo ma to😎
@noemikatka všetko je možné, ďakujem moja🥰
@beruska1108 práve nebudem mat.. Tento cyklus som bez clostylu.. Nasadila som len gynex plus inofolic
@vladka2503 no to mohol ešte skontrolovať. No nič jedine sa posnazit štvrtok piatok a ja by som aj sobotu preistotu 🙂. Gynex som nasadila aj ja tento cyklus som zvedavá ci spraví zázrak
@vifonik nie nezabral :/ brala som dva cykly do ďalšieho som už nešla, hrozne ma bolelo podbrusko stále
@beruska1108 dávala som si od prvého dňa cyklu 7 kvapiek 3 x denne ale už po 3 dňoch mi bývalo zle takže som znížila na 5 kvapiek denne.. Veru budeme skúšať ale dnes som napríklad robila ovu test a nato ze predpokladá o dva dni tak ani náznak, ale hovoril dnes že ovu testy sú veľmi nepresne, tento mesiac meriam aj bazalnu tak uvidíme 😄🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@vladka2503 no ja som sa bála dávať plnú dávku tak som dávala 3 krát denne 4 kvapky a teraz po ovu dávam 2 krát denne 5 kvapiek a zatiaľ v pohode. Ovu testy sú ale strašne nepresne podľa mňa lebo nemusíš vystihnúť vrchol alebo budeš mat bledsi moc a nezachyti to
@beruska1108 no paradoxne môj doktor, robí v gyn five, povedal ze gynex je ôk na úpravu cyklu a podobne ale ak sa snažíš o babetko tak práve po ovulaciu ho neodporúča lebo nieje od sledované co všetka ta zmes byliniek robí s plodom, respektíve ci sa znesie s plodom.. Takže je si budem dávať tak cca do nedele a potom už len ten inofolic

@sewie asi sa ti posunula ovulka a áno je pozitívny