icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

vifonik
16. aug 2020

@sunny15 ja som dnes mala dostať MS a test aj dnes biely takže čakám už 1 DC

simbatko
16. aug 2020

@messue prosim ta nevies mi to dat do negativu?Dakujem

messue
16. aug 2020
noemikatka
16. aug 2020

@messue myslim ze kanalik 😔

messue
16. aug 2020

@simbatko na tej prvej foto vidim tmavsi pasik, na druhej menej ,ale vidim

simbatko
16. aug 2020

@messue Ďakujem

jazlyn
16. aug 2020

Ahojte baby ak to sem nepatri vymazem chcem sa spytat stalo sa vam niekedy ze ste po sexe zakrvacali? Jednorazovo ? Pri utreti krv na toaletnom potom uz nic do ms mam este cca11-14 dni
Neberiem momentalne ziadne hormony

viikkki
16. aug 2020

@jazlyn môže to byť z toho ze si bola "suchá" alebo ti pukla cievka... Ak sa to bude náhodou opakovať skoč k Dr 😊

jazlyn
16. aug 2020

@viikkki sucha som nebola
No vystrasilo ma to snad to nieje nic vazne potom uz som ziadne spinenie nemala ani ho nemam

noemikatka
16. aug 2020

@jazlyn ak máš cca 14dni do ms mohla to byť aj ovu mne sa to raz stalo priamo pri sexe trocha krvy potom nič 🙂

jazlyn
16. aug 2020

@noemikatka A bola to Ovulka v Tvojom pripade?

noemikatka
16. aug 2020

@jazlyn ano bola mala som presne 13dc v Den keď sa mi to stalo a vtedy som aj otehotnela 😊

noemikatka
16. aug 2020

@jazlyn kolko dňový ciklus máš ty?

jazlyn
16. aug 2020

@noemikatka
Nemam
Pravidelny takze netusim vzdy pride ms inac

dbs2014
16. aug 2020

@simbatko ja tam niečo slabulinke vidím držím palce ✊

sonicka1306
17. aug 2020

Ahojte babulky, pisem sem kvôli inému ako testiky. Je nas tu tak veľa tak skúsim...dnes som bola na sono, nie ženskom no kukali mi pečeň, močový, obličky, folikula. Na výsledkoch je ze folikuly 28x22 mm comu nechápem, nakolko som mala ovulacia minuly tyzden, aj podla testov a podla piatkovych krcov. Co yo moze byt? Stretli ste sa s tym?

jaruska_12
17. aug 2020

@sunny15 to dúfam bola by som veľmi šťastná. Som taka nervózna či to vyšlo že má veľmi ťahá ísť kúpiť test i keď menštruácia by mala doraziť v stredu .

vifonik
17. aug 2020

@jaruska_12 ja som mala tento cyklus tiež clostyl, síce MS mešká 1 deň, ale testy sú biele 🤷‍♀️

jaruska_12
17. aug 2020

@vifonik to mu je ľúto ale možno ešte nie je nič stratené . Ja to risknem kúpim dnes test ale bojím sa sklamania

vifonik
17. aug 2020

@jaruska_12 a ako si reagovala na clostyl? Lebo mne z neho bolo dosť nanič -migréna

jaruska_12
17. aug 2020

@vifonik ja práveže úplne v pohode brala som clostyl od 4 do 9 DC a každý deň agnucaston to mi odporučil lekár ževraj jemu ženy po tejto kombinácii otehtineli hneď prvý mesiac. No a Plus duphaston. Mne napríklad predvčerom bolo.blbo večer kŕče v bruchu a vo vaječníkoch. Dlho sa snažíte?

simik7192
17. aug 2020

Ahojte, mali ste aj vy niektorá z vás príznaky skôr ako pozitívny test? Ms by mala prísť v stredu alebo štvrtok, nemám to vždy presne.. A dnes ráno som si robila test a je biely, nič tam nevidím.. Od štvrtka mi je zle na žalúdku, nechutenstvo do jedla občas mám taký ako keby tlak dole, a štvrtok som aj zvracala.. A nahovárať si to nenahovaram lebo aj ráno vstanem a už len pijem vodu lebo myslím ze sa zas po vraciam.. 👶🤔 Neviem čo to je skúsim ešte v štvrtok spraviť test ak sa MS nedostaví, lebo teraz tam nič nevidím

vifonik
17. aug 2020

@jaruska_12 od posledného neúspešného tehu je to rok

vifonik
17. aug 2020

@simik7192 jeden mesiac som to tak mala už som myslela, že sa zadarilo ale MS nakoniec prišla

jaruska_12
17. aug 2020

@vifonik No u mňa tak isto presne pred rokom som otehotnela a v októbri musela na kyret

vifonik
17. aug 2020

@jaruska_12 no tak to máme skoro rovnako aj ti niečo zistili, kde je problém?

jaruska_12
17. aug 2020

@vifonik no ja mám pcos. Ale vtedy to s tým nesúviselo vtedy to bola anembryomola. Tak by som chcela aby sa to už konečne podarilo 😪

vifonik
17. aug 2020

@jaruska_12 no ja by som tiež veľmi chcela a preto sa asi nedarí 😔

vevericka13
17. aug 2020

@lucka0611 ta ciarka aj tak ma byt dalej

simik7192
17. aug 2020

@vifonik ja som to mala aj pri prvom, len už som tam mala // čiarky keď som si test spravila, možno sa mi posunula ovu tak preto