Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dominika532 biochémicke tehotenstvo skus si potom prečítať na nete
Chcela som pridať aj foto ale nedajú sa mi nahrať .... ale dakujem za odpoved
@dominika532 ten druhy test vyzera ako premoceny alebo chybny🙉🙈
@dominika532 ak je to intimed test,ten je nekvalitný
@sunny15 presne ho nazvala " funkčný folikul 28x23mm na pravej strane " 🤣🤣 vies si predstaviť, aké zúfalstvo ma vcera chytalo, že čo sa zasa deje ...Keď nie jedno, tak druhe, tretie atd 🤣🤣 este mi gynda hovori rano, že kedy vam to sono robili? Ja ze vcera 🤣🤣 ze absolútne nič tam nieje jedine vajka 🤣🤣
@sewie vidim ale či duchuje neviem 🙉✊
@sewie aj ja som mala ducha na Dr max a už idem pomaly na prvú kontrolu
@danikol
@tinadeville
@noemikatka
Vdaka baby skusim zajtta zase vcera na obidvoch talyto dusik
@tinadeville drzim palce nech je vsetko oki 😊
@popuska na teba som myslela, že si sa nejak odmlčala 🙂 tíško gratulujem 🎊
@miska_hryzka dakujem,je to sok pretoze prave som kupila byt stahujem sa..som v uplnom strese a hlavne az tak dlho nie sme spolu s buducim tatom..ked sme to zistili tak sme mali obaja tichu domacnost lebo sme sa spamatavali a nechapeme ako sa to stalo nakolko sme si davali pozor..kazdopadne nakoniec sme to vzali tak ze asi to tak ma byt a proste to dajako vsetko zvladneme 😊 nakolko predosli priatel ma nechal pretoze som nemohla otehotniet s nim..tak je to fakt haluska.v pondelok idem ku gynde na krv a uvidi sa teda..😊😊
@popuska to je osud 🙂 to zvládnete, hlavne tešiť sa z malého zázraku 🙂 my sme boli na tom podobne.. Prvá dcéra dva roky snaženia s mužom, teraz som zmenila robotu, zmluva len na rok, začali sme kúpeľňu prerábať a ja zostala tehotná 🤦♀️ rozdiel v tom, že ja som muža nevymenila 😃 ale ak sa s tebou rozišiel len preto, že to nešlo tak rýchlo ako chcel, tak to bol s prepáčením blb..
@miska_hryzka veru tak bol..teraz ho asi slahne ked zisti ze som tehotna.. no ja som si samozreme predstavovala ze proste najprv svadba a secko a potom dieta..no asi tam hore to chcel niekto inak..najviac sa obavam mijej rodiny ktora to bude sudit ale ja verim ze nakoniec sa mi chrbtom neotocia😊😊 keby som bola vedela kupim.vacsi byt ale tak snad sa dajako pomestime😁😊 a ty si teraz v ktorom tyzdni?
@popuska svadbu ešte stihate kým sa narodí máš ešte 9mesiacov 😃určite sa neotocia, keď zistia, že budú starí rodičia 🙂 isto sa budú tešiť, veď to je radosť. Dobrých ľudí sa všade veľa zmestí a keď tak, časom vymeníte za väčšie vždy sa nájde riešenie. Moja mama mi vždy povie, keď sa začnem sťažovať ako je všetko drahé a je to finančne náročné, že nemám stresovať peniaze boli, sú aj budú 👍
Ja som teraz už 31tt a zamestnávateľ sa zachoval ako pani 👍 zmluvu mi hneď predĺžila na dobu neurčitú, takže aj robota super dopadla.
@miska_hryzka tak ja uz jedno dieta mam..5 rocne dievcatko ktore sa bude tesit asi najviac..moja rodina je velmi konzervativna..neveria vztahom ktore vzniknu takto rychlo ale ja som toho nazoru ze niekedy proste sa to stane preto ze sa to ma stat a zatial sme s buducim tatinom uplne v pohode ale tak sme ozaj kratko..budu to skusky a ja som ho na to pripravila..dobre je ze je velmi kludny a to je pre mna dobre..a svadbu asi este riesit nebudeme..ked tak potom zatial nech toto prehrmi..predvcerom.som vlacila tazke krabice tak snad bude babo ok.strasne sa tesim za teba a ze sa zamestnavatel takto zachoval..mne tiez predlzili teraz na dobu neurcitu takze aspon to..akurat ze mi ta praca bude chybat tie 3 roky ale tak snad ma to pocka😊😊sranda ako proste osud sa hra s nami..lebo toto je tzv zazrak..lebo sme si davali velky pozor na to aby som neotehotnela a stale nechapem kedy a ako sa to stalo..
Ahojte som tu nová potrebujem poradiť menzes mešká 3 dni digitalny ukazoval pred dvoma dňami pozitívny 1-2 týždeň a dnes ráno pepino uplne slaba ciarka neviditelna 😕

Ahojte chcem sa opýtať či ste nemala niektoré skúsenosť.... menzes mi meškal 3 dni poobede som si urobila test prvý bol pozitívny no druhý už negatívny a večer som dostala menzes. Nechápem ako je to možné.