Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte baby chcem sa spytat ms mi meska 2 dni naposledy som Mala sex 16 augusta po pohlavnom styku som jednorazovo zakrvacala netusim ci mohlo ist o Ovulku nakolko mi ms meska bezne tak to neviem posudit, no mam citlive prsia konkretne bradavky a test negativny je mozne ze by mohlo ist o tehu alebo je to uz uplne vylucene ?
Prsia ma nikdy nezvyknu boliest ani pred ms ani pri ovulke .. boleli ma len 2x pri prvom
Tehu a potom po vklde (IVF) tak tie prsia ma nejak stvu ze co sa vlastne deje
Takze po poslednom sexe som 2 tyzdne a 4 dni
To by uz test musel ukazat riadne kolajnice ci?
@lienka3110 urcite su tam...🙂 Drzim palce.
@messue a si tehotna prosim Ta ?
@messue tak drzim palce 🙂 💜
@messue nemysli na najhorsie 🙂 bude to bejbinko
@celtic1888 vidím
@celtic1888 ktorý si dpo?
Baby ma vyznam testovať 13-14 dpo? Ms za 5-6 dni ma byt
@sunny15 7.9 mam fostat Ms 🙂
@zara1357 prosím ta, ja mam doma kúpený clearblue ten co ukazuje týždne ale chcem sa spýtať, ukáže už niečo cca 15-17dni po styku? Keďže ma menšiu citlivosť? Ci je lepšie ešte počkať?
@lienka3110 mal by ukázať aké záleží to aj od toho kedy máš dostať Ms a kedy sa uhniezdilo vajíčko
@viikkki to je ťažko povedať keďže mam pcos a tým pádom celý cyklus rozhádzany...
@celtic1888 to ano
@lienka3110 1den meskajucej mrchy ti ukáže.skor ti moze uzkazat ze tehu nie
@zuza3210 🤣 ja sama viem,ake to je "netestovat" skor .. skrátka chceme vedieť,ci mozeme mat tajomstvom chvíľku pre seba,ci sa môžeme tešiť ,ale ono vela krát na začiatku z toho nemusí nic byť ... Nehovorím,druhe tehu som zistila príliš skoro a čakala som do 8tt,aby som isla k Lekárke,lebo mi povedala,ze dovtedy moze prist ms a vyplaví sa to.. teraz 2mesiace dozadu sa mi presne to stalo ,tehu test krasne ciarky hned na začiatku,ale do ms ich ani vidno uz nebolo a ms s meškaním prišla a precistila ma riadne... Cize teraz sa snažíme,ale uz si počkám na testovanie az na 1den meskajucej mrchy- radsej negativny test,ako sklamanie z biochemickeho tehu...

@kaitlin3 taky malinký duch tam je 🍀