Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte skusala som Inu znacku
Ale test sa mi rozmocil ono ciarka tam bola v limite no kedze bol rozmoceny nebolo ju vidiet az ked trosku uschol 🙈 takze vysledok skor bude neplatny si myslim ale napriek tomu tam Nieco je aj ked neviem sa s toho nejako vysomarit ci ciarka ci farbivo prikladam foto uz len to ze testujem ze blbost :/
V July som bola
Na Ivf vklad
Nedopadol dobre zial negativny mam PcOs takze ak by islo fakt o tehu bol by to zazrak
:(
@jazlyn no ja tam nieco vidím 👍 nezufaj, ja mam tiez pcos. Stary doktor povedal ze mala sanca, zmenila som ho, novy doktor 1.6. povedal, ze uz asi jedine CAR a dva tyzdne nato sa podarilo normalne 😊 drzim palce.
@marvin1234 ja som bola pred 2 rokmi tehu
Brala som tabletky na ovulaciu no prestalo baby byt srdiecko v 7tt od tej doby nic vklad nic moj dr sa nato ani len nevyjadril ze ci je nejaka sanca alebo nie proste to neriesil ze som Mlada a mam cas
to je vsetko 🤷♀️
@celtic1888 a robila si oba testy z ranneho mocu?
@jazlyn skus iny test aby sisi bola istá ✊😊
Najlepšie obyčajny ppaličkvy
@viikkki toto nepoznám 🙈 čo sa stym malo diat?
@noemikatka som v UK hladam uz hodinu Ze aky test je spolahlivy 🤦♀️
@jazlyn ťažko povedať či to je kanalik alebo nie 🙈🙈
@jazlyn ten clearblue baby chvália skus ten ja som si ho ešte nerobila🙈
@noemikatka ved to divne testy skusim clearblue
@noemikatka po naliati moču na sódu by to malo vysumit hore a vzniknúť takýto biely povlak
@celtic1888 gratulujem 🥰🍀
@celtic1888 na pepino uz celkom pekna ciarka 🙂 Gratulujem 🙂 uz by Ti aj digitalny clearblue ukazal 🙂
@celtic1888 pekne // ❤😁

Baby za mňa je ten mamatest comfort 10 zatiaľ najspplahlivejsi.. Na ňom bolo vidieť čiarku oveľa viac ako na Dr max